Direktlänk till inlägg 27 september 2014
ungefär så känns det just nu! jag kan inte längre förvänta mig samma från kroppen, såsom jag kunde förr och nu när den värsta irritationen över detta lättat så har jag börjat inse att det blir till att lära känna kroppen på nytt. Efter de förutsättningar som jag har just idag, idag var jag rätt stark!! Däremot nu, när jag sitter och fortfarande försöker ta igen mig själv efter 1 Body Pump och 1 RPM är jag inte lika kaxig ;)
Jag och magen innan, på tisdag går jag in i v.16 och har vart gravid i 4 månader = overkligt!!
Passen gick ändå riktigt bra och jag är så tacksam över min kropp och allt den orkar med!! Den dagen ni hör mig säga något annat - slå mig! Jag hoppas jag har turen att få fortsätta köra dem här passen riktigt långt in i graviditeten och att jag får fortsätta uppleva dessa fantastiska lördagsmornarna - de är underbara <3
Helgen i stort består annars av jobb! Jobbar till stägning idag, vilket faktiskt känns riktigt bra. Har så mycket arbete att komma i kapp med så några timmar i repan är precis vad jag behöver! Imorgon fortsätter det med jobb och slutligen B.A.B.Y Runners Team - jag har så mycket inspiration från förra helgen att dela med tjejerna så jag ser fram emot att träffa alla imorgon och dela med mig av inspirationen - målet är att springa hela vintern och det enda som eventellt kommer att stoppa mig är magen :)
Visst har jag nämnt att jag älskar mitt jobb och min träning?! :P
Önskar er en fantastisk lördag och helgens tips på njutning är inte mitt recept, jag fick det av min kollega Bea och jag hoppas det kommer smaka!!
Kladdkaka GI
100g smör
2 ägg
1 dl stevia alt 0,5 dl sötningsmedel
100g blandade nötter (t.ex. cashew, mandlar, jordnötter eller hasselnötter)
1,5 dl siktat dinkelmjöl
100g 70% choklad
Sätt ugnen på 250g, smält chokladen i vattenbad samt smält smöret. Mixa nötterna och blanda dem med de torra ingridienserna. Tillsätt sedan den smälta chokladen, äggen och smöret. Blanda allt och häll ut i en form. Grädda i ugn tills den blivit fast men lite halv geggig.
Servera med kvarg/keso som du blandar ner hallon och eller bläbär i
NJUT!!
Eller gör det ännu enklare för dig! Smält mörkchoklad och doppa jordgubbar eller kiwi!! Så enkelt, så gott och ändå görs det för sällan ;)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 | 23 |
24 |
25 | 26 |
27 | 28 | |||
29 |
30 |
||||||||
|