gymjenny

Alla inlägg den 6 juni 2013

Av Jenny Wigren - 6 juni 2013 23:13

"Va avslutar med backintervaller!" 


Så bra idéer kan jag få under en joggingrunda :D Som tur va har jag världens bästa älskling som faktiskt gårmed på det OCH tycker att det är kul!! :) 


Äntligen har ett löpass blivit till! Så underbart skönt! Det var ett "myspass" på ca 5 km i lugnare tempo. Vi höll en behaglig nivå och bara kände på fysiken och spåret. Eftersom vi har en hel del träning framför oss, eller helt ärligt - väldigt mycket träning framför oss. Nu är även Rikard anmäld till TJURRUSET!! Han kommer att springa söndagen istället för lördagen, ska bli så kul att träna och göra det tillsammans :D 


Uppladdningen 



Mina snyggisar till sällskap i spåret :)   


   


Run like hell ;) 


   


Som sagt, eftersom vi tog det så pass lugnt så kände jag för att öka känslan av träning lite extra, så vi la till några få intervaller i backen!! Jag får så många bra idéer ibland!


     


Och lika glad för det är jag!!


 


Men gladast är nog hunden ;)


Sov så gott!! Imorgon är det dags för GRIT release! 

/Jenny 

Av Jenny Wigren - 6 juni 2013 09:09

Inatt slog det mig!! Jag är ägare till mitt egna gym!! Nu har jag turen att dela detta fantastiska gym tillsammans med 3 till och det ser jag som en enorm fördel, att inte behöva lösa alla problem själv utan vi kan hjälpas åt och ändå ge varandra en fritid... typ, som delägare till ett gym finns inte så mycket som heter fritid, vila eller semester men det gör inget! Det här har vart min största dröm!! 


Jag har vetat sen sommaren 2007 att jag vill driva och äga ett eget gym! Det har gjort att jag pluggat mycket, MYCKET, jag har slitit och halvt jobbat mig till utbrändhet, jag har offrat relationer, vänner och semester. Jag har valt att bo långt ifrån min familj och mina närmsta vänner och jag har hela tiden vetat att en dag är det värt det! Trodde däremot inte att det skulle komma nu, absolut inte. Men det gjorde det, och jag är så extremt glad. Nu när polletten också ramlat ner - jag jobbar inte bara på gymmet, jag äger det. Ja då är känslan i magen och hjärtat ännu mer intensivt! Jag älskar mitt lilla gym


 


Gymmet som jag dagen till ära öppnar och stänger! Ska även ha min första PT kund på Magasinet. Väldigt spännande och roligt - att få bygga upp en egen PT verksamhet från grunden!! 


Det som också känns väldigt spännande med att nu ha nått drömmen är att jag också vet i vilken stad jag kommer fortsätta bo i! Även om jag bodde i Luleå i 1,5 år, Sundsvall 3,5 och även jobbade heltid i Uppsala i 1 år (med tanken flytt eller inte flytt) så har jag någonstans vetat att det är inte här/där jag kommer stanna. Det är först när jag nått målet som jag kan anse mig vara grundad. Nu är jag grundad och känner ett hela annat lugn i kroppen. 


Dagens träning idag kommer att bli (läs måste bli) löpning! Hade en tanke på benträning innan öppning men den planen sprack någonstans mellan 4-5 imorse när jag låg vaken och omöjligt kunde somna om. Har haft såna sjuka smärtor i muskler och muskelfästena inatt... Känns väldigt bra att nästa massage tillfälle med Rikard, denna gång 45 min istället för 20, är redan imorgon. Han har som lite att jobba med! Under tiden är det ren och skär vilja, ipren och lyckan över mitt liv som håller smärtan i schack. 


Hoppas ni har en fantastisk dag, både om ni jobbar eller har en ledig dag!

/Jenny 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards