gymjenny

Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Jenny Wigren - 10 maj 2012 12:30

varför det finns så många bittra och sura människor i världen?! Om det är något jag jobbar hårt med så är det att bannlysa "offerrollen". Hur skönt det än kan vara att sätta sig i en offerposition och bara skylla på andra så är det inte till någon hjälp, inte ens lite! Vi har alltid, och då menar jag alltid ett val! Kanske inte i alla situationer men däremot hur vi väljer att förhålla oss till det som händer. Och nej, jag är inte perfekt, jag kan också falla ditt men jag jobbar också med att lämna den vägen och välja den lyckliga sidan av livet.


Jag har sagt det förr och säger det igen, vi kan alltid välja att se det positiva i livet och se glädjen i det vi har omkring oss!! Hur jag/du/vi förhåller oss till en viss situation är alltid upp till oss själva! So who's with me?! Är ditt glas halvfullt eller halvtomt? Är det solsken som alltid kommer efter regn eller regn som alltid kommer efter solsken? Att välja att vara glad, tacksam och lycklig för det som finns omkring oss gör en sån enorm skillnad på ditt liv! För helt ärligt, vill du uppfattas som negativ och bitter eller glad och positiv? Vem vill du att din familj ska möta när du kommer hem?


Här kommer en bildkavalkad av det som gör mig lycklig och fyller på mina depåer när allt kanske inte känns riktigt lika kul! Och ärligt, med så här mycket vackert omkring sig, hur kan man inte vara glad?


           

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards