gymjenny

Alla inlägg under mars 2012

Av Jenny Wigren - 7 mars 2012 07:54

Jag är vid liv och i full gång!!


Vart som lite svårt att få till tiden igår så jag ber om ursäkt, jag ska va bättre på att uppdatera!


Så vad har jag hunnit med sen vi senast hördes? Ja egentligen inte så sjukt mycket. Igår var det mitt underbara pass RPM igen


Kom på att jag glömde lägga upp träningspasset i måndags så här kommer båda!


Måndagens pass:

Bröstpress 10 x 3

Bröstflyes i kabel 10 x 3

Axelpress 10 x  3

Baksida axel 10 x 3

Axellyft m tricepspress 10 x 2

Axellyft sidan, lutande 10 x 2

Bamsecurl 10 x 3

Tricepspress m rep 10 x 3

Hamercurl 10 x 2

Armhävning 10 x 2

Bicepscurl m "puls" (halvvägs + hela vägen) 10 x 3

Tricepspress m stång 10 x 3


Och allt detta på 40 min!! Går om man håller upp tempot :)


Dagens pass:

Benpress 10 x 3

Bulgarian squat 10 x 3 (vartannat ben)

Latsdrag, smalt 10 x 3

Rodd, brett 10 x 3

Benpress i maskin 8 x 2 vartannat ben 8 x 2 båda benen

Baksidalår i maskin 8 x 2 vartannat ben 8 x 2 båda benen

Chins 10 x 3

Marklyft, raka 10 x 3


Rejällt med pump i benen vill jag lova!! De skakar fortfarande :D


Återkommer med mer info sedan... Kommer även blir bättre på att lägga upp bilder på mig själv, har fått lite önsekmål om det ;)


PUSS!!

/J

Av Jenny Wigren - 5 mars 2012 12:49

Veckans planering blir som följer:


  


Har en rolig (?) åktur till Umeå att se fram emot, det är där min älskade Body Balance kvartal är!! Även om jag inte ser fram emot all tid i bil så kommer kvartalen va värd det!! Löpningen ligger på lördagen eftersom jag inser att min överskottsenergi efter all tid i bilen kommer behöva komma ut!



Så här slutade förra veckan iaf:


    

Av Jenny Wigren - 5 mars 2012 07:44

De som känner mig och även dem som inte känner mig jätte bra har bilden av mig som väldigt aktiv och i farten... Just lugn och avslappnad är kanske inte de första ord som skulle komma fram om någon av mina vänner skulle beskriva mig med ord!! Lägg då dessutom till att jag älskar att jobba och att träna, jag nöjer mig sällan med ett resultat mindre än 110% och finns det då en massa arbetsuppgifter att ta itu med ja, då är stressen ett faktum! Här hör det också till att jag gillar stress! Men, efter att ha hållt igång non stop sen universitetstiden (ex. förutom att jag pluggade 100% så var jag också kassör i hälsosektionen, valberedare i Luleå Studenkår, vattengympa instruktör i Boden, boxinstruktör för Korpen, mässansvarig för en arbetsmarknadsmässa för LS studenter OCH jag var lagledare för Marknad och medlem i en arbetsgrupp på STUK = Luleså studentbar). Ni som känner mig sen Sundsvall vet att det inte vart lugnare här... jag har som en tendens att säga JA och jag gillar det! Jag har fått vara med om enormt mycket och  känner att jag har erfanrehet inom en hel del. Hade verkligen inte velat byta bort det :)


Så är allt bara positivt? Nej, att konstant ha mycket att göra och inte ge sig tiden att slappan av och va ledigt sätter sina spår, både fysiskt och psykiskt... för min del så har jag bl.a "förstört" min mage, jag har gjort min mage överkänslig mot det mesta. Både mat och för stress, oro eller för den delen spänning. Jag får extremt ont och illamående. Det roliga är att jag vet detta och ÄNDÅ så glömmer jag det! I torsdags började det göra ont och illamåendet dök upp strax efter lucnh. Sen dess har jag haft det till och från hela helgen. Igår låg jag hela dagen och mådde illa, som magsjuk men jag slipper den vidrigaste delen (om man nu ska tänkte positivt!!) Det extremt fascinerande att det var först igår som poletten ramlade ner och jag insåg varför jag mådde som jag gjorde?! Jag har på senaste tiden släppt in kolhydraterna igen, därför att det är bekvämt och det är en vana MEN jag måste acceptera att min mage inte klarar gluten längre. Jag är överkänslig och så länge jag "fuskar" kommer jag fortsätta ha ont och må illa... Så sist men inte minst, varför detta inlägg? Dels för att va ärlig, jag älskar mitt liv men det är klart det sätter sina spår att konstant va igång och framförallt så är det en grundlig förklaring till varför det inte vart varken spinning i lördags eller mage,rumpa och lår igår... Det gick bara inte! Det jag också vill ha sagt är att det finns en anledning till varför jag inte kommer äta bröd, pasta, ris, sädeslag och allt som hör till något mer. Det är inte värt att må så illa pga mat jag lätt kan välja bort! Så nu vet ni ;)


Uppläg för veckna och sumering av nästa kommer under lucnhrasten!


Puss!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 2 mars 2012 07:47

Veckans vilodag är här och det känns riktigt bra! Nu ska kroppen få bygga upp sig själv och jag slipper iaf 1 dag/v duscha ;)


Lagom till gårdagens spinning så vörjade jag må fruktansvärt illa... vet inte vad det kom ifrån men jag misstänker lucnhen eftersom det började redan under eftermiddagen :S Men men, jag är inte den som är den, upp på cykeln och ge det jag kunde... inte lika lätt genom alla intervaller men det gick :) Coren däremot fick jag ställa in, där insåg jag att det var riktigt kört!


Så nu sitter jag här, träningsvärk lite över allt, lite små stel i handleder och sjukt trött! Redo för att ta mig an en fredag som går i mysets och i lugnets tecken :)


Ihelgen så blir det spinning 10.00 på TRIM och Body Pump 13.00 på lördag och söndagen bjuder kanske på den efterlängtade löpturen men minst Mage, rumpa och lår på söndag kl 17.00 :)


PUSSSS!

/J

Av Jenny Wigren - 1 mars 2012 07:51

Morgon stund har guld i mun, absolut!! Men nu längtar jag efter att få sova imorgon :)


Har lagt det mesta av vägninga bakom mig, även om inte vågen visar det jag vill se så har spegeln börjat göra det!! Jag ser en skillnad på kroppen och det är underbart :) Kul att se träningen ge resultat :D Sen får jag inte glömma att debutan är 14 månader bort... MYCKET kommer hinna göras under tiden ;)


Dagens pass gick bra, gjorde något med axeln för den ilade av smärta i axellyftet så jag fick skippa sista övningen m axlar. Inget att va direkt förstörd över, har Body Pump kvartal på lördag och då kommer jag få en ny chans att träna den muskeln!


Dagens pass:

Löpning 25 min


Bröstpress 10 x 3

Bröstflyes, hantel 10 x 3

Axellyft m tricepespress 10 x 2

Bicepscurl i kabel 10 x 2

Hamercurl 10 x 3

Tricepspress i kabel 10 x 3


Nu blir det till att äta upp kesellan och dricka mitt kaffe! En ny underbar arbetsdag väntar (ja, jag tycker om att jobba!!) och sen avslutas det med spinnig och Core på TRIM.


Puss!!

/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards