gymjenny

Alla inlägg den 22 juli 2013

Av Jenny Wigren - 22 juli 2013 19:32

Är inte svårt att få till! Ibland gör vi det så mkt krångligare än vad det behöver va :) som dagens helt perfekta lunch - lax, svamp, broccoli, klyftpotatis och en crème fraîche sås med kryddor och rödlök! Gott, näringsmässigt balanserad, mättande, lättlagat och bra energimängd för mig och min dag :)

Utöver lunchen så har jag även fått till dagens andra pass - Bröst och Triceps med Johan, som dagen till ära hjälpte mig att lyfta tyngre och mer än tidigare :)

Måndag 22/7
4 set bänkpress
3 set bröstflyes i cc
3 set bröstpress
3 set tricepspress m stång i cc
3 set smal bänkpress
3 set omvänd tricepspress, enarms cc

Jag är mkt nöjd med dagen som även bestått av jobb, titt på en ny amerikanare (bil alltså :P), bebismys och besök av mina vänner som nu även är föräldrar <3 och nu kaffe i solen med min älskade Rikard!!

Jag innan jobbet och träningen samt min matlåda :D

/Jenny

Av Jenny Wigren - 22 juli 2013 09:28

Det är tungt, det är nästintill omöjligt vissa mornar att komma upp, men när jag väl är på mitt älskade gym och får min morgonträning gjord - då är allt värt det! Så underbart att sitta och möta alla morgonpigga medlemmar och veta att jag redan hunnit köra ett pass i gymmet :) *stolt*


Efter förra veckans val av sovmorgon var det nu tillbaka till måndagsrutinen - benträning kl 7.00 Så så fick det bli :)


Måndag 22/7

4 set raka marklyft

4 set utfall med stång

3 set sumo frontsquat

3 set enbens benböj

4 set benspark

4 set liggande lårcurl


idag kändes det i benen och i rumpan - oj oj!

 


Uppvärmningsvikten


 

Det är inte lätt att hålla tekniken, gå djupt och fota samtidigt ;)


 

Mig, morgonen till ära


 

I mina benpass kommer ni aldrig hitta vadträning, eftersom de inte är som de ska, så har jag fått rekomendationen från både en läkare och en kiropraktor att inte utsätta vadmusklerna för träning. Jag lyssnar i alla fall halt och tränar dem inte i gymmet. Detta kan iofs ändras om jag får order om annat, mer om det någon annan gång ;) Är trots icke träningen av vader väldigt nöjd med dem!


Ett pass återstår idag, också gym!! Vart ingen BCAA uppladdning innan benpasset. Körde frukost och en celsius. Efter vart det proteinpulver :) Innan nästa pass blir PWOn dock BCAA igen, men jag ska få testa kollegans från Fairing istället, har jag tur så smakar den bättre ;)

/Jenny


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards