gymjenny

Alla inlägg den 27 juni 2012

Av Jenny Wigren - 27 juni 2012 14:45

Något annat går inte att sticka under stolen med! Hade stägningen på SATS i måndags och igår samt idag har jag haft öppningen, kan erkänna att de timmar som vart mellan mån-tis inte är nog för att kunna skryta med... Önskar att jag hade kunnat ta igen det nu natten som var, men nej... Så vart det inte och när klockan ringde så ansåg jag mig fortfarande va långt ifrån pigg :) Men, sånt har överlevts förr ;) 


Jag fokuserar istället på att jag trivs väldigt bra med jobbet och det är tur det kommer medlemmar som jag kan prata med och som håller mig alert :) 


Gårdagens träning gick bra, även om både jag och träningspartnern va bra trött! Vart inte ben, istället bestämdes bröst och rygg. Lagom till ryggdelen av passet var jag vaken och igång :) 


Upplägg tis 26/6


* Bänkpress, lutande 

* Bröst flyes m hantel

* Bröstpress m hantel

* Rodd, smalt

* Latsdrag

* Rodd, brett 


Passet överlevdes och idag får vi se hur det blir :) Jag är inte den som är den men om jag eller Johan råkar somna efter maten, ja då bidde det ingen träning ;) Hoppas ändå på att vi får till ett arm + axelpass ikväll.... ska nog mycket till om jag ska kunna leverera ett starkt och tungt benpass!! Tur en annan är tjurig :) 


Knät har tacksamt rättat sig i ledet så jag kan inte klaga allt för mycket! Jag är helt enkelt riktigt nöjd med min vardag :) 


Ja.... jag glömde ta kort även igår, så jag ger er en gammal bild istället. Ca 1 år sen det togs :) 


 


PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards