gymjenny

Alla inlägg den 13 april 2012

Av Jenny Wigren - 13 april 2012 16:14

Tydligen är jag en liten träningsnörd, who knew. Anledningen till påhoppet (?) är för att jag inte kan komma på en bättre dagsplanering för morgondagen med min underbara vän Madde än att vi börjar med intervaller på Gold's Gym, sen Hälsomässa i Timrå för att avsluta detta med middag och vin :) Låter som en helt fantastisk dag!! Täntke även börja dagen med Body Balance innan frukosten!!


Om ni är i närheten och också är sugen: http://www.mittevent.com/timramassan/


Just nu längtar jag bara hem, så fort som jag slutat blir det att köra hem, hälla upp ett glas vin och sitta på altanen i solen med hunden och bara filosofiera, jag längtar med andra ord efter helg :)


Hoppas ni alla får en fantastisk fredagkväll, och om inte annat, se till att skaffa er en!


Puss!

/J

Av Jenny Wigren - 13 april 2012 12:45

eftersom det smakar så galet illa!


 


Innan jag hoppar i säng varje kväll så tar jag mig två shot, det ena och anledningen till alla de andra glasen är den gula sörjan ni ser till höger. Det är Multivitamin Sport som är mitt försök att stärka upp immunförsvaret. Har inte kännt mig de minsta hängig sen jag började dricka det heller så vem vet, det kanske fungerar :) Men jag skojar inte när jag säger att det inte är gott, det är helt klart raka motsattsen! Det gör att jag behövde ngt som smakade ungefär lika starkt och kan döda Multivitamin smaken... det vart Kan Jang, den svarta vätskan. Nu gillar jag inte Kan Jang heller men den smaken kan jag skölja bort med vatten, å när jag ändå dricker vatten så kan jag lika gärna ta mina Omega 3 tabletter... Har tagit slut på första flaskan av Multivitamin Sport så nu blir det till att inhandla mer!! Å vill ni va med om nå riktigt vidrigt, ta er en shot av det ;)


Får återkomma senare om det är så att jag märker en effekt av det eller ej :)


/Jenny

Av Jenny Wigren - 13 april 2012 07:48

Ja jag säger då bara det... Gårdagen vart lång men det blir så ibland :) Av ngn fascinerande anledning så var jag ändå peppad till intervaller så då fick det bli så!


Händer lätt att man blir lite svettig då ;)


 


 


Syntes bättre live, men tittar man noga så ser man mina fina svettfläckar :P


När jag väl va hemma sen så vart det mat, dusch och säng! Länge sen det var så skönt att lägga ner huvudet på kudden :)


Man kan ju tro att om jag nu fick till intervallerna igår kväll så kanske jag skulle sova lite extra länge idag... men nä, idag fick det bli löpning, minst 5 km skulle jag upp i och sen mage. Så så fick det bli, bra vart de å ;)


PUSS!!

/J



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards