gymjenny

Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Jenny Wigren - 5 maj 2013 17:44

Då är det dags för gymträning igen! Nu är planeringen gjord och det är nästan så att väckarklockan redan är ställd :P


 


Nu har jag skrivit ner vilka träningspass/v som ska hinnas med, hur de ska få plats samt att alla träningsscheman är gjorda! 


Eftersom jag faktiskt älskar morgonträning så har jag lagt en del av träningen innan öppning på gymmet, den ni ;) Jag vet att jag kommer komma in i det, det har jag gjort förr! Men jag räknar med att de två första vekorna blir lite tuffare... bara att hålla koll på målet och kämpa! Kommer även att få dubbelköra vissa dagar, tur att det kommer hinna gå 11 timmar mellan träningspassen. Jag har sagt det förr och säger det igen - Planering, planering, planering och sen lyckas du ;) 


Planeringen för nästa vecka ser ut som följer


Mån: Gym (ben + mage) samt Gym (bröst, triceps + axlar)

Tis: Löpning, intervaller  

Ons: Gym (rygg, biceps + axlar)

Tor: Löpning, distans

Fre: GRIT x 2

Lör: Det som inte vart gjort under veckan :P 

Sön: Vila


Hej och hå! Klockan ringer 04:15, vilket iofs är som sovmorgon på sätt och vis. I alla fall om jag jämför med pendlningen till Uppsala ;) 


Nu väntar snart middagen och sen ligger jag i fas med alla dagens måltider också :) 


Ge allt!!   

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 5 maj 2013 09:24

Idag blir det en välbehövlig vilodag! Har kört egna klasser dagligen sen i måndags och sista gången jag hade en hel dag utan träning var söndag för 2 veckor sedan. Sen ska det tillägas att jag under denna period haft 3 dagar där min enda träning beståt av Body Balance, en form av mindklass och för mig upplevs mer som aktiv vila än fysiskt ansträngande. 


Däremot signalerade kroppen igår på Body Pumpen att den var lite trött och vikterna kändes definitivt tyngre än de gjorde på fredagen, så idag blir det inte mycket jobb för kroppen :) Passar dessutom riktigt bra med en vilodag idag eftersom dagen består av jobb på mitt älskade lilla gym! Idag är det receptionen som står på schemat, underbart!


Så här har träningen sett ut sedan 1 maj, kan även erkänna att när dagen består av två GRIT pass så stiger ming matkostnad lavinartat! Tror jag måste ha slagit Person bästa i att äta i fredags :P


 



Nu till veckan när mina gruppträningspass kommer att minska i antalet är det även hög tid att börja lägga upp ett träningsschema där gruppträningen, löpningen och gymmet ska få plats. Dags att börja lyfta vikter igen - gud så jag saknat det! Samt att jag måste komma igång med löpningen, dels för att jag vill men även för att jag kommer behöva det när 1 mil i tuff terräng ska överlevas i oktober :)


Så vad är det för er idag? Träning eller vila?! :) 


Ge allt!

/Jenny 



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards