gymjenny

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Jenny Wigren - 19 mars 2012 17:45

Är själv riktigt förvånad över min lust att snöra på löpskorna (detta sker i regel under tvång) men då allt inte flyter på riktigt så smärtfritt som det skulle kunna hos min älskade familj i Enköping så vet jag varken ut eller in, och det är stunder som dessa, stunder då det maler mer i huvudet, mer än jag orkar ta in, eller för den delen kan ta in och processera som jag känner ett behov av löpning! Så vi får se, kanske blir en snabb vända här hemma. Tror dock inte det, Body Balance pressen är större och jag hoppas att fokuseringen på det kommer hålla mig på banan iaf... Om inte annat så är älsklingen snart hemma (riktigt kort vecka - 1 arbetsdag) och då har jag hans trygga famn att landa i!


 


Bättre terapi finns inte!


Imorgon är nya tag och då lovar jag att redovisa exakt vad mitt mål är, och ni ska få dessa bilder jag lovat så länge. Det är dags för riktigt bilder på hur jag ser ut, s.k före bilder och på onsdag, ja då är det dags för vågen igen ;)


Hörs imorn :*


Av Jenny Wigren - 19 mars 2012 12:15

Japp, den här veckan blir inte att leka med! Det är många pass som ska till.... det som är mest fascinerande är att jag ska lyckas med 4 saker på samma vecka = mig i ett nötskal!


 


Jag ska dels sätta nya programmet i Body Balance och då är det klart det blir en massa träning inför det! Dessutom måste jag komma igång med löpningen, vårruset och utmaningen med chefen närmar sig med stormsteg så nu är det dags! Kan inte direkt skylla på vädret längre ;) Och som om det inte räckte är det dags att utmana mig ännu mer med styrkan, det gör att passen blir längre, då måste jag splitta kroppen ännu mer för att hinna med och sist, men absolut inte minst! 100 Grymma dagar drar igång på onsdag! Mitt mål kan ni börja skymta genom att se den nya muskelgruppen som nu ska in 2 ggr/v... hittade ni den?!


Så detta är min planeing! Jag kan med andra ord glömma allt som heter städning, tvättning, socialt umgånge fram till fredag kväll och ja... lugn tid i soffan tar jag i november, då tror jag att jag har en ledig lucka! För det som måste hinnas med trots mitt träningschema är mina underbara PT kunder och planeringen inför deras pass, all min mat som ska i och för allt i världen, min sömn! Så nu vet vad jag gör :)

Av Jenny Wigren - 19 mars 2012 07:44

Äntligen måndag eller hur känner ni?!


Det var riktigt tungt att gå upp imorse men det gick! Det går alltid, jag behöver ibland bara bli lite sträng så jag tar min lilla lata rumpa upp ur sängen. Och tur var väl det för det vart ett riktigt bra pass på gymmet! Nu gör jag om upplägget lite till... vet inte hur jag ska hitta tiden, men allt, och då menar jag ALLT går. Jag behöver bara prioritera lite ;) Skriver mer om det sen, när jag vet exakt hur jag tänker och hur jag tänkte få till det :P


Dagens pass vart som följer:

Bröstpress 10 x 4

Bröstflyes, kabel 10 x 4

Axelpress 10 x 4

Frenchpress 10 x 4

Triceps + axelkombo 10 x 2

Baksida axel 10 x 2

Axellyft åt sidan 10 x 3

Bröstpress, stång, lutande 10 x 3

Tricepspress i rep 10 x 3


Och detta kan jag lova kändes!!


Passet igår gick också bra, det var överullt så det tog slut på mattor, men ALLT går! Hårt golv åt hård tjej fick det bli ;)


Så slutade förra veckan :) Rätt nöjd med tanke på att jag började veckan med känningar från hjärnskakningen!


 


Och för er som tror att jag inte äter något... denna innehåller: efter träningsmål, mellanmål x 2 samt lunch!! Känns som om halva kylskåpet följer med till jobbet :P


 


PUSS!!!!


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards