gymjenny

Alla inlägg den 16 maj 2014

Av Jenny Wigren - 16 maj 2014 13:29

Jag måste verkligen sakna någon form av spärr... eller självinsikt... där kan vi ha det! Självinsikt är nog engenskapen jag borde ha mer av, men nu har jag inte det så jag har lyckats hitta en massa roliga utmaningar att sätta mig in i :P "Sätta mig in i" låter nämligen också bätte än ordvalet "utsätta mig för" :)


Frågan jag ofta får är - VARFÖR?!

och i regel genererar det till den helt perfekta motfrågan - Varför inte?!


Så här enkelt är det, jag lever, så vitt jag vet, bara en gång! Att då inte ta chanserna som kommer till en vore bara dumt, jag lever efter mottot "Du ångrar bara det du inte gjorde!" och så länge jag inte skadar mig, någon annan eller går emot mina egan drömmar så finns det ingen anledning att backa :D Det betyder inte att det måste va jätte saker som jag då väljer att utföra, det kan va små saker som att springa Vår Ruset eller lära mig Stripaerobic inför en möhippa! Vilket är de mindre utmaningarna jag har framför mig, Vår Ruset för att jag gillar att springa och det är klart jag vill va där när några av B.A.B.Y Runners tjejerna i Enköping kommer att springa!


Stripearobic är inför en möhippa som ska hållas på Magasinet, detta kommer att bli helt sjukt kul! Och det är helt klart en ny roll som jag ska inta på scenen, nu är det inte den tuffa Body Combat/box tjejen, den militäriska GRIT eller den lugna och harmoniska Body Balance tjejen som ska fram - nu ska jag hitta den sensuella, flirtiga och busiga tjejen... jag kommer få öve massor inför spegeln ;)


 


Till större utamaningar och utmaningar som hamnar under benämningen "korkat" hamnar helt klart Tough Viking som går av stapeln i Sthlm den 30/8. Jag har äran att få va med ett lag med killar och jag hoppas verkligen de kommer ha kraft kvar att kasta mig över den höga väggen, det hinder som jag med andra ord är mest rädd för... hur ska jag kunna komma upp för denna?!



Annat sjukt roligt som händer framöver är Super Saturday som det äntligen snart är dags för! Det händer en massa roligt på Magasinet och jag ska även flytta lagom mellan Tough Viking och Super Saturday - FANTASTISKT!


Och för att återkoppla till gårdagens inlägg, kroppen sa sitt igår, jag gav upp och åkte hem med min ömmande hals och feber. Jag bokstavligt talat dog i soffan några timmar och efter en natts sömn så är det mycket bättre. Jag är är åter på benen idag utan halsont och känner mig mer dagen efter än sjuk. Med det sagt så blir det fortfarande ingen träning idag, det blir att åka hem efter att jag slutat i repan och hålla mig lugn fram tills imorgon :)


Imorgon är det på't igen!

PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards