gymjenny

Alla inlägg den 14 maj 2013

Av Jenny Wigren - 14 maj 2013 18:19

Säg det onda som inte har något gått med sig?!

För ett år sedan, mer exakt den 19 maj tatuerade jag tre hjärtan på min underarm. De tre symboliserar mina tre bröder! :) problemet är att jag inte vart nöjd, de var inte symmetriska, jämna eller snygga... Jag lovade mig då att göra ngt åt dem - snabbt! Nu på söndag är det exakt ett år sedan, tiden går bra fort ibland! Så nu var det mer än dags, inte mer än ett år tänker jag gå med en tatuering jag inte gillar!! Haft kontakt med en duktig tatuerare i två veckor och jag ringde honom för att kolla on han hade någon tid, lite snabbt ;) vart extremt glad när det visade sig att han faktiskt hade ett hål idag kl 16.00 Jag brukar aldrig vara glad över att va sjuk men idag vart det en riktig "tur i oturen"!

Långt ifrån skönt men nu är det gjort! Tack Tom för ett jätte bra räddning :)

Imorgon hoppas jag må riktigt bra igen!! Jag kan ju alltid drömma ;)

/Jenny

Av Jenny Wigren - 14 maj 2013 08:07

och febern börjar släppa! Gårdagen var helt klart värsta dagen hitills, kan också ha att göra med att jag utsatte den för jobb i närmare 6 timmar. Idag känner jag att det är på väg att vända, även om halsen är värre än någonsin. Så för stunden består mitt liv av sömn och jobb. Är återigen på mitt älskade gym i Enköping. Fördelen är att morgonöppningen är väldigt lugn, och jag gör allt för att inte anstränga kroppen mer än nödvändigt. 


Kommer däremot inte att åka in till Uppsala idag, känns jätte tråkigt! Nu när jag inte är där alls mycket så värdersätter jag tiden där på ett helt annat sätt och jag längtar dit när en Uppsala dag äntligen kommer. Däremot så kommer det arbetet inte att gå, att jobba som PT är betydligt mer ansträngande än vad jag tror folk tror. Det ska i alla fall vara det om inte annat! Den tid som min klient har med mig, handlar helt och hållet om min klient. Jag ska vara på alertern, kunna passa, puscha, peppa och ha allt mitt fokus på min klient. Då går det inte att sitta bredvid, läsa anteckningarna över dagens pass och halvhjärtat säga någon uppmuntrande då och då. Eller det är klart det går, och tyvärr kommer en del Personliga Tränare där ute undan med det också. Jag är däremot inte lärd till det och jag är (beroende på min klients fysiska förmåga) slut både fysiskt men även mentalt efter en träff. Är jag då inte helt hundra och måste ta värktabletter för att hålla febern borta så är det inte värt att de lägger sina pengar på den träffen. Då är det bättre att dem kör på egen hand, efter de övningar/gruppträning jag rekommenderar dem istället och så kör vi när jag är på banan igen. Det handlar alltid om vad som är bäst för min klient, alltid! 


 

Mitt lilla hjärta håller sig nära när jag ligger sjuk <3 


Under gårdagens förvirring/feber glömde jag även lägga upp bilden på förra veckans träning. Länge sedan jag hade en vecka med så lite gruppträning :) 


 


Veckans planering blir såklart lite svävande, det beror helt på när kroppen är igång igen, för studen känns det som att jag aldrig kommer orka igen... så jag tar en dag i taget. Den gruppträning jag har planerad än så länge är 

Torsdag: Body Pump

Fredag: GRIT x 2

Söndag: Body Balance 


Sen önskar jag såklart att jag kunde få till min gymträning och löpning denna vecka, men med handen på hjärtat. Om jag så bara får till Body Balance på söndag så kommer jag va stolt! 


För tillfället får jag nöja mig det jag orkar, ska desstutom fortsätta fylla på förrådet med bra näringsämnen så lite örtte och ett äpple är aldrig fel. Framförallt inte när man skär upp äpplet, dränker det i kanel och har till lite keso ;)


 


Ha en fantastisk dag!

/Jenny 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards