gymjenny

Alla inlägg den 12 april 2012

Av Jenny Wigren - 12 april 2012 12:45

I helgen när jag var i Enköping så passade jag på att testa ett pass jag inte tidigare kört, Functional Moves som är framtaget av The Academy. Det fanns två starka anledningar till att jag ville testa, dels av nyfikenhet eftersom jag är så nöjd med den kvalitet som företaget står för samt att instruktörern var en av mina lärare från PT utbildningen! Jag behövde inte bli besviken!! Passet var fantastiskt och Sussi underbar, som alltid :)


 


Jag vart riktigt kär i konceptet och har ni inte testat det så gör det! Precis som namnet avslöjar så är det funktionella rörelser som passet bygger på, vi kopplade in många muskelgrupper i de flesta övningarna och vi utamande hela tiden balansen, den inre muskulaturen, pulsen och styrkan i bål, ben och axlar. Skulle så sjukt gärna vilja gå på detta regelbundet!


 


Nästa gång jag är i Enköping, som är snart! Så blir det helt klart ett måste att köra detta igen, längtar!!



Av Jenny Wigren - 12 april 2012 07:56

Tänkte börja med att säga godmorgon, men nu är det mer förmiddag för en annan ;) Det var inte kul, inte ens lite kul när klockan ringde imorse.... men så blir det när jag hade tvättmaskinsvakt igår kväll. Upp kom jag iaf och till gymmet, tacksamt nog också med rena träningskläder.


Fick köra solo imorse men det gick det med, inte lika roligt men det går :) Morgonens muskelgrupper vart rygg och axlar! Underbart men händerna bråkade idag, det svider fortfarande efter stängerna... fascinerande att yours truly inte kunde komma på att ta på sig handskarna?! Gör en mental notering om det tills nästa pass helt enkelt.


Dagens pass:

Sittande rodd, brett grepp 10 x 3

Drag mot hakan, kabel 10 x 3

Latsdrag, smalt grepp 10 x 3

Stående rodd, smalt grepp 10 x 3

Axeldrag + press m stång 10 x 3

Pullover 10 x 3

Axelpress 10 x 3

Baksida axel 10 x 3

Chins 10 x 4

Axellyft, fram + sidan 8 x 3


Känns ritkigt bra i axlarna men hade jag haft handskarna hade jag kunnat ta lite tyngre i rygg, men men, det kommer fler chanser :)


Kvällens pass på TRIM ställs dess värre in :( Saknar mina spinnisar jätte mycket men ikväll krockade det med annnat jobb. I vanliga fall är det inte svårt att balansera mina 3 "arbetsgivare" men idag vart det en krock! Ikväll behöver jag nämligen få till ett projekt. Får inte och kan inte säga så mycket om vad det innebär MEN, jag har en förhoppning om att jag orkar träna efter "det". Den som lever får se helt enkelt!


Önskar er en fantastisk dag!


PUSS!

/J

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards