gymjenny

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Jenny Wigren - 15 maj 2012 22:14

Idag var det inte en dans på rosor men oj va kul det var!! Gillar verkligen Pole Dance  :)


Dagen har gått i ett enda kör och mina kollegor har fått stå ut med en övertrött Jenny, inte alltid lika kul som det låter!! Synd att jag vet att de kommer ge igen :S


Är väldigt nöjd med min dag och nu efter det här, så kommer jag sätta igång med en seriös packning som inte är av denna värld! Känns som om ALLT kommer åka ner i väskan, bara för att! Sen blir det sömn och ingen morgonträning. Måste prioritera sömnen, var denna lilla detalj med att vara en trafikfara.


Här kommer några av dagens ombyten, jag gör av med sjukt mkt kläder på en dag! Bara så ni vet ;)



Innan spinningen imorse, trött och osminkad. Då blir det så här vackert ;)  


 


Innan PT klient


   

Redo för Pole Dance!!

Av Jenny Wigren - 15 maj 2012 07:58

Så sjukt trött så jag tänker inte ens gå in på ämnet!! Nu på morgonen har jag överlevt (ja, så var det idag) ett skönt RPM pass. Det är tur att det är så fruktansvärt skönt efteråt så jag kan le under tiden ;)


Har dagen till ära även träningsvärk i rygg och bröst, vilket jag på morgonpromenaden till jobbet imorse insåg är optimalt! För om jag har lika ont på båda sidorna så måste jag sträcka på mig och hålla en stark hållning, så inte någon muskel i rygg eller bröst belastas!! Optimalt :)


Nu väntar jobb och ikväll PT klient, Pole Dance och packning (eftersom den inte hans med igår :S) Så jag räknar med att falla i säng tröttare än trött, men gudarna ska veta att jag älskar mitt liv och vill inte byta med någon :)

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards