gymjenny

Alla inlägg under augusti 2013

Av Jenny Wigren - 15 augusti 2013 07:41

Veckans träningspass har gått riktigt bra! :)


Gårdagen bjöd på både gym och GRIT Strength. Tänkte skriva skönt men nej, skönt kan jag inte säga att det var, men däremot tillfredsställande :)


Rygg + Triceps 14/8

5 set bred latsdrag

5 set axellyft fram (total blackout, tog 1 set innan jag insåg att jag körde axlar istället för triceps :S)

5 set smal rodd

5 set smal bänkpress

4 set T-bar bred rodd

4 set tricepsextension m rep i CC

3 set Dips - utan hjälpmaskin

3 set Ryggdrag m rep i CC

4 set Chins

3 set Dips - med hjälpmaskin


Idag börjar jag helt klart känna av gårdagens träning i ryggen - underbart! Känner dessutom av benen både från benpasset men även från GRIT:en igår!!


 


Idag väntar dubbelpass på kvällen, så inget gym! Timmarna räcker inte till ;) Ikväll är det filmning av Body Combat samt RPM som gäller!! :D


Love it!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 14 augusti 2013 13:49

vilket iofs inte var någon chock utan snarare väntat...


 

Hans och såklart mitt fokus ett bra tag framöver blir att bygga och få på mig en massa muskelmassa, ni börjar förstå vad jag gett mig in i va? :P


Så imorgon kommer jag avbryta min Periodiska Fasta och då även ge er de "resultat" som jag fått under denna lilla period. Vill man ha säkrare resultat så behöver man såklart hålla i det hela längre än vad jag gjort, absolut! Men jag kan i alla fall rekommender de som vill att testa, för en del funkar det riktigt bra. Det jag lite snabbt kan tillägga är, att om jag skulle göra det igen, så skulle jag göra två ändingar. Förlänga mitt matfönster 1-2 timmar samt ändra tiderna så jag inte behövde vänta hela vägen till kl 12-13 för mitt första mål mat, galet tungt att gå hungrig från kl 5.00-7.00 beroende på när jag klev upp. Sen kan jag även erkänna att det var mkt lättare de sista dagarna, då har jag inte alls kännt samma hunger! Imorgon utväderar jag det lite mer, när jag även stått på vågen och mätt mig :)


Igår hade jag riktigt roligt i köket! Det var dags för vegetariskt och då blir det snällt jag som får laga maten. Även om jag glömt många fina knep jag använde från åren som vegiterian så kommer jag inte ihåg riktigt allt. Så resultatet vart inte riktigt lika bra som jag hade hoppats, men det var ätbart och proppat med näringsämnen = lycklig tjej! Och jodå, Rikard åt också gladligen ;)


Eftersom jag gjorde grönsaks- och kikärtsbiffar fick jag äran att ta fram min högt älskade råsaftcentrifug! Så det vart även en mumsig juice till förrätt :D


 

Underbart nöje! Det är både kul och blir något gott utav det! Jag hade i äpple, spenat, gurka och rödbetor


 

Det må se lite giftigt ut, men det är snarare raka motsattsen! RIktigt bra renande grönsaker :D

Rikard tog tom påfyllning, jag har med andra ord hitta rätt karl ;)


 

Slutprodukten! :D


Utöver middag så vart det även ett snabbt, tungt och effektivt benpass igår. Ett pass som känns idag! Kvällens GRIT Strength kommer att kännas :P


Ben 13/8

5 set raka marklyft

5 set utfall med stång

5 set benspark

5 set liggande lårcurl


Händer mycket nu känner jag! För att inte göra världens längsta inlägg så kommer mer info om mitt nya mål, dagens träning, upplägg med kosten framöver samt - eventuellt - min fantastiska nyhet som jag fortfarande bär på!!! - nej jag är inte med barn! Det är jobbrelaterat :D


LOVE IT!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 13 augusti 2013 07:24

Hoppas ni alla hade en fantastisk måndag och att ni sovit gott! Själv fick jag rätt få timmar och det känns idag! Dels är jag trött och jag känner även av hungern!! Jag börjar förstå att periodisk fasta och många timmar sömn är en ganska bra kombo, en kombo som inte får plats i mitt liv... men men! Nu är det bara 5 timmar kvar tills jag får äta igen ;)


Imrogon tänkte jag även väga och mäta mig igen, ska bli spännande och se om något har hänt. Jag vet inte själv vad jag tror, ngt hekto kan jag nog ha gått ner.. eller upp :P


Glömde helt redovisa förra veckans träning samt veckans planerade träning :) Gårdagens pass gick riktigt bra båda av dem, sen att jag var nära att ramla av cykeln när klassen var över, det är en annan femma ;) Svettigt, roligt och utamanade var det i alla fall och mina underbara deltagare var nöjd efter klassen - det viktigaste!


Förra veckan slutade som följer:

 

Riktigt nöjd med veckan, även om jag valde bort löpningen. Vilket är lugnt... Tjurruset är ju bara mindre än 2 månader bort :P


Denna vecka har inte heller direkt någon plats för löpning, av den enkla anledningen att jag fortfarande har så ont i foten stundtals att tårarna kommer och för att jag helt enkelt prioriterar bort den...! Ärligare än så kan jag knappast bli! Jag hade planen att helt lägga styrketräningen på hyllan fram till oktober och till Tjurruset, men med Peter som min coach och större, mer attraktiva mål framöver så är det löpningen som får gå bort. Jag kommer såklart kämpa för att få till mer träning än den jag har i benen idag, jag vill fortfarande genomföra och överleva Tjurruset. Däremot kommer jag inte lägga någon vikt på prestationen, det kommer få fortsätta vara en rolig grej och mitt mål är verkligen bara att ta mig igenom den milen. From nästa vecka så kommer löpningen få mer plats dock :)


Veckans planering:

Måndag: Gym (bröst + biceps) och Cykel 55 min

Tisdag: Gym (ben)

Onsdag: Gym (rygg + triceps) och GRIT Strength 30 min

Torsdag: Gym (axlar + mage) och Body Combat

Fredag: GRIT Strength 30 min

Lördag: Body Pump

Söndag: vila


Så jag vet vad som väntar, eventuellt - men bara eventuellt - så kan jag få till två löpass denna vecka. Men de får bli bonus och blir i så fall ikväll samt på fredag förmiddag. Allt beroende på hur mkt jobb det blir i Uppsala denna vecka.


Önskar dig en underbar tisdag!

Love it!

/Jenny  

Av Jenny Wigren - 12 augusti 2013 12:55

Nu går det inte längre att backa ut, e   ller går går det alltid, men nu gör jag fler än bara mig besviken, om så blir fallet! Jag har ju fortfarande ett mål som jag inte riktigt pratat högt om... även om jag tror att det inte kommer som någon chock. Däremot är jag nu ett jättekliv närmare att lyckas! Nu är nämligen coachen fixad - och inte vilken coach som helst, utan den bäste! Så snart måste jag helt enkelt börja prata högt om det... väntar på hans upplägg först bara, så jag kan se att det verkligen är på riktigt!!


Mer spännande som hänt är detta fantastiska mess som jag fick av en av mina PT klienter från SATS - vilken brud! Så jo, det går! Det går alltid att lyclas!


Viktigate nyckeln till framgång - tro på processen!


Idag är det åter igen måndag! Fantastiska måndag, denna dag som varje vecka ger oss en ny chans att ändra på något! Denna dag som tillåter oss att hitta tillbaka till rutinerna :) För min del betydde det 2:a dagen på PF på vecka nr 2. Jag gjorde som jag skrev, åt innan mitt matfönster både fredag och lördag. Sen igår på morgonen var det åter igen fasta, precis som idag - och denna gång mår jag 1000ggr bättre! FANTASTISKT! Lyckades träna idag utan problem, att inte äta något utan bara dricka kaffe på morgonen och BCAA innan träningen räckte... vad hände?! Så denna vecka fortsätter jag! Och känns det bra, ja då är det 5 veckor kvar av mitt experiment :) Här kommer dock coachen få säga sitt, även om jag har en stark tilltro till min kunskap så har han så mycket mer erfarenhet inom detta område ;)


Måndag betyder äve gym, så så fick det bli! Går däremot på nytt schema from idag så istället för öppning stänger jag. Med andra ord, inget träningssällskap utan nu får jag klara mig på egen hand! Jag passade därför på att ändra upplägget lite, så jag kan hinna med fler övningar. Nu blir det bröst + biceps på måndagar framöver, triceps kommer få bli kompis med ryggen istället.


Dagens gymträning:

3 set hantelpress

3 set bicepscurl m stång i cc

4 set bröstflyes i cc

4 set bamsecurl

3 set hamercurl m hantel

3 set armhävningar på bräda

3 set bröstpress i maskin


Jag solo med vikterna

 


Nu är det bara att ladda om inför kvällens Cykel!! <3

Love it!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 10 augusti 2013 14:43

Träningsveckan är överlevd!! Imorse stod en massa tappra deltagare framför mig och gav allt på Body Pumpen - magiskt!!

Jag har däremot valt att kliva av den periodiska fastan i 2 dygn, jag vågade inte inför gårdagens GRIT strength och dagens Body Pump. Jag känner mig fortfarande svag, vrålhungrig och seg innan dagens första måltid, då vägrar jag riskera att sumpa en klass!

Imorgon är det däremot ingen träning utan sovmorgon som väntar så då kör jag på igen. Jag har sagt minst två veckor med Periodisk Fasta och det tänker jag hålla :)

Nu försvinner jag däremot från nätet ett tag, imorgon har jag och min älskling vart tillsammans i 1 år så nu är vi på väg mot Sthlm och en 24 timmars kryssning. Så vi kan mysa, umgås och bara va ihop!! ?

Bjuder på en svettig bild efter dagens fantastiska Body Pump

Av Jenny Wigren - 9 augusti 2013 09:23

nu tänker jag äta! Å det med basta! Det är 1,5 tim kvar till GRIT och jag är vrålhungig! Jag har inte kommit in i en runtin än där jag upplever att mina 16 tim med fasta är kul... inte ens lite tillfredställande heller. Så för att kompensera en natt med ca 3 tim sömn och även ge mig en chans att hålla under klassen, utan att svimma så tänker jag nu äta! Min fråga är bara... vad ska jag äta?! Min första planerade måltid består av lasange och det är inte det jag känner för :P Fast på ett gym som jag är, så får jag helt enkelt rensa lagret på proteinbarer ;) 


Tänkte jag skulle va ärlig nog att i alla fall erkänna vad jag gör ;) Men imorgon fortsätter den periodiska fastan så som det är menat! Skam den som ger sig! Kom igen kroppen, snälla vänj dig vid fastan!


/Jenny 

Av Jenny Wigren - 8 augusti 2013 19:48

Älskade, älskade Body Combat! Som dagen till ära satt klockrent!! Ok jag kan vid något svagt tillfälle ha sagt jabb istället för upercut men inget som inte går att lösa lite snyggt ;)



 

Fördelen med svarata kläder - det syns inte att jag kan vrida ut tröjan på x antal dl svett!


Känner mig fortfarande fyld av energi och helt enkelt som en glad liten skit :P Middagen är inntagen och nu tänker jag ladda med en proteindryck samt en bar innan matfönstret stänger kl 21.00, allt för att maxmiera energiintaget inför morgondagens förmiddag ;)


Önskar jag kunde skylla denna förvirring på kosten men tyvärr så brukar minnet svika mig även i vanliga fall... idag var det bara att ta till huvudnyckeln då nyckeln till låset olyckligt nog valt att låsa in sig själv i skåpet... ;)


 


Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!! För min del innebär det bla GRIT Strength, PT klienter, jobb på SATS, jobb på Magasinet och sist men inte minst mys med min älskade sambo som jag på söndag firar 1 år tillsammans med!! Helt otroligt vad tiden gott fort!! <3


Love it!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 8 augusti 2013 15:47

De senaste dagarna har jag verkligen kännt mig som mr hyde och dr jekyll! Hade ingen anning om att jag hade humörsvägningar när det kom till kosten, sen om det beror på en eventuell förnekelse de senaste 26 åren låter jag vara osagt! ;)


Just nu känns livet genast mycket bättre!! Jag mår bra, känner mig glad, pigg och energisk! Redo att ta mig an vilken utamning som än kommer min väg! Hemligheten - MAT! Dagens första måltid är intagen och jag njuter nu av mitt mellanmål som består av sammanlagt 3,5 frukter och en proteinshake, lovely! En kopp kaffe på det här och saken är biff


 


Nu är det bara 1,5 tim kvar till veckans Body Combat! Underbart!! Längtar efter att få fajtas, hoppas även sätta coachingen och koreografin prickfritt, så jag kan ge mig på att filma för licensen nästa torsdag :S Å jag som hade lovat mig själv att ALDRIG utsätta mig för ytterliggare en licensfilmning har nu 2 att klara av denna sensommar... Både Body Combaten och Cykel licensen ligger en filmning bort nu... Men sen, sen blir det inga fler, eller?! ;)


Glad och pigg ska jag nu ta mig an kvällsförberedelserna på mitt älskade gym! Ska även få till informationen till vår höstnyhet som vi kommer ha på Magasinet! En nyhet som jag garanterar ger mjölksyra, träningsvärk, styrka, kondition och galna träningsresultat för alla som kör!!


Love it!

/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards