gymjenny

Alla inlägg den 26 april 2012

Av Jenny Wigren - 26 april 2012 07:53

Vad hände?! Kroppen gjorde en total vändning från pigg, fräsch och min tolkning - lycklig till att bli sliten, snorig, hängig och öm, och då förstår vi ju alla att det betyder att kroppen är mindre lycklig.


Egentligen har jag mig själv att skylla när det kommer till förkylningen, jag har av någon anleding (det smakar jätte, jätte illa) inte tagit min shot med Multivitamin Sport sen torsdag kväll... Ikväll tänker jag dricka upp halva flaskan!!


Det jag inte färstår är varför jag har träningsvärk? Mina axlar är som stockar och jag förstår inte... jag körde ingen ny övning, gick inte upp i vikter eller gjorde något annat super bra under gårdagens rygg och axelpass. Så med andra ord, med all säkerhet måste det vara från Pole Dance!! Måste iofs va en hel del ansträning för axlarna när jag rör mig runt en stång för att i nästa sekund ta tag i stången, rycka till och hoppa upp på den, där kan jag ha förklaringen!! Fine benen håller mig kvar på stången men det är axlarnas förtjänst att jag ens kommer upp på den, eller?!


Aja, passet imorse ställdes in, fick bli sängen och en lång mysig frukost istället :) Nu är det jobb, PT kund och så länge jag inte blir sämre eller får ont i halsen så kör jag på med passen ikväll. Allt hänger på halsen ;)


Kärlek!

/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards