gymjenny

Alla inlägg den 23 april 2012

Av Jenny Wigren - 23 april 2012 12:49

Så extramt tacksam över kaffemuggen från OKQ8 som nu står på mitt skrivbord!! Behövs verkligen för att resten av arbetsdagen ska flyta på utan att jag somnar framför datorn... Misstänker skarpt att det uppskattas om jag håller mig vaken!


Här är veckans planering :) Lite nytillksott som ploppat upp. Imorgon börjar äntligen PoleDance kursen, som jag längtat!! Kommer dessutom hoppa in och köra Body Pump på lördag då min kollega ska iväg på 85 års kalas! Och cirkelträningen, ja det är en deal som jag gjorde med en TRIM deltagare igår... Han lovade att komma på mitt Mage, rumpa och lår och i gengäld skulle jag va kvar på cirkelträningen som börjar direkt efter.... hahahaha, ja som sagt, att få IN träningen i min planering är inte ett problem, att sålla och lägga det på en bra nivå... nja, kanske inte min starkaste sida.


 


Tur kroppen är gjord för rörelse!! Och som ni kan se, jag har en spridd på klasserna och håller i sär muskelgrupperna relatvit bra, så de hinner vila upp sig mellan passen. Sköter jag dessutom sömnen och kosten så är det inga problem!! Jag upplever i alla fall inga problem ;)


Fredag = Vilodag :) Och ikväll blir det sängen nästan så fort som jag kommer hem.... är så galet trött! Så med kaffmuggen i högsta hugg, SKÅL!


PUSS!

Av Jenny Wigren - 23 april 2012 09:45

natt är i regel aldrig en skön start på en ny vecka. Inte heller denna gång! Jag skulle nästan kunna döda för att få sova just nu, tur jag är på tok för trött för att klara av att ta livet av någon...


Så då är frågan, kom jag upp till träningen imorse iaf?! Vad tror ni?


Jag kom upp och jag höll mig på samma vikter som jag brukar, hade bra gärna velat gå ner men icke! För så här enkelt är det, ja jag var/är trött till den grad att jag mår illa men egentligen, vid det laget vad spelar 1 tim mer sömn då? Att gå back 4 eller 5 timmar gör ingen större skillnad! Då kan jag lika gärna tvinga upp mig själv ur sängen, vad glad för den träning som blir av och bara acceptera att jag ska ge kroppen den utamningen den behöver, det känns bara inte lika kul... som det kan göra efter en natt med sömn!


Dagens muskelgrupper vart bröst och armar, upplägg som följer:


Bröstpress m hantel 10 x 3

Bröstflyes i kabel, neråt 10 x 3

Frenchpress 10 x 3

Bamsecurl i kabel 10 x 3

Bröstflyes i kabel, uppåt 10 x 3

Tricepspress i kabel 10 x 3

Hamercurl 10 x 3

Triceps + axelkombo 10 x 3

Dips 10 x 2

Armhävning 10 x 2

Bicepscurl i kabel 10 x 2

 

Fascinerande va mycket vi hinner med på mornarna ;) Jag är även rätt säker på att detta kommer kännas imorn :P


Förra veckan slutade som följer:


 


Och ja, det vart mycket träning! Önskar jag kunde säga att denna vecka blir lugnare men inser nu att så inte kommer bli fallet. Släpper planeringen för den kommande veckan lite senare... måste suga på den ett tag till. Istället sitter jag och tittar på förra veckans träning och inser att mer löpning måste in, men vart?! ;)


Om nån av er är i närheten av Norra Hamnen i Sundsvall SNÄLLA kom förbi med en kopp kaffe... det kommer bli en lång dag!


Puss!!

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards