gymjenny

Alla inlägg den 8 augusti 2013

Av Jenny Wigren - 8 augusti 2013 19:48

Älskade, älskade Body Combat! Som dagen till ära satt klockrent!! Ok jag kan vid något svagt tillfälle ha sagt jabb istället för upercut men inget som inte går att lösa lite snyggt ;)



 

Fördelen med svarata kläder - det syns inte att jag kan vrida ut tröjan på x antal dl svett!


Känner mig fortfarande fyld av energi och helt enkelt som en glad liten skit :P Middagen är inntagen och nu tänker jag ladda med en proteindryck samt en bar innan matfönstret stänger kl 21.00, allt för att maxmiera energiintaget inför morgondagens förmiddag ;)


Önskar jag kunde skylla denna förvirring på kosten men tyvärr så brukar minnet svika mig även i vanliga fall... idag var det bara att ta till huvudnyckeln då nyckeln till låset olyckligt nog valt att låsa in sig själv i skåpet... ;)


 


Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!! För min del innebär det bla GRIT Strength, PT klienter, jobb på SATS, jobb på Magasinet och sist men inte minst mys med min älskade sambo som jag på söndag firar 1 år tillsammans med!! Helt otroligt vad tiden gott fort!! <3


Love it!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 8 augusti 2013 15:47

De senaste dagarna har jag verkligen kännt mig som mr hyde och dr jekyll! Hade ingen anning om att jag hade humörsvägningar när det kom till kosten, sen om det beror på en eventuell förnekelse de senaste 26 åren låter jag vara osagt! ;)


Just nu känns livet genast mycket bättre!! Jag mår bra, känner mig glad, pigg och energisk! Redo att ta mig an vilken utamning som än kommer min väg! Hemligheten - MAT! Dagens första måltid är intagen och jag njuter nu av mitt mellanmål som består av sammanlagt 3,5 frukter och en proteinshake, lovely! En kopp kaffe på det här och saken är biff


 


Nu är det bara 1,5 tim kvar till veckans Body Combat! Underbart!! Längtar efter att få fajtas, hoppas även sätta coachingen och koreografin prickfritt, så jag kan ge mig på att filma för licensen nästa torsdag :S Å jag som hade lovat mig själv att ALDRIG utsätta mig för ytterliggare en licensfilmning har nu 2 att klara av denna sensommar... Både Body Combaten och Cykel licensen ligger en filmning bort nu... Men sen, sen blir det inga fler, eller?! ;)


Glad och pigg ska jag nu ta mig an kvällsförberedelserna på mitt älskade gym! Ska även få till informationen till vår höstnyhet som vi kommer ha på Magasinet! En nyhet som jag garanterar ger mjölksyra, träningsvärk, styrka, kondition och galna träningsresultat för alla som kör!!


Love it!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 8 augusti 2013 11:33

Detta med att få i sig nog med energi var då inte lätt! Igår misslyckades jag totalt... när det var dags för dagens sista matlåda så gick det bara inte. Kroppen var inte alls redo att så snabbt inpå mitt GRIT pass tvinga i sig mat, illamåendet låg som fortfarande kvar efter passet. Det resulterade i att jag bara fick i mig 1/4 av matlådan innan jag gav upp, jag tvingade ner en energibar istället 20 min senare, tyvärr räckte inte det för att jag skulle klara mig. När jag sen kom hem från jobbet var mitt matfönster egentligen stängt MEN magen kurrade och jag insåg att ska jag nu hålla i 15 tim utan mat så kommer jag gå under...


Jag såg därför till att äta, senare än vad fönstret tillåt men ändå. Eftersom jag trots mitt senare mål mat inte kom upp i dagens energibehov valde jag att ta bort morgonpasset idag, kan erkännas att jag dessutom lagt mig ganska lågt i energibehovet, så kommer jag inte ens upp i mitt minumum behov så är det inte ok. Om jag ska hålla så måste jag få i mig nog med energi och jag vill se till att jag har nog för att kunna ge 110% på kvällens Body Combat - det går före all annan träning!


 

en av kvällens övningar!! :)


Så just nu sitter jag med en kurrande mage och försöker tänka på annat... Eftersom jag åt senare igår så kommer jag senarelägga dagens första mål. Istället för 12.30 så kommer det bli 13.00 - det är ockås för att optimera mitt matfönster, vill inte stå i samma sits ikväll efter Body Combaten. Om jag kan äta fram till 21.00 ikväll så har jag 1,5 tim efter passet att äta. Då bör aptiten ha hunnit komma tillbaka!


Imorgon kommer nog däremot mitt expriments tuffaste prövning - då kommer jag kunna äta tidigast 13.15 - efter att ha kört GRIT Strength kl 11.00 och haft en PT kund kl 12.00-13.00 Jag hoppas att det kommer gå vägen och min intention är att köra hela vägen! Däremot så kommer jag va redo med både protein och snabba kolhydrater om jag känner att det behvös. Expermient i all ära men det kommer aldrig gå före mitt jobb. Det handlar inte bara om att kunna stå/sitta rätt upp och ner. Jag vill även veta att jag kan leverera och prestera bra! :)


Ja, min optimism i ämnet fortsätter med andra ord... jag saknar min frukost och längtar tills kl 13.00 och dagens först mål mat!! ;)


/Jenny



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards