gymjenny

Alla inlägg den 11 juli 2013

Av Jenny Wigren - 11 juli 2013 20:15

Trots sömnbrist och en rejält ömmande (?) ländrygg så är dagen överlevd och ett Body Combat pass är avklarat! Jag är så tacksam för mina starka deltagare som ger mig energi till att alltid ge mer! Extra tack till super bruden Maria som hjälpte mig under passets totala hjärnsläpp!

Nu är jag på g mot Uppsala där aloe vera, argi+ och en Pernilla! Ser fram emot en toppen helg! Som förutom 3 klasser, bjuder på tre dagar ledigt! Den ni ;)

Av Jenny Wigren - 11 juli 2013 09:16

Det är inte lätt när en annan vill göra så extremt mycket på så lite tid! Just nu önskar jag att jag var omänsklig och inte behövde sova, för då skulle allt som jag vill till hösten få plats på 1 vecka... Nån där ute som har en bra lösning på hur vi kan överleva utan sömn?! 


Tills denna mänskliga bugg går att lösa så ska jag deala med mig själv, vad är viktigast och vad måste få plats?! För denna natt är för mig ett bra exempel på hur viktigt sömnen är, jag har nämligen inte sovit mer än 2 timmar! Jag har bara inte kunnat sova... hopplöst! Så hur mår jag då idag? Hahahaha, ja det tar vi en annan dag. Men mitt benpass visade mig som ett slag i ansiktet hur mänsklig jag är, och att även jag behöver min sömn. Fick backa både på vikter och övningar, bara i raka marklyft som jag kunde avancera och lägga på mer vikt. Resten var lite som ett skämt och jag gjorde allt jag kunde för att vara ödmjuk inför mig själv, men det är klart det tar när jag måste backa flera kg både i benpressen och frontböj... 


Idag kommer jag lägga fokus på det som gör mig glad och det som gör att jag kommer ta mig igenom denna dag med minimal mängd sömn:

* 11 månader med min älskade Rikard idag   

* Min fantastiska vän Pernilla kommer med tåget ikväll och jag har en fantastisk helg framför mig med henne

* Jag kom upp och gjorde i alla fall mitt benpass denna vecka

* Riktigt många tappra fighters är bokad till kvällens Body Combat

* Jag har 1 tim massage inbokad idag för min rygg (har jag tur kanske jag kan somna där :P) 

* Jag är frisk, stark och har en kropp som pallar med mitt tempo

* Mina fantastiska djur!!

* Jag jobbar med det jag älskar och brinner mest för

* Jag har fortfarande fått världens chans/möjlighet som jag snart kan berätta mer om

* Jag får så många möjligheter att jag har "lyxen" att sålla mellan allt jag vill göra


Så nu känns det betydligt mycket bättre! Love my life!


Och om inte annat, som mina älskade delägare sa när vi gjorde höstens schema: "Ja, Jenny, det är tur att du är van att jobba omänskligt mycket... det blir ingen lätt höst!!" = Jag vet att jag kan, jag vill och jag ska! ;) 


 

Morgonens pass:

4 set Raka marklyft

4 set Frontböj

3 set benspark

3 set liggande lårcurl

3 set benpress


Färre övningar och set än jag hade planerat, men bättre än inget och jag är tacksam att min kropp tillät även de övningar jag gjorde. Helst hade nog kroppen velat sova än... 


/Jenny 


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards