gymjenny

Alla inlägg den 11 april 2014

Av Jenny Wigren - 11 april 2014 06:59

Det är så extremt kul att B.A.B.Y Runners Team Enköping fått så bra respons!! Underbart, nu längtar jag verkligen till nästa söndag när vi äntligen kan komma igång! Ska bli så fantastiskt kul!! Jag är tokladdad!


Resten av livet går också bra! Det gör varje tidig morgon så värt det när mina PT kunder är nöjda, når sina resultat och mina gymmedlemmar är glada och håller igång!! - att få se människor utvecklas är det bästa med mitt yrke! När varje individ inser att de kan, bara de vill, är underbart :D Så idag fortsätter dagen med http://pto.nu/trainers/jennywigren jobb, receptionen + adminjobb på Magget och så avslutas dagen med gymgenomgång, GRIT Strength och slutligen en tjejkväll med en massa härliga brudar från American Classic Car Enköping! :) Underbara fredag!!


Veckans träning har verklgien vart toppen! Känner att jag fått till det mesta, med lite pyssel och knåp så går även mitt scheam ihop - det handlar om planering! Däremot kan jag varmt rekommendera er att tänka efter innan ni tränar både biceps + triceps på samma dag.... Träningsvärken är inte nådig och jag kan förtillfället inte använda mina armar optimalt på något håll. Trots det, är det ändå så värt det! 


 

Jag vid gårdagens ena pass, började dagen med bröst + biceps. Jobbade där emellan och sen vart det även triceps + axlar innan träningsdagen igår var över. Kan för övrigt erkänna att jag dessutom har träningvärk i både rygg och ben efter veckans tidigare träning!! Veckans sista pass kommer att kännas, precis så som det ska va :)


Jag önskar er en fantastisk fredag!!



PT+

Länkar

B.A.B.Y Runners Team

 

Presentation


Jenny Wigren

Jag är en tjej som älskar träning och hälsa! Min passion ligger i att få andra att vilja träna, fortsätta med sin träning och få mina kunder, vänner, medlemmar och deltagare att må bra! Med den här bloggen vill jag inspirera, motivera, de

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards