gymjenny

Alla inlägg under februari 2012

Av Jenny Wigren - 20 februari 2012 10:14

Japp, så här ser då planen ut.... märk väl, jag har planerat in en vilodag! Sen hur det slutar, ja.... det tar vi sen :)


  



Av Jenny Wigren - 20 februari 2012 07:44

Måndag morgon och första träningspasset är avbockat och klart :)


Gårdagens pass gick också jätte bra, så sjukt skönt att va igång igen!! ÄNTLIGEN måndag :D Idag har jag ett enda mål och det är att gå och sova i tid... för det är sjukt va trött jag är, men sover man inte så brukar det bli resultatet... :S


Förra veckans träning vart som följer:


 


Dagens pass vart som följer:

Bänkpress 10 x 3

Bröstflyes, uppåt 10 x 3

Axelpress 10 x 3

Baksida axel 10 x 3

Hantellyft, lutande åt sidan 10 x 2

Axellyft kombo med tricepspress bakom huvudet, viktplatta 10 x 2

Koncentrationscurl 10 x 3

Tricepspress m rep 10 x 3

Bicepscurl 10 x 3

Dips 10 x 3


Så som sagt resten av dagen blir lugn, finpust på PT jobb, förberedelse av två föreläsningar till helgen och text som ska skrivas till ett hemligt projekt... men sen, ja sen ska jag tydligen sova ut tills imorgon :S Tur jag älskar livet och får gå hög på det!!


Veckoplaneringen kommer senare :)


/Jenny

Av Jenny Wigren - 19 februari 2012 08:47

God morgon!!


Hoppas ni haft en underbar helg hitills!! Min lördag var lugn, riktigt lugn och det var skönt med en rikgtigt seg dag, det behövdes :) började dagen med anglingstävling på Sidsjön med älsklingen och vänner, väldigt roligt även om rastlösheten satte sina spår. Jag passade på att ta en proemad med jämthunden Aslan runt sjön :)


Efter det kom vi hem och hamnade i soffan, den soffan lämnade inte jag sen! Så enormt skönt med en dag liggandes i soffan, mysig middag och mystid med sambon! Hade dessutom en huvudvärk som inte tillåtit något annat... ibland är kroppen väldigt tydlig med vad den vill!


Dagens löpning kan jag glömma, precis som förra veckan så sätter vaderna stopp! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det och majoriteten av dagarna går det riktigt bra, men nu är det 2:a helgen på rad som jag går och lägger mig med kramp i vaderna... Sjukt irriterande och dagen efter (alltså idag) får jag lite fint halta och gå försiktigt innan stelheten lägger sig och jag kan använda benen fullt ut. Om det beror på mina nya skor, kylan, hormoner eller löpningen vet jag inte. Jag kommer här att få höra många kommentarer från mina älskade vänner att det är löpningen MEN det som gör mig tveksam är att smärtan/kramperna kommer så pass sent efter passet. När jag tidigare fått sluta med löpning pga vaderna så har det alltid gjort ont under/strax efter löpningen och kramperna har kommit samma natt... Jag tänker inte säga att jag vet, men jag tänker inte ge upp löpningen på en gång bara för att jag fått ont två lördagar på raken. Tänker dra ner på löpningen och köra kortare pass, men det är allt! Det och kanske en ny läkartid?!


Nu blir det till att plocka undan frukosten, hänga tvätt, utfodra hunden, få älsklingen att gå ut med hunden och sen är det Parmys på Time Out Spa för mig och Jon, så extremt, sjukt underbart!! <3


/Jenny

Av Jenny Wigren - 17 februari 2012 15:23

nu är allt (förutom socker) tillåtet!! Känns bra att jag har så roligt på jobbet så det håller igång mig :)


 

 Är för trött för att ta diskussionen äka VS light, vi spar den till ett annat tillfälle ;)


PUSS!!
/J

Av Jenny Wigren - 17 februari 2012 07:50

och då är det till att lyssna! Säga vad man vill, men att vara flexibel har jag inga problem med :) Kände redan igår att tröttheten hade gått från "under kontroll" till "mindre kul", när jag dessutom vaknade imorse med en trött och seg kropp med träningsvärk i ljumskarna så fick jag tänka om. Att köra löpning var bara att glömma och behovet av en vilodag var tydlig så, imorse körde jag istället triceps, axlar och rygg. Det gör att jag skippar intervallerna denna vecka och kör en vilodag imorgon! Kommer med all säkerhet köra Body Balance för mig själv hemma, bara för att komma ner i varv och sträcka ut mina ljumskar (och icke förglömma rumpan) men jag ser det som vila, aktiv vila, men vila :)


Dagens pass vart alltså:

Rodd, smalt 30 kg 10 x 3

Latsdrag, brett 30 kg 10 x 3

Frenchpress, stång 10 kg 10 x 3

Militärpress, stång 15 kg 10 x 3

Baksida axel på bänk, stång 10 kg 10 x 2

Axellyft m tricepskombo 10 kg 10 x 3

Pullover 8 kg 10 x 3

Chins - 25 10 x 3

Rodd, brett, stång 20 kg 10 x 2

Dips -20 10 st - 15 10 st


Riktigt nöjd och det ska bli skönt med vilodag :) På söndag ska jag och älsklingen dessutom på spa så då ska kroppen få bada varm bubbelpool och sitta i bastu, är jag inte en ny människa då.... ja då hittar jag på något nytt ;) Kan eventuellt va dags för massage igen, å vad jag inte vill det!! Jag tillhör den delen av mänskligeten som anser att massage egentlgien är tortyr och inte det minsta skönt.... jag ger, vilken dag som helst i veckan, hellre massage än går på det själv. Vilket är synd, för massage som återhämtning är kanon och något fler skulle unna sig!


PUSS!
/J - som dagen till ära äter keslla :)

Av Jenny Wigren - 16 februari 2012 12:30

väldigt mycket backar ikväll på spinningen!!


Och nu blir det väldigt mycket kaffe för att hålla mig vaken, sov sjukt dåligt inatt och det känns nu, å resultatet på det blir väldigt mycket vatten för att kompensera.... vilket i sin tur leder till många besök på damernas = ännu mer vardagsmotion :P det är så här det kan bli när jag väljer att se livet från den ljusa sidan!

Av Jenny Wigren - 16 februari 2012 07:51

Gud va skönt med träningsvärk och på RÄTT ställe :D Nu du rumpan så ska du allt få ;) Däremot är det inte lika skönt eller kul när jag sitter ner eller för den delen springer på ett löpband... det var plågsamma minuter på löpbandet, men ändå så sjukt, j*vla värt det!!


Löpningen denna morgon gick bra, och med bra så syftar jag på att jag faktiskt stod kvar på löpbandet!! Behöver hitta tillbaka till kärleken för löpning, jag är inte där riktigt än... men skam den som ger sig!


Resten av dagen blir till att ladda med en massa mat och vatten, ikväll är det på't igen :D


Puss!!

/J

Av Jenny Wigren - 15 februari 2012 20:28

jag kommer ha träningsvärk imorgon, så det står härliga till!! Redan öm i rumpan - blir till att stå imorgon på jobbet ;) och benen är allt förutom fräsh just nu, precis såsom jag vill ha det!!


Vet fortfarande inte hur det blir imorgon så jag kommer va på plats på gymet kl 6.00 och så får vi se :) Träning kommer det bli, å skönt kommer det att va :)


Kvällens Body Balance var underbar!! Jätte kul att det var så många deltagare också, alltid lika kul att träffa alla deltagare igen, dem gör verkligen min kväll!! 


På tal om kväll, nu tänker jag luta mig tillbaka i 15 min till och låta magen smälta äggen jag just åt och sen krypa ner under täcket, kl ringer 4.35 imorgon och sen är min torsdag igång, en torsdag som rullar på fram tills jag är hemma igen, runt 22.30 Och ja, även jag blir trött, även jag längtar ibland bara till en lugn kväll med mjukisbyxor och smågodis MEN då tänker jag bara på mitt mål med träningen, tänker på allt underbart jag får uppleva och vara med om och hur extremt roligt jag har på StjärnaFyrkant, med min träning, med att vara instruktör och att vara PT... å ja, då blir min vardag värt tempot och värt den trötthet som smyger sig på runt 8-9 på kvällen, jag sover iaf väldigt skönt ;)


Sussa sött, det kommer jag helt klart att göra! Är bara lite små rädd inför värken imorgon bitti :P

/J


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards