gymjenny

Alla inlägg den 12 augusti 2013

Av Jenny Wigren - 12 augusti 2013 12:55

Nu går det inte längre att backa ut, e   ller går går det alltid, men nu gör jag fler än bara mig besviken, om så blir fallet! Jag har ju fortfarande ett mål som jag inte riktigt pratat högt om... även om jag tror att det inte kommer som någon chock. Däremot är jag nu ett jättekliv närmare att lyckas! Nu är nämligen coachen fixad - och inte vilken coach som helst, utan den bäste! Så snart måste jag helt enkelt börja prata högt om det... väntar på hans upplägg först bara, så jag kan se att det verkligen är på riktigt!!


Mer spännande som hänt är detta fantastiska mess som jag fick av en av mina PT klienter från SATS - vilken brud! Så jo, det går! Det går alltid att lyclas!


Viktigate nyckeln till framgång - tro på processen!


Idag är det åter igen måndag! Fantastiska måndag, denna dag som varje vecka ger oss en ny chans att ändra på något! Denna dag som tillåter oss att hitta tillbaka till rutinerna :) För min del betydde det 2:a dagen på PF på vecka nr 2. Jag gjorde som jag skrev, åt innan mitt matfönster både fredag och lördag. Sen igår på morgonen var det åter igen fasta, precis som idag - och denna gång mår jag 1000ggr bättre! FANTASTISKT! Lyckades träna idag utan problem, att inte äta något utan bara dricka kaffe på morgonen och BCAA innan träningen räckte... vad hände?! Så denna vecka fortsätter jag! Och känns det bra, ja då är det 5 veckor kvar av mitt experiment :) Här kommer dock coachen få säga sitt, även om jag har en stark tilltro till min kunskap så har han så mycket mer erfarenhet inom detta område ;)


Måndag betyder äve gym, så så fick det bli! Går däremot på nytt schema from idag så istället för öppning stänger jag. Med andra ord, inget träningssällskap utan nu får jag klara mig på egen hand! Jag passade därför på att ändra upplägget lite, så jag kan hinna med fler övningar. Nu blir det bröst + biceps på måndagar framöver, triceps kommer få bli kompis med ryggen istället.


Dagens gymträning:

3 set hantelpress

3 set bicepscurl m stång i cc

4 set bröstflyes i cc

4 set bamsecurl

3 set hamercurl m hantel

3 set armhävningar på bräda

3 set bröstpress i maskin


Jag solo med vikterna

 


Nu är det bara att ladda om inför kvällens Cykel!! <3

Love it!

/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards