gymjenny

Alla inlägg under april 2012

Av Jenny Wigren - 16 april 2012 12:28

Det tog mig 7 min sen hade jag slukat hela min matlåda... fick peppa mig själv för att hinna andas mellan tuggorna, galet va hungrig jag är!!


Här är i alla fall min planering för veckan, jag väljer att lägga lördagen fri då jag vill kunna njuta hela dagen av Custom & Hot Rod Show!! Ser verkligen fram emot lördagen. Men som sagt här är min lilla planeing :)


 


Om, och då är det bara om jag är lika sliten resten av veckan som idag... så kommer jag plocka bort ett morgonpass också. Hoppas kunna sova ikväll men som ni kanske redan insett så är mitt dygn rätt packat och drömmmen om att få sova 9 tim i vardagen är i regel bara en dröm. Målet ikväll blir att va i säng redan innan 21.00 helst 20.00 så det blir till att få undan alla kvällsbestyr fort så får jag sova sen :)  


Puss!

/J

Av Jenny Wigren - 16 april 2012 09:30

Hoppas ni alla haft en underbar helg! Min har vart fantastisk, hann inte med allt jag hade önskat men det får bli så ibland :)


Lördagens löpintervaller fick bytas ut mot gym, mina vader tackade för två dagar med löpning genom att meddela sin existens. Eftersom jag kunde komma på så sjukt många roligare aktiviteter än att åka in akut på sjukhus för att sprätta upp vader så fick jag tänka om :P Vart ett effektivt och bra pass i gymmet - armar och axlar! Efter det vart det hälsomässa i Timrå, mat, vin och otroligt nog ännu mera vin med Madde :) Sjukt roligt!!


Söndagen vart lugn... oj så lugn ;) Vart mys i trädgården där jag regelbundet tog pauser då jag valde att ligga utslagen på verandan! Kom iväg och gav allt jag kunde på Mage, rumpa och lår. Alltid lika spännande när det snurrar även när jag står still :)


Dagsformen är lite trött efters sömnbrist men annars känns det bra! Vart ett arm och axelpass även nu på morgonen, två slitna brudar så det fick bli snälla muskelgrupper nu på morgonen.


Förra veckan slutade som följer:


 


Känner mig riktigt nöjd med förra veckan, vart lite småändringar så jobb kom ivägen för jobb så jag fick be kollegor om hjälp med Spinninge + Core på torsdagen samt att det vart gymträning med Madde istället för kettlebells. Och löpningen igår... nej, det fick bli en mysig promenad med hunden istället :)


PUSS!!

/J

Av Jenny Wigren - 13 april 2012 16:14

Tydligen är jag en liten träningsnörd, who knew. Anledningen till påhoppet (?) är för att jag inte kan komma på en bättre dagsplanering för morgondagen med min underbara vän Madde än att vi börjar med intervaller på Gold's Gym, sen Hälsomässa i Timrå för att avsluta detta med middag och vin :) Låter som en helt fantastisk dag!! Täntke även börja dagen med Body Balance innan frukosten!!


Om ni är i närheten och också är sugen: http://www.mittevent.com/timramassan/


Just nu längtar jag bara hem, så fort som jag slutat blir det att köra hem, hälla upp ett glas vin och sitta på altanen i solen med hunden och bara filosofiera, jag längtar med andra ord efter helg :)


Hoppas ni alla får en fantastisk fredagkväll, och om inte annat, se till att skaffa er en!


Puss!

/J

Av Jenny Wigren - 13 april 2012 12:45

eftersom det smakar så galet illa!


 


Innan jag hoppar i säng varje kväll så tar jag mig två shot, det ena och anledningen till alla de andra glasen är den gula sörjan ni ser till höger. Det är Multivitamin Sport som är mitt försök att stärka upp immunförsvaret. Har inte kännt mig de minsta hängig sen jag började dricka det heller så vem vet, det kanske fungerar :) Men jag skojar inte när jag säger att det inte är gott, det är helt klart raka motsattsen! Det gör att jag behövde ngt som smakade ungefär lika starkt och kan döda Multivitamin smaken... det vart Kan Jang, den svarta vätskan. Nu gillar jag inte Kan Jang heller men den smaken kan jag skölja bort med vatten, å när jag ändå dricker vatten så kan jag lika gärna ta mina Omega 3 tabletter... Har tagit slut på första flaskan av Multivitamin Sport så nu blir det till att inhandla mer!! Å vill ni va med om nå riktigt vidrigt, ta er en shot av det ;)


Får återkomma senare om det är så att jag märker en effekt av det eller ej :)


/Jenny

Av Jenny Wigren - 13 april 2012 07:48

Ja jag säger då bara det... Gårdagen vart lång men det blir så ibland :) Av ngn fascinerande anledning så var jag ändå peppad till intervaller så då fick det bli så!


Händer lätt att man blir lite svettig då ;)


 


 


Syntes bättre live, men tittar man noga så ser man mina fina svettfläckar :P


När jag väl va hemma sen så vart det mat, dusch och säng! Länge sen det var så skönt att lägga ner huvudet på kudden :)


Man kan ju tro att om jag nu fick till intervallerna igår kväll så kanske jag skulle sova lite extra länge idag... men nä, idag fick det bli löpning, minst 5 km skulle jag upp i och sen mage. Så så fick det bli, bra vart de å ;)


PUSS!!

/J



Av Jenny Wigren - 12 april 2012 12:45

I helgen när jag var i Enköping så passade jag på att testa ett pass jag inte tidigare kört, Functional Moves som är framtaget av The Academy. Det fanns två starka anledningar till att jag ville testa, dels av nyfikenhet eftersom jag är så nöjd med den kvalitet som företaget står för samt att instruktörern var en av mina lärare från PT utbildningen! Jag behövde inte bli besviken!! Passet var fantastiskt och Sussi underbar, som alltid :)


 


Jag vart riktigt kär i konceptet och har ni inte testat det så gör det! Precis som namnet avslöjar så är det funktionella rörelser som passet bygger på, vi kopplade in många muskelgrupper i de flesta övningarna och vi utamande hela tiden balansen, den inre muskulaturen, pulsen och styrkan i bål, ben och axlar. Skulle så sjukt gärna vilja gå på detta regelbundet!


 


Nästa gång jag är i Enköping, som är snart! Så blir det helt klart ett måste att köra detta igen, längtar!!



Av Jenny Wigren - 12 april 2012 07:56

Tänkte börja med att säga godmorgon, men nu är det mer förmiddag för en annan ;) Det var inte kul, inte ens lite kul när klockan ringde imorse.... men så blir det när jag hade tvättmaskinsvakt igår kväll. Upp kom jag iaf och till gymmet, tacksamt nog också med rena träningskläder.


Fick köra solo imorse men det gick det med, inte lika roligt men det går :) Morgonens muskelgrupper vart rygg och axlar! Underbart men händerna bråkade idag, det svider fortfarande efter stängerna... fascinerande att yours truly inte kunde komma på att ta på sig handskarna?! Gör en mental notering om det tills nästa pass helt enkelt.


Dagens pass:

Sittande rodd, brett grepp 10 x 3

Drag mot hakan, kabel 10 x 3

Latsdrag, smalt grepp 10 x 3

Stående rodd, smalt grepp 10 x 3

Axeldrag + press m stång 10 x 3

Pullover 10 x 3

Axelpress 10 x 3

Baksida axel 10 x 3

Chins 10 x 4

Axellyft, fram + sidan 8 x 3


Känns ritkigt bra i axlarna men hade jag haft handskarna hade jag kunnat ta lite tyngre i rygg, men men, det kommer fler chanser :)


Kvällens pass på TRIM ställs dess värre in :( Saknar mina spinnisar jätte mycket men ikväll krockade det med annnat jobb. I vanliga fall är det inte svårt att balansera mina 3 "arbetsgivare" men idag vart det en krock! Ikväll behöver jag nämligen få till ett projekt. Får inte och kan inte säga så mycket om vad det innebär MEN, jag har en förhoppning om att jag orkar träna efter "det". Den som lever får se helt enkelt!


Önskar er en fantastisk dag!


PUSS!

/J

Av Jenny Wigren - 11 april 2012 12:57

Väldigt gott med lunch, så underbart nu när jag kan få äta riktigt mat igen. Får ta det lugnt och välja snäll mat men det är iaf mat :)


Idag är det återigen jobb efter mitt jobb :) Jag är helt klart en liten arbetsnarkoman och mår bra när jag håller igång! Sen tänker jag inte mörka att jag ett fler tal gånger kört med mig själv för hårt och blivit dålig och fått lite trevliga (?) konsekvenser som jag även idag får leva med. Tur att livet är till för att vi ska lära oss. Jag har kommit långt med att lära mig vart jag står och vad jag klarar av. Att ha ett högt tempo och mycket att göra får mig att må bra, då känner jag mig tillfreds och lycklig, på riktigt lycklig :) För mig är det även ett tecken på att jag hittat jobb som jag älskar och även om mobilbranschen fortfarande är ny för mig så vet jag innerligt och på riktigt att jag älskar hälsobranschen!!


Har fått lite funderingar på hur min vardag ser ut och jag tänkte ge er en typisk dag, sen har ni lite koll ;)


En vanligt vardag:

4.30 Ringer klockan, kaffebryggaren på och jag gör mig redo för att snabbt komma iväg

5.20 Åker mot gymmet

5.52 Väntar på att gymmet ska öppna... slår aldrig fel att jag och P är för tidig!

6.00 Träning

7.30 Går mot jobbet

8.00 Jobbar

17.00 Går mot jobb nr 2 (Gold's eller TRIM)

17.39/18.00 1:a passet kan va PT eller gruppträning

19.00/19.30 2:a passet PT eller gruppträning - Har jag inte pass så blir det gärna en mys med mina älsade vänner

ca 20.30/21.30 Hemma, soffan, ge katten mat! packa inför morgondagen

21.30/22.00 Sova


Så här ser i regel mina vardagar ut, sen kan det hända att jag bara har 1 eller inget extra pass på kvällen. Försöker hålla måndag och fredagkväll fri men det är inte alltid det blir så. För mig funkar detta, jag trivs och jag älskar det jag gör. Som med allt gäller det att hitta balansen, så har jag haft en fullproppad vecka ja då väljer jag att skippa träningen på fredagmorgonen och ser till att komma hem i tid på kvällen. Helgerna skiljer sig väldigt mycket från vecka till vecka men det som är viktigast för mig är att hinna träffa mina vänner, få iaf en sovmorgon, hinna läsa eller bara ligga still i soffan men även att få till min träning och hinna få undan det jag inte hinner i veckorna såsom tvätt, städning och bara stuff... Det va det där med duracellkanin, jag ser mig själv som en liten durecallkanin i zen ;)


 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards