gymjenny

Alla inlägg den 8 maj 2013

Av Jenny Wigren - 8 maj 2013 20:08

Dagens sista mål kommer att bli kesella med äppelmos (lågkalori) och kanel! Mums!!


Har dessutom en hel del vatten kvar att få i mig! Jennie Widebrant (från dansgruppen Bounce) skrev i en intervju att hon var nogrann med att dricka mycket vatten. Hon såg det som att hon duschade kroppen innifrån. Tyckte det var väldigt smart tänkt! Det ligger mycket sanning i det också. Eftersom vi till största del består utav vatten och just uttorkning är det som står bakom mycket huvudvärk, trötthet och nedstämdhet idag, så kan det vara värt att  komma upp i sin dagliga vattenkvot. Kvoten är lite olika beroende på vilket klimat vi befinner oss i, vad vi gör om dagarna samt hur vår kropp rent fysiologiskt förbrukar vatten. Rent generellt säger man 1,5-2 liter vatten om dagen. Jag kommer nog inte vinna guld i vattendrickande men jag kämpar varje dag med att komma upp i alla fall 1,5 rent vatten/dag. Jag använder vattenflaskor för att hålla koll på mängden vatten jag faktiskt dricker, så 1 1/2 vattenflaska om dagen är målet, har 1/2 kvar ;)


 


Eftersom jag personligen tycker att bara vatten är rätt träligt och mindre kul så brukar jag ta till knep för att jag ska få i mig mitt vatten - ungefär som när man försöker lura barn till att äta/dricka något de inte tycker om! Min favorit är att ha en tillbrinngare med hallon i! Så sjukt gott och fräscht! En annan favorit är att bubbla vattnet med en Soda Stream eller liknande - blir genast så mycket roligare om det är bubblor i! Ett annat knep jag har, och som jag ofta använder när jag har ont i magen är att jag tar varmt vatten och har i juice från en citron, funkar varje gång för at lugna ner magen :)


Nu blir det till att börja stänga ner gymmet och önska alla en god natt!

/Jenny



Av Jenny Wigren - 8 maj 2013 11:15

Då var veckans gymträning klar! 


Hade helst tränat gym hela veckan!! Så känns det just nu, men sen är det exakt så jag känner även efter löpträningen samt efter min gruppträning. I love it all! Det gör också att kravet på planering och balans blir större. Så det jag har kvar att se fram emot denna vecka är 2 x löpning, 2 x GRIT och gruppträning på söndag - UNDERBART! 


Var inte meningen att jag skulle ha någon gruppträning i helgen men det behövdes vick på söndagens Body Pump 45 min samt RPM 30 min. Eftersom jag vet att jag själv ofta kan behöva hjälp med vick, ser jag till att verkligen kunna hjälpa mina kollegor när de väl behöver hjälp :) Å som ni vet - jag älskar mina gruppträningskoncept så jag ställer mer än gärna upp ;) 


Dagens ryggpass vart som följer

* Chins i gravidtron 8-12 x 5

* Rodd, smalt handtag 10-12 x 4

* Stående axelpress 12-15 x 4

* Rodd, brett grepp 8-10 x 4

* Dips med vikt i knä 10-15 x 4

* Skiddrag i CC (cablecross) 8-10 x 4

* Tricepsextension i CC 8-10 x 4

* Rodd i T-bar 10-12 x 3

* Tricepspress m stång 10-12 x 3

* Latsdrag, smalt handtag


Vart mindre axlar än planerat men jag kände av måndagens träning för mycket. Snart är kroppen i fas med det jag vill, men inte än...


Mitt älskade lilla linne! Nu väntar jobb resten av dagen, stänger gymmet idag så har ni vägarna förbi - kom gärna in och träna ;) 


    


   


Ha en fantastisk dag!

/Jenny 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards