gymjenny

Alla inlägg den 6 juli 2013

Av Jenny Wigren - 6 juli 2013 14:01

Mitt expermient den senaste veckan har tyvärr funkat...


Efter att magen totalt ballade ut förra torsdagen 5 timmar innan min Body Combat *grr* så har jag gjort ett litet experiment med min mage/kost. Jag vet sen något år tillbaka att min mage mår bäst utan gluten och rotfrukter, min IBS gillar helt enkelt inte det. Jag har sen förra torsdagen levt och ätit precis som vanligt, förutom en liten detalj, jag har inte ätit varken gluten eller rotfrukter. Så, hur har magen mått?! Skit bra, tyvärr! För att förstå hur tudelat detta experiment är så kan jag erkänna att jag älskar bröd, inte lite utan väldigt MYCKET! Om det var möjligt skulle jag leva på bröd och pasta... Det är också därför jag hela tiden tar tillbaka sädeslag i min kost... för att sen inse att jag måste ta bort det igen. Den här gången ryker det för gott, jag kan idag äta en minimal mängd bröd om jag sköter resten, däremot en vanligt portion ris eller pasta är rena döden för mig resten av dagen. Det blir helt enkelt för mycket och jag går från normal läge till högravid och illamående på ca 30-120 min efter en måltid med dessa livsmedel. Jag är långt ifrån så känslig så jag inte kan äta det alls, det är bara inte värt smärtan och illamåendet. 


När jag äter blandkost så har jag om inte dagligen så varannan dag ont i magen, är svullen och mår illa. Det har nu inte hänt på över 1 vecka. Jag är i alla fall glad att det finns ett sätt att bli av med det, vill även till viss del tacka aloe veran som jag nu intar dagligen igen. Det är känt att Aloe Vera är bra för kroppen och framförallt hjälper "problem magar" så jag är bara tacksam. Livet blir som lite lättare när jag slipper ha ont och må illa regelbundet. 


Problemet nu, blir att få i mig all mat som ska in på en dag! Eftersom jag vill utveckla min muskelmassa och växa, ja då måste jag även ha ett energiöverskott! Min räddning har i många lägen vart pasta, ris och bröd. Nu gäller det att tänka om, jag kommer med all sannolikhet föräta mig på potatis och broccoli istället :P 


Förutom att jag sitter och räknar ut hur jag ska lägga upp kosten framöver, så följer jag med spänning alla resultat från TammerPokalen från Sundsvall! Håller tummar och tår för mina vänner som är där och kör :) Hade så sjukt gärna vart i publiken! Blir helt klart en resa upp till nästa år! Så sjukt inspirerande och se alla de tävlande! :) 


 


/Jenny 

Av Jenny Wigren - 6 juli 2013 11:00

I allfall när det kommer till träning denna vecka! Nu vankas nästan 2 dygns vila!! Först på måndag kl 7.00 som nästa träning är planerad :D 


 

Vart bara 1 pass löpning men med all gruppträning som skulle in så fick det bli så. Nästa vecka blir inte heller stark på löpsidan, vickar för många pass för att få till det.


Känns väldigt skönt! Nu älskar jag att träna, men som ni kanske förstår, när ni ser summeringen, så har den här veckan vart tuff! Jag är extremt glad att kroppen ändå känns så pass fräsch som den gör, har enbart en fantastisk träningsvärk  ryggen från igår! Sen ökade jag en del i vikt på rygg också så jag förtjänar min träningsvärk ;) 


Gårdagens upplägg

3 set Chins

3 set Latsdrag, smalt

3 set Rodd

2 set Ryggdrag i CC

3 set Baksida axel, maskin 


 

Nöjd tjej som äntligen ska få vila! 


/Jenny 


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards