gymjenny

Alla inlägg under juni 2013

Av Jenny Wigren - 21 juni 2013 10:53

Idag startade jag och Klas med att teama Body Pump - vi tom matchade varandra :D 


 

Fråga mig inte vad jag tittar på :P Men svettades gjorde vi iaf :) 


Glad Midsommar på er kära vänner, läsare, klienter och älsklingar!!

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 20 juni 2013 19:12

...welcome to the front line!! 


Så säger dem inom Body Combat och herregud vilka kämpar jag hade idag!! 


jag ÄLSKAR Body Combat - galet vilket tryck! Alla såg skitförbannade ut och skrek, tjoade och gav ALLT och lite till!! Så fantastiskt bra jobbat! Jag tänker även vara väldigt osvensk och ge mig själv beröm - för att jag levererade ett sjukligt bra pass! Så nära inpå utbildningen och det gick hela vägen!! Så fruktansvärt skönt - till nästa vecka ska jag hinna sätta min coaching lite bättre. Det går alltid att förbättra sig själv ;) Jag har en hel del coaching och teknik som ska sitta ännu bättre inför min filming! 


En väldigt nervös Jenny innan


En GALET glad och nöjd (svettig) Jenny efter


   

Bjuder på denna :P


Imorgon är det bara att ladda om och tänka nytt - då står Body Pump på schemat. Jag har tom lyckats övertala Klas som jag teamar med att ha på sig en mintgrön tröja - midsommar till ära ;)


/Jenny  

Av Jenny Wigren - 20 juni 2013 13:07

Jätte roligt att se att fler hittat till min blogg :D 


Något som startade som ett "hålla kontakten med vänner på annan ort projekt" har spritt sig och nu är det betydligt många fler än bara vänner som läser bloggen, kul! Igår var det extra många "nya" som hittade till bloggen, nog månaga för att sätta mig på topplistan :) Plats nr 38 av 100 - kul!


 


Ikväll är också premiären som Body Combat instruktör på Magsinet!! Så sjukt spänd och extremt nervös! Nu sitter koreografi, coaching och känslan - det enda som kan stoppa mig nu är en blackout! Och om det händer... ja då blir det improvisation tills mina hjärnceller hoppat rätt igen ;) 


Så önska mig lycka till! ;) 

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 19 juni 2013 20:09

Nu är det inte bara koreografin som sitter inför morgondagens Body Combat - nu har jag även utstyrseln ;) 


 


Seriöst, hur söta är inte dessa?! Nyckelring och pyntning till backspegeln, nu kan jag tänka fight även när jag kör.... undrar om det är bra för mitt kör-temparement?! :P


 


Ha en fantastisk kväll!!

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 19 juni 2013 15:34

Nu är det dags! Jag vet vad jag vill, jag vet vad som krävs... Nu är det bara "jag vet att jag kan" som ska sätta sig till 100%! 


Vad? Det kommer ni att märka!! Inte redo att säga det högt än, ska mysa för mig själv i vetskapen av att jag äntligen, verkligen har bestämt mig!! 


Upplägg, tankar, argument och delmål ska sättas! Sen, sen kan ni också få veta :D 


Jag börjar med att göra en visionborad (en tavla med bilder och ord som kommer inspirera och peppa mig) 


 


/Jenny 

Av Jenny Wigren - 19 juni 2013 11:33

Är nog bästa beskrivningen av mitt liv just nu! Att leverera ett bra pass så här pass tätt intill en grundutbildning är inte lätt... I alla fall inte för mig, så igår innan PowerBiken körde jag 2 timmar Body Combat - så galet jobbigt! Imorse var det på't igen!! Den här veckan med Combat kommer få helgens utbildning att framstå som enkel ;) Men nog gnällt om det, mitt val att köra första klassen redan imorgon och nu kan jag trösta mig med att det känns riktigt bra också! 


Bilder från gårdagens träning

   

Mitt försök att andas innan omgång nr 2 av Body Combat #56


PowerBiken gick jätte bra och mina deltagare var nöjda med upplägget! Helt underbart koncept för övrigt, det bästa av två världar på samma pass - bra kört alla som krigade på under klassen :) 


Från morgonens träning, idag började jag även plugga in låt nr 10 - nedvarvningen

 


Idag och from att jag klev av träningen imorse så är det GRIT Strength som gället. Ikväll kl 18.00 är det dags att utmanas igen - underbart!! Hoppas på många deltagare trost strålande väder!! :) 


Kör hårt!!

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 18 juni 2013 13:13

Det här med att vara instruktör i många koncept är extremt roligt men även väldigt krävade! Det gäller att hela tiden ge medlemmarna en insturktör som speglar konceptet! De vill inte uppleva en Body Pump instruktör om de går på ett Body Balance pass osv. Det gäller att hitta känslan i varje koncept samtidigt som jag som person inte får försvinna!


Det är även ett *pip* jobb att ha alla koncept i huvudet och det är tur jag älskar att jobba som instruktör - det gör att allt slit bakom det är värt det, tusen gånger om! Av alla dem delar som är mitt yrke så är delen som gruppträningsinstruktör det mest krävande! Det är utan tvekan här jag lägger flest timmar/vecka och då är inte bara timmarna på scenen inräknade :)


Idag är det två av koncepten som tar mest plats i mitt liv, Body Combaten och PowerBike. Eftersom jag aldrig själv hållt en PowerBike klass så måste jag dels sätta ihop det, hitta rätt balans på antal minuter på golvet/cykeln samt hitta den mest peppande musiken. Så just nu snurrare det en massa i huvuet - både musik, rörelser, koreografi, kärnan i mina olika koncept, antal rena träningskläder, upplägget på inlärningen av fredagens Body Pump m.m Däremot, när klockan slår 18.00 så finns bara ett koncept, en sal och dem deltagarna jag har framför mig i mitt huvud. A och O som instruktör är att du släpper ALLT annat när du kliver fram mot salen och börjar hälsa på alla som ska vara med på din klass. Det mina vänner är mental närvaro - att bara vara ett med träningen och att få mina deltagare att nå max och få ut de resultat som de vill ha av klassen.


Dem koncept jag har/gått utbildning för/hållt en gång i tiden är

* Body Pump

* Body Balance

* Body Combat (ännu inte licenserad)

* RPM (spinning)

* Grit Strength

* Box + BoxCore

* MRL (mage, rumpa och lår)

* Olika former av cirkelträning 

* Funktionell gruppträning

* Spinning 

* Vattengympa (otippad eller hur? :P)

* Barngympa

* SATSCore (SATS koncept)

* SATSCykel (SATS koncept)

* ABSolution (SATS koncept)

* Crosstraining (SATS koncept)

* Transformer (SATS koncept som jag går den 29/6)

 

Är glad att jag inte håller alla koncept samtidgt, det hade aldirg fått plats i mitt lilla huvud!Men som sagt, det har blivit några utbildningar genom åren som gruppträningsinstruktör ;) 


 

Dagens "huvudbry" 


Hoppas vi ses i någon gruppträningssal framöver :D 

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 18 juni 2013 10:59

Ja nu är det bara att börja öve på riktigt! På torsdag kl 17.30 är det dags för Body Combat - då ska koreografin, tekniken, coachingen och fighter facet va på plats!! Facet sitter inte än som ni kanske ser.... :P 


 


Som jag nämnde i det förra inlägget så är nu planeringen för veckan satt, träningsschemat blir som följer:


Måndag: Vila

Tisdag: Body Combat x 2 + PowerBike (Jag har äran att vika kvällens PowerBike spinning + styrka = perfekt kombo)

Onsdag: Body Combat + GRIT Strength 

Torsdag: Body Combat x 2 (galet mkt Combat om det ska sitta bra på torsdag)

Fredag: Body Pump

Lördag: Löpning

Söndag: Styrka + Löpning 


Tur jag vilade igår :) Så med andra ord, det blir ytterst lite gymträning denna vecka, Body Combaten går före... Måste bli så!! 


Som vi så fint säger inom Body Combat

- Unleash your inner warrior! 


/Jenny 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards