gymjenny

Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Jenny Wigren - 9 maj 2012 21:31

Jag är så extramt glad och tacksam för allt som händer i mitt liv! Just nu så händer mycket annat spännande och jag hoppas allt går i lås :D i så fall kommer ni få veta det, lovar!!


Jag erkänner, idag har jag vart riktigt trött! Det som ger mig energi då är underbara arbetskollegor, vi har så roligt tillsammans och det är helt sjukt va jag skrattat idag! Tack killar, ni förgyller min vardag :)


Efter jobbet var det dags för Body Balance och det är helt otroligt vad jag gillar den här releasen, den har allt!! Underbart är ordet :) har ni inte testat release nr 56 än så gör det! Och inte bara en gång, en gång är ingen gång, ge varje nytt pass ca 3 ggr innan ni bestämmer er för om ni gillar det eller inte :)


Efter Body Balance hade jag sista träffen med en av mina PT kunder! Så kul att se hennes resultat. Både på vågen men framförallt i gymmet! Vilken tjej och vilken styrka hon fått till. Så stolt!


Nu blir det mer kaffe! Ikväll är sista kvällen med plugg, det som sitter, det sitter. resten får gå som det går. Jag kommer prioritera sömnen imorgon kväll för jag tänker inte utsätta mig själv eller mina med trafikanter för den fara som trötthet bakom ratten kan medföra. 3-4 timmar i en bil på en fredagkväll kan vara utmanande nog, tänker inte vara trött samtidigt.


Jag direkt efter min PT klient


   

Av Jenny Wigren - 9 maj 2012 09:30

Att träna på gym är inte något som passar alla, alla trivs inte i gymiljön och vill hellre träna annat. Att då kunna utföra sin träning eller kunna kombinera den med utomhusträning är ett bra alternativ. När vi tränar utomhus får vi även njuta av stimulerande miljö, frisk luft och om vi har tur, solsken. Det är inte heller nödvändigt att bara din eventuella löpträning placeras utomhus, även om du vill träna styrka eller utföra yoga så går det att göra i vår vackra natur!!


För att bryta av löpträningen igår med Natalie så la jag in lite styrkeövningar, hon fick köra varje övning 30 sekunder innan hon bytte "station". Bjuder på några av övningarna hon gjorde igår.


 


Plankan


 


Räckhäv


 


Armhävning


Här är en bild av mitt vackra ben, som ni ser så skiftar det lite i färg. Är utan att överdriva öm från insida lår ner till tå, men, det är så värt det! Roligare träning får jag nog leta efter, så extremt kul med något helt nytt! I alla fall för mig :)


 


Nu kan jag erkänna att det inte syns lika bra på bild som live, men det jag vill visa är märkena på knät, under knät samt på ovansidan av foten. Ja okej, det syns jätte dåligt men i alla fall :)

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards