gymjenny

Alla inlägg den 7 augusti 2013

Av Jenny Wigren - 7 augusti 2013 13:13

avklardes idag! Idag var det dags, hade noll motivation och kom på mig själv med att jinxa hela passet med tanker såsom "jag kommer aldrig orka utan frukost!", "Jag kommer inte kunna ta samma vikter som förr" och "det är nog bättre om jag struntar i träningen nu på förmiddagen". Efter att jag insåg vilka förutfattade meningar jag matade mig själv med så tog jag tag i mig själv och sa "SKÄRP DIG!" Sagt och gjort - i med BCAA och mot gymmet. För att tagga till lite extra flyttade jag på morgondagens favorit pass till idag istället! Så jag fick helt enkelt köra rygg och axlar idag - lycka! Alla har vi våra favoritpass och detta är helt klart mitt! Dels för att jag känner mig stark, har lätt att få kontakt och framförallt - jag längtar till den dagen då jag har riktigt muskulösa axlar och en snyggt formad rygg :)


 

Taggad och laddad innan gympasset!!


Så hur gick det?! Med tanke på mina negativa tankar imorse så höll jag på att sumpa allt ihop men tro på f*n, det gick riktigt bra! Kunde tom lägga på mer vikter på vissa övningar och jag kände mig med i matchen. Däremot snurrare det helt klart framföra ögonen och hade någon bett mig göra 5 upphopp efter dagens chins så hade jag nog svimmat... men men, jag ser till det som gick bra istället! Älskade rygg och axelpass!


Utan att behöva backa på en enda vikt så vart passet:

5 set bred rodd

5 set axellyft åt sidan

4 set sittande axelpress

4 set bred latsdrag

3 set axellyft fram

3 set baksida axel m hantlar

3 set marklyft med smalrodd (kettlebell)

4 set chins


Är mycket nöjd över passet! :) Dagens första mål var helt klart eftertraktat och jag njöt i stora lass! Nu när jag dessutom börjar känna av hur mycket bättre min mage blir med aloe vera juice så kunde jag lyxa till det med pasta till kycklingen - nam nam. Jag verkligen älskar pasta! Eftersom portionena fortfarande inte är stora nog så intar jag nu mitt andra mål, en mycket god "health bar" från fairing ;) Och icke att förglömma - mitt älskade kaffe! Som får betydligt mycket mer mjölk i sig under min matperiod än annars.


 


Nu blir det jobb (älskade jobb!), uppladdning inför GRIT strength och sen får jag äntligen plåga mina älskade medlemmar under kvällens GRIT Strength!!! <3


/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards