gymjenny

Alla inlägg under juli 2012

Av Jenny Wigren - 11 juli 2012 19:45

så det skriker om det! Och på något jag inte riktigt hade väntat mig heller... Jag saknar verkligen Pole Dance!! Kom på mig själv idag på gymmet att ta tag i kabelmaskinen och va på väg upp med benet mot den, ni förstår hur fruktansvärt fel detta hade vart va?! Jag gick till och med ner i en "sittställning" (hade ingen bättre liknelse) som vi lärt oss på Pole Dancen när jag skulle byta handtag på kabelmaskinen?! Så jag är väldigt lycklig, och då menar jag väldigt lycklig över att det även verkar finnas Pole Dance i Strägnäs!! :D Så mitt mål är att börja med det när de kör igång termin 2 för hösten :) Längtar redan!! Jag kan med handen på hjärtat erkänna att om jag får som jag vill, och lägenheten i Strägnäs är stor nog, så kommer denna att inredas med en stång = jag kommer ha fördragna gardiner ofta ;) 


Dagens träning gick bra! Vart ett arm och axelpass och direkt efter det brummade jag iväg i min lilla SAAB mot Strägnäs :) Easy Line stod på schemat idag och så fick det bli!! 


Passet vart som följer:

* Bicepscurl m stång

* Koncentrations curl i kabel m handtag

* Liggande bicepscurl m press mot panna i kabel (finns med all säkerhet ett bättre namn :P) 

* Tricepsress m stång mot navel, smalt grepp

* Tricepspress m stång i kabel

* Tricepsdrag m handtag i kabel, omvänt grepp

* Axelpress m hantel

* Axellyft åt sidan i kabel


Kändes riktigt bra och jag fick riktigt bra kontakt med axlarna! Bara hoppas de växer också ;) 


Så här såg jag ut INNAN (titt jag lär mig) jag gick till gymmet 


 


Detta är kort efter gymmet och Easy Line passet, visar mina vader av den enkla anledningen att det kanske finns ett sätt att behandla dem. Naprapaten Linnea på Hälsoskaparna hade läst på om Compartment Syndrome och tydligen var det bästa sättet att bli av med problemet en s.k tryckvågsbehandling. Låter faktiskt riktigt mysigt men enligt Linnea är det bland det mest smärtsamma man kan gå igenom.... så frågan är, vågar jag? 


 


Jag klarade av att ta 1 kort innan vaderna sa ifrån, så här är ett kort utan att vaderna ansträngs ;)


 


Imorn så hoppas jag på riktigt bra nyheter, så snälla håll tummar, tår och tassar!! För imorn hoppas jag få besked som säger att jag kommit in på ekonomiprogrammet/programmen jag sökt till!!!! :) 





Av Jenny Wigren - 10 juli 2012 15:12

Kan erkänna att när jag ramlar ur mina rutiner så får jag svårt att få till träningen, i alla fall den regelbundna där alla mina pass blir till som jag vill :) 


Jag tror att veckans planering får bli som följer:

Måndag: Gym

Tisdag: Vila

Onsdag: Gym 

Torsdag: Vila eller RPM (beror på hur dagens aktiviteter ser ut)

Fredag: Gym

Lördag: Functional Moves

Söndag: Body Pump


Inser att något av gympassen bör bli kondition iform av löpintervaller men jag har fått så ont i knät de senaste gångerna så jag är lite rädd... Smärtan kan jag ta, men när jag pressat mig igenom det så slutar det med att benet viker sig. Som att det för tillfället försvinner, svårt att förklara men helt klart inte ok! 


Kommer helt ärligt inte sakna den oranga tröjan när jag slutar på SATS! Däremot allt annat kommer jag helt kalrt sakna men ja.... orange är inte min färg om jag får säga det själv :) 


 

Jag civilklädd...


 

och arbetsklädd :) 


Här är också träningspassen från förra veckan:


 

Av Jenny Wigren - 9 juli 2012 16:56

Vill ha lite upprättelse! Tränade faktiskt *ger mig själv en klapp på axeln* Body Balance 2 ggr förra veckan :) Glömmer bort den formen av träning när jag gör den hemma...! 


Så nu känns det mycket bättre :) 


 

Av Jenny Wigren - 9 juli 2012 16:21

eftersom jag inte har någon anledning till att bloggen vart så dåligt uppdaterad!! ingen alls, har egentligen ingen anledning till att träningen vart så kass förra veckan heller... Kan bara erkänna att det snurrar mer än vanligt i huvudet och det känns som jag mest bara flummar runt! 


Jag njuter av att det är juli och jag egentligen inte har några krav på mig, samtidigt som jag bara vill att augusti äntligen ska börja så jag får jobba och känna mig duglig igen. Att inte göra någonting är verkligne inte en av mina starka sidor, jag erkänner det!


Förra veckan slutade med 2 pass, det vart ett Body Pump i Strägnäs och det är från det passet jag bjuder på dessa läckra bilder. Var den där lilla detaljen med att komma ihåg att ta kort innan jag svettas! Men som ni ser är det riktigt kvavt och svetten bara sprutar!


 


Sexigt med svett eller hur var det nu!

   


Andra passet vart ett löpass igår och gudarna ska veta att hade jag inte gjort det frivilligt så hade mamma tvingat ut mig. Jag utan träning är ingen vacker syn och det märks både i kroppen och i psyket att det vart mindre träning nu ett tag. Märks även att jag ätit annat och mer än jag brukar... Längtar till augusti, då tänker jag ta itu med allt igen, nu ska jag försöka njuta av att allt inte måste va perfekt och att kroppen kan få någon form av semester! 


Imorse var jag även på gymmet igen, både jag och träningspartnern fuskade förra veckan så det var bara att ta sig i kragen och kliva upp i tid innan jag skulle jobba. Gick bra trots den tryckande värmen, passet vart som följer:


Bröst + Rygg:

* Bänkpress - 4 set

* Flyes i kabel - 3 set

* Bröstpress m hantel, lutande bänk - 3 set

* Rodd, smalt - 3 set

* Räckhäv i smithmaskin - 4 set

* Latsdrag m rep i kabel + Högrodd/Baksida axel m rep - 3 set

* Baksida axel i maskin - 3 set


Som sagt ett väldigt skönt pass och denna vecka mina älskade läsare och vänner, så kommer jag uppdatera bloggen och gudarna ska veta - jag ska även träna! Annars kommer min älskade mor kasta ut mig, finns en gräns hur mkt hon kan stå ut med ;) 

Av Jenny Wigren - 2 juli 2012 22:45

Är så himla underbart! Smärtsamt och underbart, men jag kan va ärlig och säga att när jag går i trappor... då är det inte underbart :) 


Veckan är igång och kan nån snälla komma och slå på mig imorgon om jag inte över Body Balance då?! Har inget bokat pass för Body Balance än och det har resulterat i att jag inte ens tittat på DVD:n! Vilket är riktigt illa med tanke på att jag kanske kan komma att behövas som vikarie.... och vad gör jag då?! Så imorgon (detta har sagts i 3 veckor!!) måste jag verkligen dra igång! Varför jag inte gjort det är för att jag dumt nog prioriterat bort det i allt annat som ska göras och fixas. Jag har inte bott i Enköping ens 1 månad men ändå känns det som minst 6 månader! Tiden går så fort och det är inte lite papper som ska fyllas i! Att jag dessutom skaffade bil samtidigt gjorde inte pappersarbetet mindre :) Min älskade lilla SAAB, vi är inte riktigt kompisar än och jag lär mig fortfarande mycket om den :P 


Det som är sjukast är att jag vet hur mycket bättre jag mår när jag regelbunder tränar Body Balance, så imorgon är det äntligen dags igen och jag längtar! Nu ska kroppen få köras igenom, bli mjuk, utsträckt och stärkt med en massa statisk styrka! :) 


Eftersom jag gärna ser att fler gav denna underbara träningsform en chans så kommer här en liten smakbit från senaste releasen:


http://w3.lesmills.com/sweden/en/classes/bodybalance/latest-release/



Av Jenny Wigren - 2 juli 2012 10:48

Det svänger fort i Hockey eller vad är det man säger? 


Jag har nu ca 1 månad kvar på SATS i Uppsala och efter det börjar jag drömjobbet!! Jag trivs väldigt bra på SATS, absolut men tjänsten jag fått via Hälsoskaparna är bättre och för min del mer givande. Jag kommer få jobba med nästan allt det jag kan! Ni hör ju, kan inte bli bättre :) Jag kommer få arbetsuppgifter som inkluderar receptionen, gruppträning, PT, Xtravaganza, gruppträningsansvar, sälj och förmodligen lite mer där till! Längtar riktigt mycket :) 


Nu i juni kommer jag hoppa in och hjälpa till med en del luckor i gruppträningsschemat, vilket jag såklart bara tycker är kul! Det var därför jag var där igår och kommer att dyka upp även denna vecka! Första riktiga arbetsveckan kommer bli v. 31 :) Hälsoskaparna ligger i Strägnäs och i Mariefred, jag kommer framförallt att finnas på anläggningen i Strägnäs! Har ni vägarna förbi så hoppas jag ni kommer in och säger hej :) Denna vecka syns jag på två pass i Strägnäs!!


 


Just idag sitter jag och väntar på att åka till Uppsala och dra igång arbetsveckan på SATS, ska bli jätte kul! Trivs otroligt bra och det är kul att redan ha kommit in i gemenskapen, både med kollegor och med medlemmarna :) 


Veckans planerade träning ser ut som följer:


 

Vad det blir för muskelgrupp där det står gym vågar jag inte yttra mig om, det bestäms i regel när jag och Johan väl syns på gymmet :)



Av Jenny Wigren - 1 juli 2012 19:51

Har ni upplevt ett riktigt "I love my self moment!!"? Ett ögonblick eller en stund när du är riktigt nöjd med det du lyckats med eller presterat?! Hoppas det om inte annat :) 


Jag hade ett sånt tillfälle idag och jag bjuder på om ni anser att det är drygt eller jobbigt självälskande. Men jag tycker det bara är bra att tycka om sig själv! Och att kunna beröma sig själv när man gör något riktigt bra! Jag kallar dessa ögonblick eller stunder för "I love my self moment" och ett sådant hade jag tidigare idag! Vart till och med tvungen att göra en liten hopp-spark i lyften av glädje!! Idag körde jag mitt första egna pass på Hälsoskaparna... ja just, kanske ska berätta mer om det också... tar det imorn ;) 


Ni kommer om inte annat få höra MYCKET om Hälsoskaparna i Strägnäs och Mariefred!! Men vi börjar med att jag idag körde mitt egna premiär pass där och det vart Body Pump! Som alltid är jag nervös innan... kommer jag komma ihåg koreografin? Kommer jag få black out? Kommer de tycka om min stil och mig som instruktör? Kommer jag få igång ljud och musik? Kommer det ens komma några deltagare? osv osv... Så när jag efter 55 min har levererat ett pass utan en enda miss, lyckats bjuda på mig själv och kunna coacha mina deltagare igenom ett pass så de kunnat ge allt OCH dessutom efter passet får en massa beröm!! Ja då tycker jag riktigt mycket om mig själv, och ja då tycker jag att jag förtjänar en klapp på axeln, en kram och en puss för att jag gjort ett bra jobb!! 


Nu kanske jag inte ser så där extremt glad ut som jag var direkt efter passet men så här såg jag ut i alla fall.... jag måste börja ta kort INNAN jag blir svettig ;) 


   


Gillar verkligen detta linne från Nike!! Så läckert med tyget på ryggen :)


Veckans träning vart som följer:


Måndag: Löpintervall + mage

Tisdag: Gym - bröst och rygg

Onsdag: Gym - armar och axlar

Torsdag: Vila

Fredag: Vila

Lördag: Functionell Moves

Söndag: Body Pump



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards