gymjenny

Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Jenny Wigren - 7 maj 2013 21:38

Hoppas er dag vart bra!

Min har vart fantastisk, kan erkänna att jag vart bra trött men det har ändå gått :) slapp somna framför ratten också, mkt uppskattat!

Som jag skrev började min dag på Magasinet och direkt efter det drog jag mot Uppsala och jobb på Sats :)

Där körde jag dels två PT kunder men även transformer - 8 tappra, och nu slutkörda, medlemmar vågade testa ngt nytt ;) Fick även med mig det grymt snygga linnet från SATS, en vårnyhet som jag vart kär i, den ska jag jobba i imorgon :)

Fick även ett mess idag som verkligen gjorde min dag lättare - en PT kund som jag nu fått lämna vidare då mitt och hans schema inte gick ihop. Han skrev att han saknade mig och vår träning! Värmer så extremt mkt att höra!!

Imorgon hägrar gymträning igen, men då jag stänger Magasinet imorgon så får jag lite sovmorgon i alla fall - med andra ord "sweet dreams"

/Jenny

Av Jenny Wigren - 7 maj 2013 07:25

Vill börja mitt inlägg med att tacka GRITen och allt spinning/RPM under denna vår - TACK! Utan er hade morgonens intervaller vart lika vedervärdiga som jag förväntat mig. Jag hade i mitt stilla sinne peppat mig själv med: 

- Det blir bara en nära dödenupplevelse och förmodligen spyor de första gångerna

- Du har inte dött förr 

För det är 8-9 månader sedan jag körde löpintervaller så visst hade jag räknat med att när jag satte igång löpbandet på samma nivå som jag hade när jag körde regelbundet, ja då skulle jag förmodligen vilja spy... Så gissa min förvirring när jag drar igång med de första intervallerna och inser att jag måste höja, HÖJA hastigheten därför att mina intervaller morgonen till ära känns lätt... Intervaller ska aldrig upplevas lätt. 


Visst vet jag att all konditionsträning är bra träning och i RPM, mina egen gjorda cykelpass samt i GRIT så jobbar vi med intervaller, mycket intervaller men jag hade ändå inte räknat med denna fantastiska förbättrning. Helt plötsligt känns inte Tjurruset lika långt bort. Så idag är jag extremt tacksam över min gruppträning och mina högintensiva klasser!! :) 


Utöver att jag fick öka hastigheten så kan jag även vara glad över att jag inte känner mig död, trots att klockan ringde tidigt igen. Kaffekopp nr 2 är på g in i blodomloppet och jag hoppas på en dag då ögongen kommer orka hålla sig uppe. Borde inte bli några problem, har recepetionen på Magasinet nu och vid 14 går bilen mot Uppsala. Idag är även en SATS dag och jag ska ha både PT kunder men hålla i gruppträningskonceptet Transformer. Transformer är ett pass där vi jobbar med cirkelträning i sunergy360 multimaskinen, ska bli jätte kul att se hur många som vågar komma och testa! 


För att inte vara allt för positiv kan jag avsluta inlägget med att säga att allt inte är bra, glömde ta med löpar skorna så jag fick ta de jag hade på gymmet. Detta har resulterat i en blodig och inte allt för mysig blåsa på stortån, av kärlek och vördnad för er så slipper ni ett kort på den ;) 


Ni får njuta av min svettiga topp istället! 


 

Tom med de rosa strumporna skiftar i färg, sexigt! 


Älskade, älskade kaffe!


Hoppas ni alla får en fantastisk dag!

/Jenny  

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards