gymjenny

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Jenny Wigren - 18 mars 2012 15:59

Hej och hå vad tiden går för fort! Hinner knappt andas så här i release tider. Igår satte jag Body Pumpen och känner mig trygg i den nu, nu måste jag bara hålla igång koreografin! Så idag började inlärningen på Body Balance nr 56, underbart härligt program med många roliga och utamanade positioner... Långt ifrån klar än men jag kommer fortsätta nöta ikväll, imorgonkväll, tisdag kväll och i värsta fall även onsdag morgon för kl 18.00 på onsdag då ska det sitta, och det vet jag att det gör. Måste bara gå igenom alla steg först i min inlärningskurva...


1. Gud vilket roligt program (första gången jag kör den, på kvartalen)

2. Herregud vad har jag gett mig in på?! Det här kommer aldirg att gå!! (sett DVD:n för första gången)

3. Okej... nu ser jag den röda tråden, den och den låten sätter jag lätt (3 ggn jag ser DVD:n)

4. Hahahahahahaha de vill att jag gör vad med mitt ben ovanför huvudet?! (första gången jag kör passet för DVD:n)

5. Jag ger upp! jag vill aldirg mer va instruktör och varför utsätter jag mig för detta?! (1 ggn jag kör passet med bara musik)

6. AHA!!! nu förstår jag! Detta kommer att gå (4 ggn jag kör passset med bara musik)

7. f*ck, f*ck, f*ck varför övade jag inte 58 tim till innan jag ansåg mig vara klar! Undra om mina deltagare märker att vi kör gamla releasen även denna vecka... ja förmodligen. bara att andas!! (15 min innan det är dags för release)

8. ÄNTLIGEN nu känner jag det, nu utvecklas jag i övnignarna och nu andas jag den nya releasen!! (3-4 ggn jag kör på scenen)


Jag har steg 5 framför mig ikväll! Kommer from i kväll fram till torsdag kväll ha konstant tränignsvärk i mina lår efter att ha kört gud vet hur många gången stående styrka, låt nr 3 som i denna relase innebär att stå i krigare 2 i 8 minuter!!


Nu laddar jag om energin och lägger Body Balance på hyllan för nu är det uppladdning inför kvällens och veckans mage, rumpa och lår på TRIM -träna i matfors!


PUSS!
/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards