gymjenny

Alla inlägg den 28 mars 2012

Av Jenny Wigren - 28 mars 2012 08:00

Japp, gårdagens kalori intag var inte direkt imponerande och hungern dödar mig nästan... men jag har fortfarande svårt att äta, det tar stopp sen kommer värken och slutligen illamåendet. Dagens mål är at få i mig lunchen... Har även yoghurten i närheten!


Så hur gick det då med spinningen igår...? När jag hade kommit halvvägs in i passet och vi körde den första delen av de tuffa intervallerna som jag älskar så slår det mig "Jag klarar det här, jag klarar det här riktigt bra!!" Jag vet inte om jag ska bli imponerad eller förskräckt för jag kan inte förstå hur jag orkade hålla ett högt tempo, rejält med mostånd samtidigt som jag kunde prata och skrika på mina deltgare?! Jag förstår inte, men vi är helt kalrt starkare än vad vi egentligen tror!


Sen, väl hemma igen, ja då var jag nog en rätt ynklig syn när jag satt på golvet i köket med en katt på ena sidan, hunden på den andra och ett glas mjölk i handen... Vart en snabb dusch och sen sängen.


Nu på morgonen vart det ingen styrketräning, jag inser att jag inte har energi nog att orka lyfta tungt och då spar jag hellre på mig själv till kvällens Body Balance och min PT kund. Får jag i mig mat idag så är helt klart min intention att stå på gymmet redo att lyfta och plåga mina ben och rumpa imorgon istället!


PUSS!!

/J

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards