gymjenny

Alla inlägg under juli 2013

Av Jenny Wigren - 4 juli 2013 19:52

Ni är BÄST! Blir så glad över alla mess, mail och telefonsamtal som indikerar att ni alla jobbar stenhårt mot era mål! Blir så glad över era resultet! Bra jobbat, ni gör er PT väldigt glad och stolt :) 


Haha, bild INNAN jag började svettas! Tur det, för idag svettades jag nå galet mycket, underbart!! 



Smile!!


Jag sa - SMILE ;) 

   


Kör hårt!!

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 4 juli 2013 14:44

Känns som att ni bara får svettbilder nu för tiden :P Ska göra en mental notering på att ta kort någon gång innan tröjan och ansiktet ändrat färg ;)


 


Har hitills överlevt veckans träning riktigt bra! Kroppen skriker helt ärligt efter vila och nu är det inte långt bort! Bara sisådär 5 pass kvar, snabbt gjort! Ska faktiskt testa ett nytt kosttillskott from imorgon så förhoppningsvis kommer det hjälpa min kropp att återhämta sig bättre mellan träningspassen. Som sagt, 3 veckor till med mer/tyngre träning, sen går tempor ner :) Nära nu ;) Ni får mer info och bilder gällande kosttillskottet imorgon, väntar med spänning! 


Igår kväll stod Grit Strength på schemat och alla slet som djur! Så imponerad! Ikväll väntar ett härligt gäng Body Combatare och det ska blir jätte kul att få revansch från förra veckans illamående...! 


Imorgon är det även dags för gym igen! Längtar!! En av favorit musklerna dessutom - rygg! :) 


Keep up the good fight!

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 3 juli 2013 11:59

så pluggar jag koreografi :P

Body Balance som ska sitta på fredag samt att jag håller Body Pump själv för första gången sen release på lördag. Den som tror att det är lätt och att det går fort att trycka in 5 Les Mills koncept (så det blir bra!!) får gärna byta med mig nästa gång ;) längtar till ca 2 veckor när alla koncept äntligen sitter i ryggraden, inte långt kvar nu :) tur kvällens GRIT redan sitter programmerad och inte gör mig de minsta nervös. Just nu älskar jag GRITen mest ;)

Självklart är min fina vattenflaska med P <3

Av Jenny Wigren - 2 juli 2013 15:17

Nam nam!! ?

Av Jenny Wigren - 2 juli 2013 09:54

Det finns olika nivåer av vakenhet... Första nivån är när du inser att alarmet ringer på sambons mobil, nästa är när första kaffekoppen intas, någon nivå till uppnås såklart när bilen startar. Men sista nivån, den nivån då du med all sannolikhet vet att du är vaken, det är när uppvärmningslåten på Body Combat är klar ;) 


Så började i alla fall min morgon :) 

Svettig och vaken :)


Mina älskade vader som tacksamt nog inte klagat ALLS trots Combat, spinning, löpning och en annan massa tok!!

   

Förutom att jag är fascinerad över att de håller så bra, så är jag minst lika fascinerad över att de kan va så bleka... Helt otroligt :P 

Av Jenny Wigren - 1 juli 2013 19:42

Måndagarna kommer att kännas! Det är en sak som är säkert ;)

Sen vi senast hördes så har jag gymmat med Johan och joggat med Rikard!! Vart två bra pass och jag ät nöjd... Enda jag hade kunnat önska var mer kontakt med biceps men men...

Bröst + Armar
4 set lutande bänkpress
3 set flyes i cc
3 set bröstpress, maskin
3 set hamercurl, hantel
3 set bicepscurl m stång cc
3 set tricepspress m stång cc
3 set tricepspress m rep cc

Bröst och triceps kändes rejält! Tacksam för passningen i bänk, det är löjligt vad svag jag är i bröstmusklerna nämligen..!

Löpningen vart ca 5 km + 7 st backinteraller sen kände hjärtat att det räckte i och med värmen. Jag känner mig tacksamt nog stark och att sätta 1 mil om 2 veckor känns lugnt :)

Myggbiten, slut och glad sitter jag nu på en filt i solen och väntar på middagen :D

Av Jenny Wigren - 1 juli 2013 13:14

Dagens första träningspass vart dagen till ära ben! Mina älskade muskelgrupper!! Muskelgrupper som belönade mig med världens kontakt denna morgon! :) 


Idag slängde jag in en nygammal favorit övning - raka marklyft! Mumma för rumpan ;) 


Dagens övningar vart

5 set Raka Marklyft 

4 set Utfall med stång

3 set benböj

3 set enbensbenböj (räknar med att ena benet konstant lär va nergrävd i lera och skit under Tjurruset :P)

4 set benspark

4 set sittande lårcurl

3 set benpress


Så ja, jag ser fram emot morgondagens träningsvärk ;) 


Kvar idag väntar bröst + armar och otacksamt nog löpning... Eftersom det inte vart av igår måste det bli av idag. Både 5 km och backintervaller väntar... Tur att sambon tycker detta är roligare än mig, i vanliga fall är det jag som drar. När det kommer till löpning är det han som står för peppandet!


Min lilla träningsdagbok! Så jag har koll på vad jag tog sensat och ger mig ett facit på om jag blir starkare eller ej! 


 


/Jenny 

Av Jenny Wigren - 1 juli 2013 10:05

Inte blivit mycket bloggande i helgen, inte alls faktiskt :P 


Anledningarna har helt enkelt vart att det har fursvunnit bort i allt annat som skulle hinnas med! Under Fre-Sön så har jag sysselsatt mig med:

* PT jobb

* GRIT

* Transformer utbildning 

* Parmiddag

* Gårdsfest

* Fika i Västerås

* Dop

* Städa

* Gym

+ spenderat en massa kvalitetstid med sambon och djuren. För även jag sitter rätt upp och ner i en soffa i bland, och gör precis ingenting, men den tiden vill jag ge min familj helt och hållet. Att bara super mysa med dem och må gått!


Förra veckan kan sumeras som mycket träning, men återigen, jag har 3 olika mål med min träning, mål som just nu krockar. Jag gör så gott som jag bara kan för att ge alla målen tid och kärlek men samtidigt få någon form av balans. Något jag verkligne kände igår var att 1 dag/v måste vara vilodag. Känner mig riktigt sliten efter förra veckan och denna... ja denna vecka blir inte lättare ;) 


Så här slutade v. 26


11 st träningstillfällen på allt från 30 - 60 min! Då saknas även min Body Combat som inte vart av på torsdagen *sorg* Tar en comeback på den denna vecka!


Min planerade träning denna vecka:

Mån: Gym (ben), Gym (Bröst och armar) + Löpning

Tis: Body Combat

Ons: Gym(Rygg), Body Balance + GRIT

Tor: Löpning, Body Balacne + Body Combat

Fre: Spinning, Gym (Axlar) + Body Balance

Lör: Löpning (ev) + Body Pump

Sön: Vila


Så, hur kommer det sig att denna vecka blir så galen - Jo löpningen och gymmet ska få plats + att jag vickar fredagens spinning på SATS samt kör Body Balance som en event klass på fredagkväll. Det innebär en jäkla massa övande för att sätta Balancen såsom det är meningen! :)


Jag inser också att min planering kommer att behöva bli bättre, juli får se ut så här men efter det kommer jag inte att orka. Även jag inser att begränsningar finns och att min mängd träning för tillfället inte är att eftersträva. Jag måste på något vänster synka mina mål och helt enkelt periodisera träningen smarater... Återkommer mer om det när jag lyckats ;) 


Bjuder även på två bilder från lördagens Transfomer utbildning. Ett suveränt koncept där du tar ut dig totalt och lite till på olika stationer, i dessa olika multimaskiner/burar som finns!! Så fort intervaller är med i bilden så blir det lite extra jobbigt ;) Utbildninge är nu avklarad och jag är godkänd för att köra klasser i höst! 


 

Så här ser "buren" från Puremotion ut. En riktigt bra och härlig hardcore bur!!


 

Hela gänget :) 


/Jenny 



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards