gymjenny

Alla inlägg den 20 mars 2012

Av Jenny Wigren - 20 mars 2012 12:30

Aj aj säger kroppen! Känner av triceps från gympasset igår och ben samt mage från Body Balance :) Underbart!! Inte riktigt lika underbart att jag har en spänning som sitter vid vänster skulderblad, älsklingen gjorde ett tappert försök att trycka ut det igår. Han fick nog ut det värsta men det känns fortfarande och jag känner att det hindrar rörligheten, mindre bra med tanke på att jag behöver all rörlighet jag äger imorgon! Tur jag vet att det löser sig, på något sätt ;) Får bli spikmatta ikväll om inte annat :D


Morgonens RPM pass kändes riktigt bra! Nu är det sluttampen även på denna release, RPM nr 53 står på schemat så fort som Body Balance sitter! Tänkte ge mig fram till tis v. 14... oj oj, men sen, sen är jag klar med de nya programmen, iaf denna kvartal.


Ikväll står det åter på Body Balance men nu börjar det kännas riktigt bra! Jag sätter mina låtar med bara musiken och coachingen börjar komma på plats. Det är en konst att kunna säga så lite som möjligt (för att få in stämningen, lunget och musiken i låtarna) men samtidigt få deltagarna att hitta rätt i positionerna och kunna utöva säker träning. Så det blir några timmar till nötandes ikväll :) Innan dess så väntar däremot hårdkörning med min ena PT kund, ska låta henne gå igenom lite nya övningar och nytt upplägg, spännande!! Om ni är intresserade av att få veta lite mer om release nr 56 kan ni kika in här:

http://www.lesmills.com/nordic/se/bodybalance/latest-release.aspx


Hörs!!



Av Jenny Wigren - 20 mars 2012 07:57

Då var det dags! Jag har två mål med dessa 100 dagar som väntar mig fr.o.m imorgon


1. Jag ska ha synliga magrutor efter dessa 100 dagar!


Jag vill att de muskler som just nu gömmer sig under en fel fluff ska synas. Detta tänker jag uppnå genom att fortsätta med det jag redan gör men samtidigt strikta till kosten ännu mer, lägga till tyngre magträning och öka på den fettförbrännande träningen!


Hara faktiskt inget delmål...


2. Jag ska under dessa 100 dagar, dagligen utöva Mindfullness


Jag vill äntligen bli den som styr över min vardag och jag är trött på att gå på en s.k autopilot då jag gör saker utan att egentligen vara medveten om dem (som t.ex förlägga nycklarna och sen behöva leta efter dem). Detta ska jag uppnå genom att dagligen meditera i 10-30 min. De första 50 dagarna kommer jag använda mig av färdiga program av Ola Schenström och genom appen "mindfullness". Efter dessa dagar kommer jag kunna leda mig själv i meditationen. Jag kommer även dagligen att utöva små enkla mindfullness övningar. Återkommer om dem :)


Så här har ni mina mål, vad har du för mål?! Vill du va med så kika in på http://hundragrymmadagar.shapemeup.se/

Du kan anmäla dig fram till 18.00 idag!


Sist men inte minst, här kommer mina före bilder och mått!!


 

 


Mina mått: Stuss - 96 cm, Höft - 88 cm och Mage, ö navel - 78 cm


Tänker inte gå inmed någon värdering över varken bilder eller måtten. Det är som det är och en del tycker det är för lite och en del för mycket. Mitt mål är inte för att göra någon annan glad eller nöjd, utan jag vill för första gången i mitt liv lyckas få fram magrutor!


NU KÖR VI!!!

/J 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards