gymjenny

Alla inlägg den 17 september 2013

Av Jenny Wigren - 17 september 2013 07:45

Jag tänker inte påstå att det går lätt för mig att lära in nya releaser och det börjar helt klart kännas i magen att om mindre än en vecka så ska Body Pumpen vara levererad och klar... jag har inte ens öppnat kitet... MEN däremot så har jag öppnet, pluggat och lärt mig GRIT Strength #6 *yey* Nu gäller det att hålla i och se till att allt sitter till om en vecka.


Något som gör mig betydligt mycket gladare att tänka på är Super Saturday nu på lördag!! Årets event för en Les Mills nörd som mig - å va kul det ska bli! I år är även första gången som våra kvartalsfilmer spelas in någon annan stans än i Auckland, New Zeeland. Så otroligt stort att de då väljer att spela in dem i Sverige! Jag har valt att va med på två filmningar, har dock som mål att hålla mig borta från alla kameror :P Jag har valt att va med på filmningen av Body Pump och Grit Strength - once in a life time! Längtar verkligen <3


 


Dessutom tacksam att jag höll mig till att bara köra spinning igår! Det var tufft nog så det räckte och vart över - herregud! Benen kändes tunga redan igår och idag känns det att backarna var bra tunga ;) Därför känns det extremt skönt att få gymma idag, med fokus rygg och triceps! Får se om det eventuellt blir en löprunda ikväll. Handen på hjärtat så känner jag mig sliten, vilket inte är bra! Att va sliten innan Super Saturday och slutligen en release vecka är ett dåligt tecken... för hur kommer jag då inte att må söndag v. 39?!


Så med dem orden sagda så är det dags för dagens andra mål! Frukosten vart vid 5.15 imorse, och jag får inte i mig direkt mycket energi då heller. Lite väl tidigt för mig att trycka en stor frukost då. Så nu blir det kvarg, äpple och kanel samt en proteinshake - mycket energi som ska i numera, lika bra att försöka få i mig så mycket som möjligt även vid mellanmålen, mina huvudmåltider saknar fortfarande sin exakta storlek. Har inte riktigt vågat räkna ut hur mycket energiunderskott jag ligger på, men att jag inte ligger på plus det vet jag. Märks både på kläder, ork och vissa tillfällen humöret, den ni, jag är inte alltid glad ;) Mitt delmål att få till rutinen kring kost ligger dock som deadline 30/11 så jag har lite tid på mig.


 

Planen för idag!!


/Jenny

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards