gymjenny

Alla inlägg under december 2011

Av Jenny Wigren - 5 december 2011 10:43

Då var det måndag igen :)


Min helg har vart bra! Körde Body Pump i lördags och har haft en riktigt underbar ätarhelg! Var på julbord i lördags vilket var jätte trevligt, men jag och buffé är kanske inte en jätte bra kombo... Herregud, mig blir de inte fattig på om vi säger så, men jag fick i mig en hel del sill!!


Hade dessutom sjukt snygga skor på mig i lördags, men detta brukar betyda att de inte är så himla praktisk så med min klack och ny snö från julbordet sedan var ingen bra kombo, vart ingen träning igår när vristen inte samarbetar... men skorna va bra snygg!


Så planeringen för denna vecka är:

Måndag: RPM + Body Balance

Tisdag: Gym + Core

Onsdag: inte bestämt än

Torsdag: Gym

Fredag: Kondition

Helgen kommer spenderas på en kryssning så där blir träningen all dans på dansgolvet så det gäller att få till vardagarna!


Kram på er!!

/Jenny

Av Jenny Wigren - 2 december 2011 08:26

Underbar känsla att ha träningsvärk igen :)


Känns som att jag äntligen är igång igen! Den här veckan har det blivit två gympass, en rejäll ökning om man ser sen senaste inlägget i September (?!) Så målet är 2-3 gympass/v samt 1-2 kondition och däremellan får vi se :)


Mina gympass vart iaf som följer:


Tisdag:

Bröstpress + Bröstflyes

Axeldrag i kabel + axelpress m hantel

Baksida axel i kabel + axellyft fram m hantel

Hammercurl + Tricepspress m rep i kabel

Bicepscurl i kabel + dips


Torsdag:

Benpress + upphopp

Räckhäv + utfallsgång m rotation

Latsdrag, smalt grepp + Rodd, brett grepp

Benpress, sittande + bencurl

Ryggresning + chins


UNDERBART!! Nu är jag igång :D


/Puss!


Av Jenny Wigren - 1 december 2011 09:27

NU kör vi, ja eller jag =)


Mycket har hänt, jag insåg rätt snabbt att även om vikterna ökades så hände inget samtidigt som jag jobbade mer än heltid, aldrig åt nog med näring eller sov som jag skulle. Fär hur surt det än må vara, men träningen är den nedbrytande fasen, vill jag blir stark så måste jag kunna prioritera de återuppbyggande faktorerna såsom näring och sömn!


Så, nu har jag en ny arbetsplats och ett nytt jobb, jag har fasta tider och lunch.. LUCNH!! detta är helt underbart :) Så nu satsar jag på nytt. Jag skjuter dess värre upp tävlingen till juli 2013 av den enkla anledningen att jag vill vinna, jag kommer inte vara i en så pass bra tävlingsform så jag inte är nöjd. Ska jag göra det, ska jag göra det ordentligt :D


Nu kör jag gym 2 dagar i veckan, tis och tor. Samt att jag har RPM och Balance på måndagar och Core tisdagar. Efter detta kommer jag byga vidare på en träningsvecka som passar mig, men jag börjar på en bra nivå. Nu har jag inte direkt bråttom så jag kan se till att få till kosten, normal träningsbalans och hitta lugnet. Kan erkänna att efter en vecka utan min förra arbetsplats gjorde att byxorna satt bättre, borta va de värsta stress/fett depåerna, så underbart!


Just nu genomgår jag även expremimentet LCHF, en del anser att det är super bra och att det hjälper.... bra, då är det upp till bevis =) Jag kommer aldrig rekommendera något jag inte själv testat, därav LCHF och lite fint kan jag ju uttrycka det så här... Den s.k omställningsperioden är helt klart inte rolig.... låååångt ifrån! Jag saknar bröd, pasta, godis och att kunna frossa i frukt hur mkt som helst!! Men men, ska det testas ja då ska det testas :)


Kram på er!!

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards