gymjenny

Alla inlägg under februari 2012

Av Jenny Wigren - 6 februari 2012 08:09

Och jag börjar den utan träning, känns konstigt och jag saknar min morgonrutin med träning... Får tänka positiva tankar om de träningspass som blir av denna vecka istället. Fast jag måste med handen på hjärtat erkänna att just nu känns ett spinnigpass m intervaller imorgon som en riktigt dum idé... Får ge det några timmar men om jag har samma tryck i bröstkorgen även då och halsont ja, då är det bara att börja ragga ersättare!


Förra veckan vart alltså som följer:


Månadag: Gym

Tisdag: RPM
Onsdag: Gym + Body Balance

Torsdag: Löp. intervaller


Mitt mål med denna vecka är som fäljer:


  



Av Jenny Wigren - 5 februari 2012 20:34

Dag nr 3 som jag fått erkänna att kroppen inte är hundra... långt ifrån faktiskt :( Så min fina träningsplanering fick stryka på foten! Började redan på torsdagen och nu sitter jag här på söndag kväll och måste erkänna att jag har ont i halsen, å jag tränar inte då! Det är ett stort big no no och eftersom jag vill bli frisk så ser jag hellre att jag vilar en dag extra än att bli riktigt sjuk och blir helt däckad i veckor!!


Har inte heller känt mig iform så ni kommer inte få se form bilder... men jag kan erkänna att jag la in en typsik dag i mitt kostprogram och ja... vad ska jag säga?! Enligt min "norm" som är Kvinna 18-30 år, aktiv så ska jag äta ca 2557 kcal/dag och en tyspisk dag för mig ger mig 1360 kca/dag.... dags att äta mer! Ska däremot bli väldigt intressant att se vad kroppen visar nu på vägningen i veckan! Jag skulle testa att äta mer, och i det här fallet mer kolhydrater och nu blir det svart på vitt... hur kommer det att se ut efter tvp veckor med kolhydrater :)


Jag har inte heller lagt upp ett typiskt Core pass *skäms* men det kommer under morgon dagen =)


För även om jag inte kommer träna imorgon... måste va smart! så kommer jag jobba =) yey!! Inte lätt för mig att inte ha något att göra, så imorgon får jag stimulering av arbete iaf =)


Sov så sött!! Det ska jag ;)


Puss

/J

Av Jenny Wigren - 2 februari 2012 13:02

Sitter nu och njuter av att fått i mig en väldigt god och mättande lunch., med kolhydrater :D Kände att om kroppen ska klara återhämtningen från imorse och även ha energi nog att ge järnet ikväll, ja då behövde det laddas lite energi =) Så fungerar iaf jag, sen finns det dem som måste ha kolhydrater varje dag för att känna så, å dem som överlever helt utan, vi är olika helt enkelt :)


Tänkte även skriva ner gårdagens kost som vart:

Frukost, 5.00 - 2 smörgåsar, smör och ost, 1 glas mjölk och 1 kopp kaffe

Efter träning, 8.00 - 1 äpple m keso

Mellis, 10.00 - 2 smörgåsar, smör och ost, cola zero

Lunch, 12.00 - Kalkonfilé m grönsaker och vitlöksås

Mellis, 15.00 - 2 kiwi m keso

Innan träning, 17.30 - 1 måltidsbar

Kvällsmat, 21.00 - 2 smörgåsar m philadelphia


Mkt bröd MEN också fler måltider :) nu går det max 2-3 tim mellan varje mål och då känns det ok att det bara är ca 2 av dem som är större :)


Sen, med handen på hjärtat, lovar jag att innan söndag kväll ha lagt ut inlägg med

* Fomrbilder, så får ni se hur jag ser ut ;)

* Ett vanlgit Core upplägg för mig när jag kör klassen

* En uträkning på hur mkt jag behöver i energi och ungefär hur jag ligger


Mkt löften nu, men allt för er :D


/Jenny

Av Jenny Wigren - 2 februari 2012 08:02

Jag har träningsvärk i rumpan!! Underbart, på riktigt ;) Min största utmaning med fysiken just nu är rumpan, den är som inte riktigt i samma form som resten... men men, vi lämnar min rumpa och så fortsätter jag vara glad för att träningen tagit där jag vill :)


Body Balance passet gick också bra, skönt att iaf få ett pass i veckan som sträcler ut och får ner andningen i min annars rätt fartfylda vardag. Sen gillar jag verkligen statisk träning, det tajtar till musklerna på ett väldigt bra sätt och utmanar på ettt annat plan än dynamisk styrketräning.


Nu imorse så fick jag äntligen chansen att utmana mig i intervaller igen, det känns lättare för varje gång och jag får verkligen ner andningen mellan ökningarna. Just nu känner jag att en dubbelstege inte ska va allt för omöjligt, MEN jag är minst lika säker på att kommer ångra beslutet den morgon jag står där och ska upp igen ;)


Så torsdag morgon och jag kan konstatera att jag har 5,5 tim träning kvar denna vecka ;)


PUSS!!
/J


Av Jenny Wigren - 1 februari 2012 12:59

usch va mätt jag vart! Åt en helt vanlig portion men det spelar ingen roll, magen har lite uttänjning att göra!! Bara att bita i det sura äpplet och äta på :) Byggs ingen super kropp utan mat, så enkelt är det bara!


Gårdagen vart som följer:

Frukost, 5.15 - 2 brödskivor m ost och bregott, 1 glas mjölk och 1/2 kopp kaffe

Efter träning, 8.00 - 1/2 kesella m 1 msk hallonsylt

Mellis, 10.00 - 1 banan + 1 protshake m hallonsmak (80 whey)

Lunch, 12.15 - lax m kesllasås + tomater

Mellis, 15.00 - 1 banan

Middag, 19.15 - sallad m räkor och 1 ägg, 1 glas cola zero

Kvällsmys, 20.00 - 6 digestiv m vitlöksost, 1,5 kopp kaffe


Har börjat tappa rutinen med kosttillskott, ska se tillatt fånga upp den igen! Utöver det så kan jag väl känna att mitt matintag ser bra ut hela förmiddagen och sen efter lunch så händer ngt... det dalar neråt och det kan gå upp till 5 tim mellan mellis och middag. Där behöver jag fortfarande hitta en strategi, mellanmål, mellanmål, mellanmål säger jag bara! Idag är planen keso m frukt på eftermiddagen och innan balance minst 1 protshake men helst 1 yoghurt som mättar lite mer =)


Iaf en plan, sen får vi se vad som händer ;)


/Jenny

Av Jenny Wigren - 1 februari 2012 09:00

... gick så sjukt mkt bättre än det gjort på länge! Helt underbart att känna sig utvilad iaf en morgon :D Kände mig stark rätt igenom passet och jag hoppas komma ihåg att jag nästa vecka - kan höja mina vikter från scrath ;)


Torsdag 1/2

Utfall - m fot på brits i smith 30 kg 10 x 3

Benpress 100 kg 10 x 3

Latsdrag, smalt 30-35 kg 10 x 3

Rodd, brett 30 kg 10 x 3

Marklyft 40 kg 10 x 2

Chins - 25 kg 10 x 2

Rodd, smalt i maskin 30-40 kg 10 x 3

Baksida lår, maskin 30-35 kg 10 x 3


Det som är min mening nu på fredag är att köra 2 ggr axel, 1 tricepsövning, 1 latsövning, 1 rumpövning (fixerad vid att få rumpan i fom nu!!), 1 bröstövning bl.a Målet är att komma upp i 10 st övningar, misstänker att rotatorkuffen också ska presenteras :S Ger inte så mycket visuellt men jag vet att det är viktigt för fysiken och för att minimera skaderisken =)


Nu ska jag fortsätta blåsa i mina händer så de kanske slutar bränna :P


Puss!!

/J


Av Jenny Wigren - 1 februari 2012 08:10

Jag har nu länge känt att det är dags för ett tredje gympass/vecka men hitills inte hittat tiden till det... Så istället för att pressa in ett pass till/vecka, så får jag helt enkelt tänka om kring dem jag redan har! Det betyder att jag utvärderar och gör om :) Jag kommer nu att lägga mitt tredje gympass på fredagar, ett pass som ska fokusera och pressa specifika muskler lite extra!! Men jag vill fortfarande ha kvar mina löpintervaller, så de får flytta på sig till torsdag och Body Pumpen prioriteras bort. Nu älskar jag Body Pump men jag kommer inte kunna stå på Tammer pokalen och ha den form jag önskar med slogan "Body Pump skapade denna kropp!!".... nopp nopp, tyngre träning krävs för det =) Bara en tidsfråga innan jag lämnar mina 10 repetioner på 3 set och börjar tänka 6 x 4 istället =)


Fick även en kommentar igår som tog där den skulle så nu jävlar, nu ställer jag in fokus och matar!! Här ska det byggas muskler ;)


Här är iaf den nya veckoplaneringen =)


  


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards