gymjenny

Alla inlägg den 28 juli 2012

Av Jenny Wigren - 28 juli 2012 13:30

Träna eller vila? Löpning eller gym? 


Jag känner inte alls för att träna, inte ens lite... 3 timmars sömn vart det inatt och ja, det känns! Efter veckans huvudvärk, illamående osv så känner jag mig inte stark! Jag har efter denna tid lärt mig en sak, jag klarar stress iform av mycket att göra det jag däremot hanterar mindre bra är känslomässig stress. Jag vill bara att allt ska flyta, i alla fall i privatlivet. Sen när det händer mycket och jag har ett högt tempo, det gör mig inget! Jag kan hålla igång utan problem från tidig morgon till sen kväll, om jag bara vet vad som är upp och vad som är ner!!


Så nu måste jag slåss med mig själv, jag har en träningsdvjävul som sitter på ena axeln och säger "all träning är bättre än ingen träning" och en min lilla träningsängel som sitter på andra axeln säger "vila, ät, mys och ta hand om kroppen nu när den mår som den mår"... så vilken ska jag lyssna på?! 


Jag ska sätta mig ner och äta min matlåda, ni förstår inte hur hungrig jag är!! Eventuellt sätta mig i massagestolen och låta spänningarna i ryggen få sig en genomkörare och sen väljer jag, vila, löpning eller ett gympass på Magasinet i Enköping... decisions, decisions, decsions!! 


Men mest av allt längtar jag bara hem till min present från min älskade bror som ligger i ett paket och vill bli uthämtad!! Känner mig som ett barn på julafton!! :D 


 

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards