gymjenny

Alla inlägg under februari 2012

Av Jenny Wigren - 23 februari 2012 12:50

Längtar redan!! Kommer bli så extremt kul :) Många klasser är redan fulla men jag kommer kunna gå på mina favoriter så jag är mer än nöjd! Kommer ha världens bästa rumskompisar under helgen också, kommer förmodligen ha mer träningsvärk av alla skratt än av själva träningen ;) www.workoutare.se


  


Lunchen i magen, te i koppen och nu kör vi! Restena va dagens planering:

Nu är det jobb fram till 17.00

17.30 PT kund

19.30 Spinning

20.40 Core

ca 22.00 sängen :)


/PUSS!

Av Jenny Wigren - 23 februari 2012 07:45

God morgon!!


Här går det upp och ner, igår mådde jag riktigt bra och kände mig stark, idag är jag krasslig i halsen igen... Så valet att vila från träningen imorgon känns som ett riktigt bra val! Så får jag sova en timme längre också, väldigt välkommet eftersom jag är hemma först 21.30 efter mina pass på TRIM :)


Dagens pass vart kombinerat löpning och styrka, innan jag vet vad som händer med mina vader så vill jag inte utmana dem för mycket, därför vart det 30 min på löpband följt av biceps och bröst.


Dagens pass:

Bröstpress 10 x 3

Bröstflyes i kabel 10 x 3

Hammercurl i kabel 10 x 3

Dips från brist 10 x 3

Bicepscurl kombo 10 x 2

Armhävning 10 x 2


Bra pass som helt klart kändes i bröstet :)


Nu är det spinning och core kvar för denna dag!!


/Jenny

Av Jenny Wigren - 22 februari 2012 12:43

Jag är så tacksam för att jag äntligen hittat tillbaka till glädjen och njutningen i mat! Jag ser fortfarande mat  som byggstenar och när jag kombinerar ihop en måltid tänker jag näringsämnen och inte smaker. Att det smakar gott är i bästa fall bara ett plus ;) Å nu vart ni ALLA jätte sugen på att komma hem på middag till mig :P


 

En bild som inspierar mig och gör mig sugen på mat :) Väldigt talande för hur min kost ser ut också ;)


Dagen till ära så vart det Flygande Jakob, skillanden mellan min variant och andras är att jag inte hade ris till, jag körde spenat och avokado istället. Underbart :D Nu är jag mätt och belåten och har bara 3 måltider kvar denna dag ;) Å på tal om mat, här är en bild på mitt älskade proteinpulver! Det smakar så oerhört gott och inte alls syntetiskt eller platsigt :D www.svenskakostillskott.se


  

Puss!!

/J

Av Jenny Wigren - 22 februari 2012 07:43

Det är något väldigt mysigt med att vara först på gymmet varje morgon, fast det är ljud och ljus igång så är det ändå väldigt lugn och ja... mysigt :) Då trivs jag! Idag fick jag träna själv, min älskade träningskompis lyckades inte förvisa bacillerna helt ur kroppen och var smart nog att vila, bra gjort P. :)


Dagens pass gick som vanligt på onsadagar i benens och i ryggens tecken... har dess värre kommit till den gränsen att kroppen klarar tyngre vikter, men händer och underarmar sviker! Då finns det en enda sak att göra... ja egenligen två men i min värld finns bara ett :) Till nästa pass så plockar jag fram remmarna, nu ska handlederna få lite hjälp! Känns mindre kul när jag står och kör marklyft och känner hur händerna inte klarar att hålla i stången!  


Dagens pass:

Benpress, lutande 10 x 3

Bulgarien squat i smith 8 x 3

Rodd, brett grepp 10 x 3

Latsdrag, smalt 10 x 3

Benspark, enbent 8 x 2, avslutade med båda benen 10 x 1

Marklyft, traditionella 10 x 2

Chins 10 x 3

Lårcurl, sittande, enbent 8 x 2 avslutade med båda benen 10 x 2


Nöjd med dagens pass (om man bortser från att händerna svek) och jag lovar att det pumpar på riktigt bra i benen redan, gud vad jag längtar till att jag ska lägga om min träning till nästa fas! Men det är en bra grund som göra att bygget står pall, så jag fortsätter med "grundträning" ett tag till, innan jag köttar på rejält! (sensommar/höst)


Nu ska jag äta och se glad ut, för ikväll är det äntligen Body Balance igen, å som jag längtar! Har jag nämnt att jag älskar träning?!


/Jenny

Av Jenny Wigren - 21 februari 2012 16:03

Mitt mellanmål dagen till ära!


  


Innan jag tar mig an PT kunden kommer jag ta min andra portion proteinshake också... OCH till min enormt, helt otroligt stora glädje så smakde min nya sort himelskt! Äntligen ett pulver som inte ger mig kvälvningar :D Vart Svenskt Kostillskott, Core Protein m. smak jordgubb   


/J




Av Jenny Wigren - 21 februari 2012 12:49

vi säger så iaf :S jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk.... osv!


Maten är intagen, dagen till ära tacopaj med ägg + grädde som deg :) Känns ändå väldigt bra att kunna säga tacopaj, för tacopaj låter som "vanlig" mat när jag säger det högt i lunchrummet.... slipper någon blick och kommentar genom det ;)


Tänkte även ge er en liten bild på en del av dagens intag av kostillskott :) så kan det se ut när jag är i farten, de vita är en preworkout (PWO) med creatin som skyddar musklerna både under och efter träningen samt ger lite mer energi till musklerna under träningen... just energi biten har jag inte märkt av en, men jag har inte gett upp ;) Sen är det andra pillret en Fatburner (nej jag tror egentligen inte att det händer mer bara för att jag äter ett piller med hög koncentration av grönt te, hallon och ett enzym som vi har naturligt när vi äter. Men det lilla som den eventuellt gör, är värt det för att jag ska äta!) Sist och faktiskt minst är mina omega-3 tabletter, de äter jag även om jag inte skulle ha som mål att bygga muskler.


 


Dags för en kopp grönt te och sen kör vi pass nr 2 på jobbet :D


/Jenny

Av Jenny Wigren - 21 februari 2012 07:58

Usch usch, känner av arbetskollegornas små baciller så idag blir det till att förvisa dem ut ur kroppen!! Mantrat är "jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk" och för att fira detta tar jag en alvedon och börjar tugga halstabletter... INTE *host host* för att halsen kliar och för att huvudet känns tungt... absolut inte ;)


Dagens RPM pass var underbart!! Som alltid, så sjukt skönt när pulsen jobbar och svettetn rinner!!


Resten av dagen blir till att äta, jobba, äta lite till och sedan köra hårt med min PT kund :)


puss!!

/J

Av Jenny Wigren - 20 februari 2012 18:33

Måndagen har gått i en himla fart!! Nu är det redan kväll och jag sitter här i soffan med datorn, redo för att äta upp resten av middagen, dricka en kopp kaffe, titta på TV, MEN framförallt sätta dem sitta pusselbitarna på det som väntar nu under veckan :) Är så enormt glad för alla möjligheter jag får! Både projektet och mina föreläsningar i helgen sätter lite extra krydda på tillvaron. Framförallt håller det igång mig, en annan har inte fått smeknamnet duracell kaninen för att jag är bra på att peta naveludd om dagarna :)


Däremot så kommer jag senast 21.00 ligga i sängen! ..... okej kanske 21.30 men det är absolut senast! För många av mina älskade kollegor har suttit med feber under dagen och jag vägrar, läs VÄGRAR ligga sjuk.... så enkelt är det. Jag har gjort min del nu så, för att hålla mig frisk och kry så kommer jag ta en slurk Kan Jang (varför är det så vidrigt?) och sen sova ordentligt under natten, så jag ger min kropp den bästa förutsättnignen för att må bra =)


Imorgon, ja imorgon är det äntligen dags för RPM igen :D


Puss!

/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards