gymjenny

Alla inlägg under augusti 2013

Av Jenny Wigren - 23 augusti 2013 08:38

Nu känns det på rikgtit! Mailet som fick mig att studsa upp av glädje i början av sommaren var alldels för bra för att va sann! Så därför har jag inte riktigt vågat tro att det kan va sååå bra, nu vet jag att det är så bra ;) Nu börjar det verkligen kännas som att det är på riktigt och bevis på att arbetet är igång har visats :D Så, vad är det?!


http://trendotraning.se/2013/06/11/efterlyser-drivna-pts/
http://trendotraning.se/2013/05/28/framtidens-personliga-traning/


Det här är vad jag valts ut till, JAG! Kan inte riktigt få in att jag ska få lyckan att jobba så nära duktiga och proffsiga tjejer som Anna Lissjanis och Katarina Woxnerud! Så nu kära vänner, läsare och kollegor kan ni snart anlita mig som er Personliga Tränare, fast jag fysiskt befinner mig i Enköping ;)


Ett jätte spännande projekt som jag verkligen, vekligen ser fram emot!! Är extramt glad och stolt över att vara en av de 10 i testgruppen och jag kommer göra allt för att PT Online ska bli en succé och en jätte hjälp till alla där ute som önskar hjälp, peppning, coaching och resultatinriktade tränings- och kostprogram!  


Nu hösten, nu kan du få komma på riktigt ;)


/Jenny - lycklig, bubblig, glad och stolt!

Av Jenny Wigren - 21 augusti 2013 19:27

Det gick! GRITen är nu överlevd och jag är så galet stolt över mina fantastiska, starka och snygga medlemmar!!


Denna bild får förklara resten!! Tack för bilden Danne, den är perfekt!


 

When life knocks your down.... DO A BURPEE!

Helt klart mitt nya motto!! :)


Mår jag så här bra när jag vaknar imorgon, ja då blir det äntligen lite gym innan Body Combaten ;)

/Jenny

Av Jenny Wigren - 21 augusti 2013 16:08

Igår kväll när jag stod framför spisen fortfarande lyrisk över Body Combat licensen, nöjd över den lilla löpning som vart av och med fokus på att göra en jätte god middag till min älskling så hände det... all energi försvann! Jag gick från stående till sittande och slutligen liggande. Jag somnade i soffan inom loppet av 15 min och sen låg jag resten av kvällen... vad hände?! Imorse när jag vaknade var det helt klart bättre, men helt ok är jag inte. Så idag lägger jag all kraft och energi på mitt älskde GRIT!


Saknaden av gymmet är stort och jag hoppas att det bara är en naturlig förklaring såsom för lite sömn och mat... Efter en sovmorgon idag och rejält med mat så hoppas jag va mig själv imorgon igen :D


 


/Jenny

Av Jenny Wigren - 21 augusti 2013 10:36

är något som inte riktigt vill ge med sig!


Igår var det äntligen dags, jag var riktigt taggad och såg (med mina mått) verkligen fram emot en skön mil tillsammans med Ragge, bildbevis på taggningen nedan


   


Så hur gick det?! Bättre än sämst, men inte bra är mitt bästa svar på prestationen! Efter 3 km så insåg jag att min vapendragare INTE var lika taggad som jag, när jag dessutom insåg en kilometer senare att jag drog runt hunden medan han mest flämtade och kipade efter luft i värmen så tänkte jag om. Det var helt kalrt för varmt för en galet hårig border terrier igår... Efter mycket vatten, kärlek och mys i skuggan så mådde han betydligt mycket bättre och vi är nu vänner igen, han vill däremot inte anlita mig som PT framöver.


 


Däremot är jag jätte glad över att jag inte var nöjd efter 4 km jogg och 1 km promenad, jag hade mer än gärna fortsatt ett varv till. Jag var varm men inte svettig (trots värmen) och det kändes mest som att vi hade tagit en lugn, lätt, återhämtnings jogg. Tyvärr så måste jag erkänna att vänster vad gjorde fruktansvärt ont igår kväll och idag är den inte återstäld. Dessutom har jag ont i höger fot igen WTF! Så med facit i hand är jag glad att det inte vart längre, då hade vaden kanske gett upp helt. Här är redovsiningen från RunKeeper :)


 


Idag kommer det enbart bli GRIT Strength för min del, vi tar anledningen till det senare :) Nu väntar dagens andra kopp kaffe och jobb <3


Love it!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 20 augusti 2013 18:17

Jaaaa!! Jag idag kom utvärderingen tillbaka från Les Mills ang min Body Combat filmning!! Å jag vart godkänd!! Så himla glad och lycklig, nu mina vänner blir det inga fler Les Mills utbildningar! Jag är så extremt glad över dem jag har, nu är jag licenserad tränare/coach i

* Body Pump
* Body Balance
* RPM
* GRIT Strength
* Body Combat

Av Jenny Wigren - 20 augusti 2013 07:35

På måndag är det äntligen dags för höstschemat att starta på Magasinet! Ser jag verkligen fram emot!! Då kommer äntligen mitt älskde Body Balance igång igen - fantastiskt! Det betyder också att yours truly måste ha en hemmapedikyr inom kort, det är det här med att visa upp fötterna inför en hel klass ;)


 


Träningen har börjat bra denna vecka, täntke imorse när jag vaknade "undra när träningsvärken från gårdagens träning kommer?" svaret på den enkla frågan är... för ca 10 min sen. Så jo, det känns att jag tog i! Både bröst och biceps stod på schemat, egentnergin räckte tyvärr inte till igår för dem också, jag får köra axlar dessto tyngre imorgon. Måndagkvällar betyder några veckor fram också spinning för min del, jätte roligt!! Både för att det är en suverän skara medlemmar som kommer på klassen och förgyller kvällen, men det är även extra bra att jag får köra 1 ggn/v ett tag nu. Har en licens filming även på cykel att göra, den är planerad till nästa måndag tom :) Så förhoppningsvis är snart alla filmingar och licenser klara!!


Gym 19/8

5 set bänkpress

4 set bicepscurl m hantlar

4 set börstflyes m hantlar

4 set bicepskombo

4 set lutande bänkpress

4 set hamercurl

5 set bröstpress i maskin


Idag står dels 1 mil löpning på schemat... yey... or not! men men, det ska göras så enkelt är det bara! Tar min vapendragare Ragge till hjälp och så får jag fokusera på att göra det snabbt! Ju snabbare jag springer dessto snabbare kan jag komma hem och börja laga middag till min älskling som idag fyller 28 år!! :D Det är tacopaj och fruktsallad som önskas, så så får det bli :)


 

idag lever jag efter denna :)


Love it!!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 18 augusti 2013 10:26

Ok, nu har jag räknat, det är Tjurruset om 7 helger... 7!!! Så, även om mitt absolut största mål ligger inom styrketräning så får det snällt vänta lite, i 7 veckor. Målet ligger ca 2 år bort så jag kan lätt låta löpningen få ta lite mer plats, även om det inte alls lockar på samma sätt ;)


Träningsvecka v. 33 slutade som följer


 


Veckans planering:

Måndag: Gym (bröst, axlar + biceps) och Cykel 55 min

Tisdag: Löpning, 1 mil

Onsdag: Gym (rygg, axlar + triceps) och GRIT Strength

Torsdag: Gym (ben) och Body Combat

Fredag: Löpning, 7-10 km

Lördag: Vila

Söndag: Vila


Nästa vecka ska jag få till i alla fall 2 löpass! Har valt att lägga gym samma dagar som jag kör gruppträningen, eftersom både cykel, GRIT och Body Combat redan utmanar konditionen riktigt rejält :) Helgen kommer förmodligen innebära vila eftersom den kommer vara fullproppad med aktiviteter och jobb :P


Fight for it!

/Jenny


Av Jenny Wigren - 16 augusti 2013 19:19

Ja det börjar väl bli dags att börja berätta vad som händer i mitt liv :P Nu får det väl ändå vara slut med hemliga mål, spännande projekt och framförallt, börja berätta (nästan allt) om hur min höst kommer att se ut!!


Jag kanske borde fundera på att  döpa om bloggen till - den hemlighetsfulle gymägaren?! Eller inte, eller så är jag så ärlig jag bara kan och slutar ta mig an projekt som jag inte kan berätta om på en gång?! Tror iofs ingen av dessa alternativ kommer att bli verkligehet ;)


Vart vill ni att jag börjar?! Med hösten? Målet? Mitt stora JIPPI!! Eller jag kanske ska säga det, jag tidigare idag sa till min PT kund.

Jag: H vill du ha den bra eller dåliga nyheten först?!

H: Den dåliga tror jag...

Jag: Jag slutar på SATS efter augusti månad... Vill du veta den bra nu?!.... Det är fredag idag :D


Så då var det sagt, efter mycket, MYCKET velande hit och dit så inser jag att jag inte kommer klara av SATS i Uppsala också. Tro mig, det gör ont i hela hjärtat men jag inser att med arbetstider som inte är av denna värld (redan innan jag räknar med SATS) så går det inte, de som kommer få lida?! Min sambo, mina vänner, mina djur och mina PT kunder i Uppsala... eftersom de kommer få den lilla energi jag har kvar. Så till hösten kommer jag fokusera järnet på Magasinet, min egna träning och *PIP* (SORRY! detta måste dock va hemligt ett tag till, jag kan nämligen inte förstå än att det har skett :P) Jag kan däremot erkänna att tårarna var läskigt nära att rymma efter dagens GRIT Strength (mitt sista på SATS) när alla kom och tackade för all inspiration, peppande och även berömde mitt jobb. Då vart det känslosamt ett tag - älskade, älskade medlemar vad jag kommer saknar er med!


Så det betyder att jag nu vet, exakt, hur mina klasser kommer va till hösten. De är helt klart färre än jag haft på länge, vilket är SJUKT bra med tanke på mitt träningsmål... samt att det betyder att jag kan vicka om någon instruktör blir sjuk/är ledig ellerhelt enkelt behöver ett break en vecka :D

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: GRIT Strength kl 18.30, Body Balance kl 19.00

Torsdag: Body Pump kl 17.30, Body Combat kl 18.30

Fredag:

Lördag: varannan vecka Body Pump kl 9.15

Söndag: kommer ha eventklasser både Mage, rumpa och lår men även en specialklass i spinningsalen. Dock inte varje söndag.


Så.... vad har jag för träningsmål?! Många har redan kommit på det ;) Egentligen är det inte så svårt, det är samma mål som gjorde att jag än gång i tiden startade denna blogg. Skillanden, denna gång tänker jag inte ge upp pga "feghet". Jag ska va jobbigt ärlig ett tag - den ni! Mitt mål med Body Fitness har jag haft läääääänge! För länge, men av samma anledning som det tog mig år innan jag fick arslet ur och fixade mina bröst - nej de är inte äkta, så var det andras åsikt som gjorde att jag backade och täntke om. Tills en god vän till mig sa "så du menar, att du VILL operera dig, men att du INTE gör det pga av vad andra ska tycka, tänka och säga om det?!" ja... när hon la fram det så, så insåg även jag att jag lät andras åsikter styra mitt liv. 3 mån senare var dem på plats! Något jag är väldigt nöjd, stolt och ärlig med! Men vi återgår till huvudämnet - varför fegade jag ut förra gången?! Jo... av samma anledning - jag lät andras åsikter styra mig. När frågor, kommentarer och ifrågasättandet kom igång så vacklade jag. Det gör jag inte denna gång!!! Nej, Body Fitness är i många avseenden inte hälsosamt och det är inte en livsstil som passar de flesta, men jag kan fortfarande vara en grym PT, förespråka hälsa och göra ett galet bra jobb - även om jag väljer att vara något mer strikt med kost, träning och vila - därför att mitt mål kräver det. Inte ditt, inte mina PT kunders, inte alla mina medlemars, utan MITT mål är att ställa upp på Tammerpokalen juli 2015! Min resa kommer att få ta tid, gudarna ska veta att det är en hel del (väldigt mycket) muskler som ska på denna arma kropp! Det är också därför jag numera inte går på Periodisk Fasta, coachen insåg ganska snabbt att jag låg på ett underskott och inte överksott av kalorier... just nu behöver jag äta mer än jag någonsin gjort, inte tvärtom ;) Så mot tyngre mål, tyngre vikter och tyngre matlådor :) Så vad tror ni?! Kommer jag lyckas?! Inte för att jag kommer låta era åsikter påverka mig, Peter satsar på vinst och Rikard stöttar mig ovärderligt mycket - personligen, känner jag mig fruktansvärt nöjd med mitt mål! För om min resa enbart leder mig till en bottenplacering så har jag gjort det! Jag har vågat, kämpat, krigat, posat, dietat, svettats, solat och förmodligen gråtit en del för att ta mig till den scenen!


 


Love it, fight for it!

/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards