gymjenny

Alla inlägg den 3 maj 2012

Av Jenny Wigren - 3 maj 2012 12:53

Utan att överdriva så är jag väldigt impulsiv och även kreativ, inte kreativ såsom i att skapa vackra saker, utan mer kreativ i mitt tänkande! Jag är dessutom en drömmare. Beroende på hur mycket planerande och eftertanke man tar in i denna röra kan det antingen bli hysteriskt kaos med många ouppklarade projekt, eller som i mitt fall, ett organiserat kaos med många projekt. Jag är tacksam att jag har medidationen och mindfullnessen i mitt liv, utan det skulle jag förmodligen leva i ren kalabalik!!   


Istället har jag hamnat i en massa roliga situationer och vart med om en hel del!! Självaklart har jag även gått in i olika projekt och utamningar som inte passat eller som jag inte kunnat slutföra MEN jag har i alla fall testat! Det värsta som hänt är att jag insett att det inte var för mig, det är allt :)


Sitter nu och planerar en dröm som jag länge velat göra och i höst, ja då är det dags! Allt har inte gått i lås än och jag måste se på ett ungefär hur resten av hösten ser ut MEN på något sätt så tänker jag , innan 2012 är över vara Lic. Kostrådgivare via The Academy, nu, nu är det dags!! Sen, ja, jag har en MASSA andra projekt på gång! En del kan jag slå slag i saken och göra redan i år... andra kräver lite mer planering, men jag ska i alla fall testa, det ska gudarna veta :)


Älskar att leva och jag älskar mitt liv! En vacker dag ska jag öppna mig ännu mer och erkänna alla mina planer och mål.... men den dagen är inte idag! Idag fortsätter jag med att erbjuda er chansen att träna med mig ikväll, så om du befinner dig i närheten av Matfors, Sundsvall ikväll är det inget mindre än Spinning 60 min och sedan Core 30 min med start 19.30


Av Jenny Wigren - 3 maj 2012 07:56

Oj oj, tur att jag inte ska va med i någon form av skönhetstävling för med mina blåmärken kan jag nog skrämma de flesta!! Själv tycker jag att det är underbart! Det visar verkligen att jag försökt och kämpat på min Pole Dance klass :)


Axeln är inte bättre, snarare mer förbannad men men, nu har jag inga klasser/pass framöver som utamanar den allt för mycket. Ikväll är det spinning och Core... Vi kommer göra många övningar på rygg just idag ;) Skämt å sido, det mesta går att anpassa och passet igår gick jätte bra!! Det var i tre positioner som jag stannade och körde båda gångerna på höger sida, deltagarna kämpade fint på med både vänster och höger :)


Här är min PW (pre-workout) drink som för mig funkar i ALLA lägen! Om jag någongång gestlatas i tecknade/målad form så vet jag att konstnären i fråga kommer sätta ditt min obligatoriska kaffe kopp/mugg <3 önskar er en underbar dag!


 



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards