gymjenny

Alla inlägg under februari 2012

Av Jenny Wigren - 11 februari 2012 12:14

Underbart :D Sitter nu och äter lite kesella efter 2 timmars skön träning! Först spinning med pigga TRIM medlemar och sedan gymmet med älsklingen, idag stod rygg på schemat :D Alltid kul att köra i ett nytt gym, även om jag älskar gymmet och utbudet på Gold's så är det roligt att testa något nytt och känna på andra maskiner! Eftersom jag nu bor där jag bor, så känns det bra att ha ett gym som ligger nära (4 min med bil) när jag vill få till träning även på helgerna.... utan att ta för mycket av tiden tillsammans med sambon.


Spinningen är, även med egen koreografi, baserad på mycket intervaller. Jag gillar när det bränner i bröstkorgen och jag får ge hjärtat en rejäl utmaning så mycket intervaller och fler backar när jag kör på egen hand :)


I gymmet vart upplägget:

Latsdrag, brett grepp 30 kg 10 x 3

Rodd, smalt 25 kg 10 x 3

Pullover 8-9 kg 10 x 3

Rodd, brett grepp 20 kg 10 x 3

Marklyft, traditionella 40 kg 10 x 3

Rygglyft på balansboll 10 x 3

Chins 10 x 3 (med assistans av Jon)

Sidoböj m hantel (mage) 15 kg 10 x 2


Så skönt!! Så nu blir det dusch, lunch och sedan fortsätter dagen med promenad med vän, mys hemma och slutligen fest och mys med vänner ikväll! Dagen till ära blir det nyktert, kommer dra ner mer och mer på alkoholen för med de träningsmål jag har, är inte en fylla värt det jag missar :) Sen med handen på hjärtat... med tanke på att jag legat mer än halva veckan sjuk så känns det väldigt dumt att gå hårt ut med både alkohol och träning, jag väljer träningen!!! ;) Sen är det såklart inte sagt att dricka alkohol måste kombineras med en regelrätt fylla, men jag står hellre över 1-2 glas vin om det betyder att jag kan köra hem sen, buss ut till Matfors känns så där lagom spännande....


PUSS!

/J

Av Jenny Wigren - 10 februari 2012 20:32

Om min PT kund vill springa Vårruset med mig, ja då finns det bara en sak att göra!! Jag är nu anmäld till Vårruset den 23 maj i Sundsvall, nu kör vi!!!! (löpträningen MÅSTE komma igång, helst igår :P)


 


Vill du också, som tjej/kvinna/dam, springa så kicka in på www.varruset.se redan nu :D


Sussa sött, det ska jag! För imorn blir det spinning och ett ryggpass a.k.a plåga-älsklingen-i-gymmet för nu har han äntligen tecknat in sig på gym igen ;)


/Jenny

Av Jenny Wigren - 10 februari 2012 14:29

Förstår inte själv varför jag är nervös, är egentligen inte en stor grej... vem idag bloggar inte?! (okej, rätt många men iaf) Det jobbiga med detta är att faktiskt stå för att jag har ett störra mål med min träning, nu har jag något att bevisa, prestera och faktiskt leverera... en sporre definitivt men framförallt - skitläskigt!


Nu var det iaf, gjort.... hade hellre dragit av ett plåster ;) Facebook here I'm!!


  


Av Jenny Wigren - 10 februari 2012 08:12

har jag fått träna!! Skoja inte va underbart skönt det var... det är här som jag accepterar att träning för mig helt klart är en drog! Helt plötsligt så är jag lugnare, gladare och piggare i hela kroppen :D Idag efter 1 tim spinning och 1 gympass så känner jag mig levande igen!!


Vart inga rekord men gud va skönt att va tillbaka :) Nu idag blir det inge mer, ska börja lugnt - men både lör + sön kommer bjuda på dubbelpass   


    


Dagens pass där jag hade gästspel/sällskap av arbetskollegan Kristoffer vart:

Bröstflyes i kabel 15 kg 10 x 3

Bröstpess 9 kg 10 x 3

Axelpress 8 kg 10 x 3

Axellyft, sidan och fram 4 kg 10 x 3

Baksida axel, framåtlutande 3 kg 10 x 2

Axellyft sidan, lutande 10 x 2

Hamercurl 8 kg 10 x 3

Tricepspress m rep 25 kg 10 x 3

Scottcurl 15 kg 10 x 3

Dips -25 kg 10 x 3


UNDERBART!! Imrgon är målet att köra lite rygg för mig själv efter spinningen :)


PUSS!!!

/J


Av Jenny Wigren - 9 februari 2012 15:46

Nam nam, nu blir det Kesella m äppelmos :D


 


Hörs senare... eller imorgon ;)


/Jenny

Av Jenny Wigren - 9 februari 2012 13:24

Snälla, älskade lilla kroppen håll nu då! Jag vill, jag kan och jag ska träna ikväll, jag får ta det för vad det är =) Personligen gillar jag att gå på pass där instruktören alltid gör sitt bästa, även om han/hon måste göra de lättare övningarna, eller som jag kallar det nivå 1 :) I regel lägger jag upp övningar där mina deltagare antingen kan följa nivå 1, nivå 2 eller nivå 3, bereoende på både dagsform och träningsvana. Ikväll kommer jag ligga på nivå 1, pga att dagsformen är där :D Annars är såklart alltid målet att ligga på nivå 3 =) Dels för att jag vill vara stark och kunna inspirera mina deltagare att höja sig till nästa nivå :)


Jag kommer att komma igång med matuppdateringarna nästa vecka igen, jag har bara totalt glömt det och har, handen på hjärtat ingen direkt aning om vad jag ätit de senaste dagarna... nämnde jag att jag legat med feber :S


Nu dricker jag iaf 3 koppen kaffe för dagen och jobbar på att spjälka lunchen så mycket som möjligt =) Nu är det 3,5 tim kvar på jobbet innan det är dags att peppa och jobba stenhårt med min ena PT kund och slutligen 1 tim spinning och 30 min Core =) Sen... sen kommer det bästa - då får jag pussa på min älskling igen, för ikväll kommer han äntligen hem igen :)


/J



Av Jenny Wigren - 9 februari 2012 11:30

och lycklig över att jag har tagit ett steg tillbaka i vardagen!


Jag har bestämt mig för att köra på alla de träningspass som kommer framöver, nu har jag vilat helt i över 1 vecka, det räcker! Jag kommer köra så pass som jag kan, men som jag alltid säger - något är alltid bättre än inget!


Så efter en rejält reviderad veckoplanering så ser det ut som följande:



  



Detta är vad jag kallar bättre än ingenting :) Blir mycket spinning i helgen eftersom jag tagit på mig två extra pass på TRIM - www.tranaimatfors.se


puss!

/J


Av Jenny Wigren - 8 februari 2012 14:17

Jag lever, men det känns som att jag ligger under en sten och tycker synd om mig själv...


Jag har tydligen ett virus någonstans mallen luftrör/hals och den suger musten ur mig..! Känns iaf bra att veta vad det är, så imorgon kommer jag faktiskt både jobba och köra mina klasser på TRIM. Ja jag fick ok med det, jar får inte ta ut mig till max men så länge som kroppen tillåter så får jag träna.


Vilket känns underbart!! Ni anar inte hur dålig jag är på att inte göra någonting?! svårt att förstå men detär bara inte för mig :S Så nu ska jag ta en till kopp kaffe, dricka juice på hallon och granatäpple och försöka njuta av att bara sitta... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Ge mig träning, NU!


Puss

/Jenny - som äntligen är på väg tillbaka :D

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards