gymjenny

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Jenny Wigren - 6 maj 2012 19:10

Veckorna går galet fort :P Helt otroligt!! Denna dag flög bort den med :)


Idag var jag på Vårmässan igen, var inte meningen men en av kollegorna ligger hemma sjuk och mig gjorde det inget att hoppa in och hjälpa till! Vet hur det är, nästa gång kan det va jag som behöver hjälp :) det gäller att  ställa upp för varandra! Idag fick jag även äran att stå på stora scenen och presentera Body Balance i 10 min, väldigt spännande eftersom det vart en helt ny form av coaching. Den här gången var det ingen som gjorde det jag gjorde, den här gången skulle alla titta på mig, medan jag tränade och förklarade vad jag gjorde och varför... väldigt speciellt men det är alltid kul med nya utamningar :) Sen höll jag även två föreläsningar kring ämnet Personlig Träning, dels presenterade jag mig själv, vad en PT är och gör, varför alla kan ha nytta av att använda sig av en PT samt hur de som ville kunde gå till väga för att bli PT. Aldrig pratat om det ämnet förrut, finns en första gång för allt!!


 


Jag innan Vårmässan dag 2


    

 "familjen" ville ockås va med :)


Efter vårmässan vart det snabbt hem, ladda med en kopp kaffe och sen iväg till TRIM och veckans Mage, Rumpa och lår. Kan erkänna att jag hade förberätt mig på att det skulle va få deltager nu när solen och värmen äntligen kom efter en regning och snöig helg MEN det va riktigt många som ville svettas med mig :) Underbart!! Så här rosa och svart vart jag dagen till ära :)


     



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards