gymjenny

Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Jenny Wigren - 22 mars 2012 12:30

Jag gillar nedräkningar och nu har jag ju en given "Rubrik" på 1 av mina dagliga inlägg, underbart :)


Gårdagen gick bra! Kosten flöt på, inget mer än nödvändigt passerade mina läppar, kommer att va väldigt strikt nu i 2 veckor. Jag ska lyckas med mitt mål ;)


Träningen kändes också bra, inser att jag måste uppdatera mina magövningar bara. Har inte alls den träningsvärk jag suktar efter! Så nu blir det att suga i sig inspiration och se vilken nivå jag ska lägga mig på!


Mindfulnessen vart av, men oj vad jag tappat förmågan att fokuser! Flöt bort många gånger under den pågående meditationen på 15 min... Aja, jag vet hur bra jag mår och hur mycket lättare jag är att vara i närheten av när jag kommit igång med det igen. Men det är som med all form av träning, det är lätt att tappa men desto tyngre att komma igång med. Men förstå vilka mål jag kan uppnå när jag även har fokuset, hjärnan och min kropp på min sida! Har du inte testat mindfulness än så gör det! Jag trodde verkligen inte på det när jag vart bekant med det första gången men efter regelbundet utförande så var jag fast. Ditt vill jag igen :) Ett bra tips på att komma igång kan vara att bara ladda ner en mindfulness app, jag har testat "Mindfulness".


Ha en underbar dag i solen (?) mina vänner!!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 22 mars 2012 07:48

Releasen igår gick bra!! Var inte riktigt lika nervös den här gången som de jag gjort tidigare men sen är det också 1,5 år sen jag gick utbildningen, så nu har jag hunnit med några releaser och vet att jag överlevt dem tidigare :) Releasen sätter sig mer och mer i mig och jag tycker verkligen att det här programet är riktigt riktigt bra!


Gymet imorse fick bytas ut mot sömn! Hade inte fått den återhämtning som jag behövde och eftersom att jag nu åter igen sitter med kan jang på bordet så var det bättre at vila kroppen från ett träningspass denna vecka. Nu blir det snälla ord till mig själv och en massa kan jang så får jag se fram emot spinningen och coren ikväll :)


PUSS!!!

/J

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards