gymjenny

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av Jenny Wigren - 5 januari 2012 13:33

Från Jon   Larsson (ja han heter så i min mobil)


"Påväg!! Pusssaaaar"


Jaha.... jag tänker så fortfarande träna :P han måste säkert stanna och äta på vägen ;)

Av Jenny Wigren - 5 januari 2012 13:25

Då kör vi :)


Frukost, kl 5.00 - 1 ägg, juice och kaffe m mjölk

Mellis, kl 8.30 - protdrink (whey 80) m päron/vanilj smak, 1 banan och kaffe m. mjölk

Lunch, kl 12 - lax, broccoli och creme fraiche, cola zero

Mellis, kl 15.30 - protdrink (whey 80) m päron/vanilj smak, 1 banan, 1 kopp grönt te

Middag, kl 18.30 - baugette m kalkon och skinka, cola light

Fika, kl 19.15 - kaffe latte (så stolt som tackade nej till go sak :P)

Nattmål, 21.00 - 1 hårdbröd m bregott, leverpastej 1 glas vatten


Notera att jag inte dömmer ut knäckebrödet!! Det tänker jag fortsätta med, inte när det väl är diet, men det är det ju inte än ;)


Även glad över (?!) att min älskling fortfarande inte ringt och sagt "nu sitter jag i bilen" för då finns det inte en chans att han hinner hem innan mig!! Yes, nu är det bara tröttheten (och den inneboende latmasken) som kan sätta emot RPM träningen ikväll... å de kommer SÅ inte att vinna ;) Sjukt skönt m RPM!!


/J



Av Jenny Wigren - 5 januari 2012 08:19

Jag kan röra på mig idag!! Det hade jag verkligen inte trott!! 1 månad ifrån Body Pump brukar betyda en sådan fruktansvärd träningsvärk så jag blir rädd vid blotta tanken. Alla förvarningar fanns där, skakningarna efter passet och den smygande träningsvärken som förföljde mig under gårdagen, för att inte prata om stelheten i benen när jag la kroppen under täcket igår... men nej... tro nu inte att jag sitter pigg och superfräsch som efter 2 dagar med träningsvila, å nej, jar har helt klart träningsvärk men inte den jag förväntat mig. Vet att jag tog i så det är jag inte orolig för, jag är nog helt enkelt bara super lycklig att jag slipper den form av värk som pump kan resultera i, den där smärtan som gör att jag måste hålla i handfatet när jag ska kissa... för det går bara inte att sitta ner helt!! Har ni haft den smärtat nån gång? ;)


En annan väldigt bra sak med att jag kan gå och sitta som folk är att jag inte kan använda träningsvärken som en anledning att inte träna ikväll... jag valde att ta sovmorgon idag och istället lägga träningen när jag i vanliga fall ska ha en PT kund. På så sätt fick jag komma ikapp lite med sömnen :) dess värre känner jag mig själv, om min sambo slutar tidigare idag och är hemma runt 16-18 så vill ju jag också va det - MEN NEJ JENNY, du ska träna (talar allvarligt med mig själv). Sambon kan få äran att ha middag och bron skottad istället, medan jag bränner lite kalorier på spinningcykeln :)


/J

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards