gymjenny

Alla inlägg under april 2012

Av Jenny Wigren - 24 april 2012 12:39

Nu är det inte långt kvar, snart står jag där med andra nervösa och förväntansfulla brudar redo att greppa stängerna :)


Ahhh.. är faktiskt riktigt nervös, det är något med att va ny på någonting samtidigt som man ska ha pytte lite kläder på sig... aja, jag vet att jag kommer ha jätte roligt och med all säkerhet blir helt lyrisk över denna träningsform! Fatta vilken överkroppsstyrka jag kommer ha ;)


Puss!!

/J

Av Jenny Wigren - 24 april 2012 08:14

Det känns i benen att jag/vi lastade på lite extra mycket motstånd på våra cyklar denna morgon! Men ack så skönt :)


Var även väldigt skönt att få sova inatt, underbart! Nästan 8 timmar kom jag upp i och det vart betydligt lättare att kliva upp denna morgon :)


Dagen som följer bjuder på jobb, PT kund - ikväll ska hon få lida rejällt! Nu går vi in i en tyngre period :) och sen, sen är det äntligen dags för POLEDANCE!! Ska bli så spännande att testa på den formen av träning :)


puss!!

Av Jenny Wigren - 23 april 2012 12:49

Så extramt tacksam över kaffemuggen från OKQ8 som nu står på mitt skrivbord!! Behövs verkligen för att resten av arbetsdagen ska flyta på utan att jag somnar framför datorn... Misstänker skarpt att det uppskattas om jag håller mig vaken!


Här är veckans planering :) Lite nytillksott som ploppat upp. Imorgon börjar äntligen PoleDance kursen, som jag längtat!! Kommer dessutom hoppa in och köra Body Pump på lördag då min kollega ska iväg på 85 års kalas! Och cirkelträningen, ja det är en deal som jag gjorde med en TRIM deltagare igår... Han lovade att komma på mitt Mage, rumpa och lår och i gengäld skulle jag va kvar på cirkelträningen som börjar direkt efter.... hahahaha, ja som sagt, att få IN träningen i min planering är inte ett problem, att sålla och lägga det på en bra nivå... nja, kanske inte min starkaste sida.


 


Tur kroppen är gjord för rörelse!! Och som ni kan se, jag har en spridd på klasserna och håller i sär muskelgrupperna relatvit bra, så de hinner vila upp sig mellan passen. Sköter jag dessutom sömnen och kosten så är det inga problem!! Jag upplever i alla fall inga problem ;)


Fredag = Vilodag :) Och ikväll blir det sängen nästan så fort som jag kommer hem.... är så galet trött! Så med kaffmuggen i högsta hugg, SKÅL!


PUSS!

Av Jenny Wigren - 23 april 2012 09:45

natt är i regel aldrig en skön start på en ny vecka. Inte heller denna gång! Jag skulle nästan kunna döda för att få sova just nu, tur jag är på tok för trött för att klara av att ta livet av någon...


Så då är frågan, kom jag upp till träningen imorse iaf?! Vad tror ni?


Jag kom upp och jag höll mig på samma vikter som jag brukar, hade bra gärna velat gå ner men icke! För så här enkelt är det, ja jag var/är trött till den grad att jag mår illa men egentligen, vid det laget vad spelar 1 tim mer sömn då? Att gå back 4 eller 5 timmar gör ingen större skillnad! Då kan jag lika gärna tvinga upp mig själv ur sängen, vad glad för den träning som blir av och bara acceptera att jag ska ge kroppen den utamningen den behöver, det känns bara inte lika kul... som det kan göra efter en natt med sömn!


Dagens muskelgrupper vart bröst och armar, upplägg som följer:


Bröstpress m hantel 10 x 3

Bröstflyes i kabel, neråt 10 x 3

Frenchpress 10 x 3

Bamsecurl i kabel 10 x 3

Bröstflyes i kabel, uppåt 10 x 3

Tricepspress i kabel 10 x 3

Hamercurl 10 x 3

Triceps + axelkombo 10 x 3

Dips 10 x 2

Armhävning 10 x 2

Bicepscurl i kabel 10 x 2

 

Fascinerande va mycket vi hinner med på mornarna ;) Jag är även rätt säker på att detta kommer kännas imorn :P


Förra veckan slutade som följer:


 


Och ja, det vart mycket träning! Önskar jag kunde säga att denna vecka blir lugnare men inser nu att så inte kommer bli fallet. Släpper planeringen för den kommande veckan lite senare... måste suga på den ett tag till. Istället sitter jag och tittar på förra veckans träning och inser att mer löpning måste in, men vart?! ;)


Om nån av er är i närheten av Norra Hamnen i Sundsvall SNÄLLA kom förbi med en kopp kaffe... det kommer bli en lång dag!


Puss!!

Av Jenny Wigren - 22 april 2012 21:18

Har vart en helt fantastisk dag på så många sätt!!


Var även extremt roligt att få återse alla deltgare på Mage, rumpa och lår! Sån sjukt härligt stämning och idag var det på gränsen att dörren gick igen, men alla fick plats :)


Nu blir det till att fixa dem sista detlajerna för kvällen och sen bli det natt, natt. Imorgon börjar äntligen en ny vecka och klockan ringer vid den helt fantastiska (inställningen är allt) tiden 4.35


Hörs imorgon :*  

Av Jenny Wigren - 22 april 2012 07:31

Fick  bli en tidigt morgon idag, det är helt otroligt men inte ens jag hinner med allt jag vill på ett dygn ;) Helgen har gått i ett kör men inte på ett stressigt sätt... I mitt liv så planeras även mystid in. Så jag inte missar den :)


Igår tackade kroppen för vilodagen, det var het klart på tiden, något annat säger jag inte. Istället vart det till att åka ut på Alnö och kolla in ett hundpensionat för Aslan. Sedan ut på Custom and Hot Rod Show på Gärdet - där hade jag kunnat stanna för alltid ;)


Väl hemma igen så var det dags för storstädning för idag kommer två små söta bebisar, och trots att två djur lever här så är nu golvet slicksäkert, så både Nellie och Henry Leo kan krypa fram med tungan i golvet utan probem :) Kvällen avslutades med god middag, film i soffan och tidigt i säng. Hade jag kunnat så hade jag

Av Jenny Wigren - 20 april 2012 21:11

Å så var det fredag igen :) Ikväll är jag extra glad över att jag klarat alla mina klasser och att jag känner mig riktigt nöjd med dem! Säger det igen, jag älskar att va instruktör :D


Det som jag däremot får acceptera är att rösten är borta, det som vart kvar är något hest kraxande... med andra ord, Jenny, gumman - va tyst! Jo tjena ;)


Så här såg jag iaf ut nyss hemkommen efter denna fredag, helt klart mer slut än förra kortet, men med lite smink så döljs det värsta :P


 


Om den kroppsdel jag var mest tacksam för förra veckan var rumpan så är det dessa godingar som ska ha tack nu, tack för att ni tillåtit mig 4 pass spinning/RPM!! Jag vet att jag lovat att inte köra mer än 2 och max 3/vecka för att ni inte ska krampa... Min relation till mina vader är ngt komplicerad :P


   


Nu tänker jag sjunka djupt, djupt ner i soffan med dessa godingar!! Boken är lånad av min underbara PT kund Natalie som menar att denna bok är super... jag tänker inte spy galla över den förns jag läst den, MEN - jag skulle vilja veta vilka källor hon använt sig av och VAD hon bygger sina teorier på?! Fast nu har jag lovat att ha ett öppet sinne och ge denna bok en ärlig chans, och ett löfte, ja det är ett löfte!



Sov så sött!! Imorgon, då är det vilodag med strort V

Puss!

Av Jenny Wigren - 20 april 2012 07:52

Den fina komplimangen fick jag igår efter mitt spinningpass på TRIM, av en deltagare som för första gången gick på mitt pass! Å ja, jag tar det som en komplimang när han sitter ner, halvt förstörd i en soffa utanför passalen och eftersvettas samtidigt som han säger detta till mig!! :D Jag blir så stolt! För det är så jag jobbar, jag vill att de som kommer på mina pass verkligen känner att de får ut max av träningen, att de känner och upplever att 45-75 min med mig är allt de behöver för att känna att de fått in sin träning. Jag vill inte att mina deltagare ska känna att de kanske ska gå på löpbandet efter ett pass med mig, de ska snarare be om bärhjälp hem ;)


Idag skulle jag vilja ha bärhjälp hem! Kroppen är galet sliten och trött, att rösten dessutom är på väg bort är ytterliggare ett tecken på att vila imorn är en riktigt, riktigt bra idé!! Men efter morgonens inhopp på Spinning (vart RPM) och Core så är det bara 60 min kvar träning denna dag, sen tänker jag dö i soffan!!


En sliten och trött tjej, men gudarna ska veta jag är bra lycklig och glad över mitt liv! Och att jobba som instruktör tänker jag inte sluta med på sjukt många år!!


 


5 min efter detta kort fick jag en komplimang för att jag såg så pigg ut, tack Joanna, det var väldigt gulligt sagt!


PUSS!!



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards