gymjenny

Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Jenny Wigren - 11 juli 2012 19:45

så det skriker om det! Och på något jag inte riktigt hade väntat mig heller... Jag saknar verkligen Pole Dance!! Kom på mig själv idag på gymmet att ta tag i kabelmaskinen och va på väg upp med benet mot den, ni förstår hur fruktansvärt fel detta hade vart va?! Jag gick till och med ner i en "sittställning" (hade ingen bättre liknelse) som vi lärt oss på Pole Dancen när jag skulle byta handtag på kabelmaskinen?! Så jag är väldigt lycklig, och då menar jag väldigt lycklig över att det även verkar finnas Pole Dance i Strägnäs!! :D Så mitt mål är att börja med det när de kör igång termin 2 för hösten :) Längtar redan!! Jag kan med handen på hjärtat erkänna att om jag får som jag vill, och lägenheten i Strägnäs är stor nog, så kommer denna att inredas med en stång = jag kommer ha fördragna gardiner ofta ;) 


Dagens träning gick bra! Vart ett arm och axelpass och direkt efter det brummade jag iväg i min lilla SAAB mot Strägnäs :) Easy Line stod på schemat idag och så fick det bli!! 


Passet vart som följer:

* Bicepscurl m stång

* Koncentrations curl i kabel m handtag

* Liggande bicepscurl m press mot panna i kabel (finns med all säkerhet ett bättre namn :P) 

* Tricepsress m stång mot navel, smalt grepp

* Tricepspress m stång i kabel

* Tricepsdrag m handtag i kabel, omvänt grepp

* Axelpress m hantel

* Axellyft åt sidan i kabel


Kändes riktigt bra och jag fick riktigt bra kontakt med axlarna! Bara hoppas de växer också ;) 


Så här såg jag ut INNAN (titt jag lär mig) jag gick till gymmet 


 


Detta är kort efter gymmet och Easy Line passet, visar mina vader av den enkla anledningen att det kanske finns ett sätt att behandla dem. Naprapaten Linnea på Hälsoskaparna hade läst på om Compartment Syndrome och tydligen var det bästa sättet att bli av med problemet en s.k tryckvågsbehandling. Låter faktiskt riktigt mysigt men enligt Linnea är det bland det mest smärtsamma man kan gå igenom.... så frågan är, vågar jag? 


 


Jag klarade av att ta 1 kort innan vaderna sa ifrån, så här är ett kort utan att vaderna ansträngs ;)


 


Imorn så hoppas jag på riktigt bra nyheter, så snälla håll tummar, tår och tassar!! För imorn hoppas jag få besked som säger att jag kommit in på ekonomiprogrammet/programmen jag sökt till!!!! :) 





PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards